Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Beko:81 Zenit Saint Petersburg:84 | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1230 : 19 Aralık 2019, 23:37:08 »
Yonetim butceyi dusururse senelerdir Yonetimleri ayakta tutan subeyi yıkmıs olur.Benim gibi Alper potuk,Adil Rami,Tolgay ve benzerlerini izlemek istemeyen adamlar icin de izlenecek en onemli parca eksilir.
Ali Koc butceyi koruyacagız diyordu.Bunu yapmayacaksa durmasına da gerek yok gidebilir.

Ben Jasikaviusa karsı degilim ama hicbir onemli koc dusuk butceye gelmez.Amac Obra gitsin Halil Uner li gunlere geri donelim ise cok buyuk yıkım olur.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 23:43:47 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1231 : 19 Aralık 2019, 23:42:43 »
Obranın maç sonu açıklaması bence korkunç, sıçtım sıvadım demeliydi bu arada. Tek sorumlusu o bu kadronun ve oyunun. O soktu burnumuzu boka, o çıkaracak. Kendine gelsin, gerisi kolay.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1232 : 19 Aralık 2019, 23:45:23 »
Sıkıntı bence şu koç sezon sonu Lauvergne yollayıp sağlam uzun almak istedi ancak yönetim çıkamadı konratından.Sıkıntı Lauvergnde.

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1233 : 19 Aralık 2019, 23:51:27 »
Lauvern den cıkmak olabılır ama malum kontrotı . Hadi diyelim cıkamadın vesely ve lauvern ıle yola cıkmak ustune vesely sakatlıgı takımı pota altını bıtırdı uzun yıllar basketbol ızlıyorum poto altı olmayan takım hucımda ve savunmada bı yere kdar yonetimin de ekmegıne yag sürdü zeljkonun acıklamaları koc gıderse bıdaha basket ızlemem

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1234 : 19 Aralık 2019, 23:56:37 »
David Blattın sağlık durumu iyiye gidiyormuş.Başlangıçta yakalanmış hastalık.Ne dersiniz gelmesini istermisiniz.?

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1235 : 20 Aralık 2019, 00:13:57 »
Blat nba yaptı ta
Kim gelirse gelsin bütce düsecegı icin basarı zor sıradan takım oluruz
Obrada takımı bu sekılde bırakıp gıderse şu anlamda kızarım takımı kendı yaptı o kadar doymus oyuncuya kontratı veren kendı sımdı bu halde bırakıp gıderse olmaz yakısmaz onuda affetmem nasıl bu hale getırdıyse duzeltsın gonlumun efendısı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1236 : 20 Aralık 2019, 00:22:44 »
Blat nba yaptı ta
Kim gelirse gelsin bütce düsecegı icin basarı zor sıradan takım oluruz
Obrada takımı bu sekılde bırakıp gıderse şu anlamda kızarım takımı kendı yaptı o kadar doymus oyuncuya kontratı veren kendı sımdı bu halde bırakıp gıderse olmaz yakısmaz onuda affetmem nasıl bu hale getırdıyse duzeltsın gonlumun efendısı

De güzel organizasyon olduk.Tamam sert düştük ama oluyor sporun içinde her unsur var.Düşük bütçeylede güzel ekipler kurulur.Bence gelir tabi önce belirsizlik bitmeli.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zenit St. Petersburg Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1237 : 20 Aralık 2019, 02:42:59 »
ben de hatırlıyorum eski zamanları ama o günler geçti ve artık avrupanın en buyuk takımlarındanız eskiye dönmek istemiyorsak,her mağlubiyetten sonra sak sak yapmayı bırakıp eleştiri ve tepkiyi göstermeli taraftar, gerek futbol gerek basketboldaki basarılar olmasa kimse feneri gsyi bjk yı tutmazdı

Öncelikle Avrupa'nın en büyük takımlarından biri değiliz, sadece en iyi koçu ile anlaştık ve önceki beş yıla damgamızı vurduk. En büyük takımlarından birisi olabilmemiz için öncelikle sağlam bir basketbol kültürümüz olmalı düşünüyorum. Ve bence şak şak olarak nitelendirdiğiniz şey de o kültürün önemli göstergelerinden birisi. Öte yandan 5 sene üst üste final four ve 3 final oynayıp  1 Avrupa şampiyonluğu kazanan takımı başarılı olarak görmeyen hatta şampiyonluk dışındaki derecelerini çöp olarak nitelendiren bir zihniyetin varlığı da söz konusu. Bu da o kültüre yaklaşamadığımızı gösteren bir diğer önemli gösterge kanaatimce. İstikrarın varsa büyük olursun. En ufak bir sendelemede isyan bayrağını çekmek büyüklükten ziyade tekebbürlüğe girer diye düşünmekteyim. Aptal aptal maçlar kaybettik mi? Evet kaybettik. Bence bunun en büyük nedeni takım kimyasını oturtamamamız. Bunun da sorumlusu Obradovic. Ona da tepki göstermek (?) Hayal edemeyeceğimiz şeyler yaşattı bu insan bizlere. Ona da bir zahmet tepki göstermeyelim, hatta alkışlayalım bize yaşattıkları için. Bu sene hem yönetim hem de seyirci için önemli bir sınav. Şimdiye kadar seyircinin bu sınavı geçtiğini düşünüyorum. Boş geçilen bir senede yani F8 dahi yapamadığın bir senede koçun önüne koyabiliyorsan üç senelik sözleşmeyi o zaman yönetim olarak da kültür olma yolunda bir aşama kaydetmişsin demektir. Tepki verilmeli yazmışsınız, bu milletin tepki gösterme ile imtihanı bu güne kadar  başarılı sonuçlar vermedi. Sahaya inip kale direklerini indirmeler, Dereağzında futbolcu dövmeler vesaire. Takım otobüsüne tüfek ile ateş açılan bir ülkede sağlıklı tepkiler beklemek de söz konusu olmuyor ne yazık ki. Zaten mental anlamda özgüvenini kaybetmiş birçok oyuncu mevcutken gösterilecek tepki ne kadar yararlı olabilir diye sormadan edemiyor insan... Saygılarımla
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2019, 02:48:25 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1238 : 20 Aralık 2019, 06:52:45 »
Hani futbol gümbür gümbür gitse sallayın salon sporlarına diyeceğim oda yok.Dökülüyoruz oradada.Salon sporları öteden beri buradaki güzel temiz kalpli renkdaşlar gönülden spora aşık (birazda basketbol antuda vardı ama orayada geldi malum kişiler) kambur görüldü.Ufak bir sendelemeye gör,kapatısın küçülsün nidaları.Oysa futbolda bir sürü boş oyunculara neler döküldü.

Acil yönetim Obra Gheradini ile bir araya gelmeli.Puan tablosuna baktım.İlk 5 hariç hala azda olsa yakalama umudu var.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1239 : 20 Aralık 2019, 09:03:08 »
Takımı izlerken önceleri üzülüyordum ama şimdi resmen acı çekiyorum. Bu takım, bu taraftar bu günleri görmemeliydi ama maalesef şu anda bulunduğumuz durum bu. Bizim gibi böyle keskin düşüş yapan başka bir takım var mı bilmiyorum. 4-5 sene üst düzey oynayan bir takımın böyle çakılması gerçekten inanılır gibi değil.

Dün akşam bizim adımıza her şey güzel başlamıştı. Taraftar işin içinde, takım arzulu ve istekliydi.  Hatta 2.çeyrekte farkı çift hanelere bile taşımışken yine lanet bir 3.çeyrek ve orada verdiğimiz skorun  yine maç sonuna yansıması. Yanlış hatırlamıyorsam 3.çeyrek başında fark 8 sayı lehimize iken kenarda bekleyen Derrick Williams girdi ve fark kapanarak rakip öne geçti. Gördüğüm kadarı ile ritmimizi bozan en büyük etken Williams.  Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama her hareketi zarar olarak geri dönüyor.

Bir diğer konu da Stimaç. Önceleri sözleşme uzatırız zannediyordum ama sanırım böyle bir düşünce yok ki hiç süre verilmiyor. Büyük ihtimal Stimaç'ın yerine birisine bakılıyor. Bakalım yeni gelecek isim nasıl bir katkı verecek. yoksa bu uzunlarla ve ona bağlı kaybolan özgüvenle yapabileceğimiz fazla bir şey gözükmüyor. Takımın içerisinde kendinizin de olduğunu hayal edin. Maç başlayacaksınız ve uzununuz Ahmet! İnsanda nasıl bir inanç olabilir ki.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1240 : 20 Aralık 2019, 11:00:40 »
Takımı izlerken önceleri üzülüyordum ama şimdi resmen acı çekiyorum. Bu takım, bu taraftar bu günleri görmemeliydi ama maalesef şu anda bulunduğumuz durum bu. Bizim gibi böyle keskin düşüş yapan başka bir takım var mı bilmiyorum. 4-5 sene üst düzey oynayan bir takımın böyle çakılması gerçekten inanılır gibi değil.

Dün akşam bizim adımıza her şey güzel başlamıştı. Taraftar işin içinde, takım arzulu ve istekliydi.  Hatta 2.çeyrekte farkı çift hanelere bile taşımışken yine lanet bir 3.çeyrek ve orada verdiğimiz skorun  yine maç sonuna yansıması. Yanlış hatırlamıyorsam 3.çeyrek başında fark 8 sayı lehimize iken kenarda bekleyen Derrick Williams girdi ve fark kapanarak rakip öne geçti. Gördüğüm kadarı ile ritmimizi bozan en büyük etken Williams.  Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama her hareketi zarar olarak geri dönüyor.

Bir diğer konu da Stimaç. Önceleri sözleşme uzatırız zannediyordum ama sanırım böyle bir düşünce yok ki hiç süre verilmiyor. Büyük ihtimal Stimaç'ın yerine birisine bakılıyor. Bakalım yeni gelecek isim nasıl bir katkı verecek. yoksa bu uzunlarla ve ona bağlı kaybolan özgüvenle yapabileceğimiz fazla bir şey gözükmüyor. Takımın içerisinde kendinizin de olduğunu hayal edin. Maç başlayacaksınız ve uzununuz Ahmet! İnsanda nasıl bir inanç olabilir ki.

Hocam dün akşam özelinde momentumu kaybettiren ismin De Colo olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın; bu oyuncu yeteneksiz, art niyetli, takıma ihanet ediyor gibi bir iddiam yok. Adam büyük oyuncu ve büyük oynamak istiyor. Öte yandan takımdaki herkes  gibi onun da mental yerlerde. Üçüncü çeyrekte gereksiz iki zorlama üçlüğü var. Hele pas vermeyip potayı zorlarken yaptığı bir hücum faul var ki tamamen basketbol yanlışı. Tekrar belirteyim; De Colo'yu asalım keselim şutlayalım falan gibi bir psikolojim yok. Derrick Williams'ın yanlışları da bu durumla birleşince dün akşamki netice yaşandı. Bence temel sıkıntı şu;

Biz yeni gelen transferleri mevcut takıma monte etmek yerine, mevcut takımı yeni transferlere uydurmaya çalıştık ve patladık. Hal böyle olunca ne eskiden yararlanabiliyorsun ne de yeni gelenden. Sezon öncesi doğru dürüst bir arada idman bile yapamadı bu kadro. Naçizane benim fikrim bu. Yanlış olabilir. Karşı görüşleriniz ya da bu analizimi çürütecek tahlilleriniz var ise lütfen yazın, fikir teatisi yapalım. Saygılarımla...

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
« Yanıtla #1241 : 20 Aralık 2019, 11:07:40 »
Biz yeni gelen transferleri mevcut takıma monte etmek yerine, mevcut takımı yeni transferlere uydurmaya çalıştık ve patladık. Hal böyle olunca ne eskiden yararlanabiliyorsun ne de yeni gelenden. Sezon öncesi doğru dürüst bir arada idman bile yapamadı bu kadro. Naçizane benim fikrim bu. Yanlış olabilir. Karşı görüşleriniz ya da bu analizimi çürütecek tahlilleriniz var ise lütfen yazın, fikir teatisi yapalım. Saygılarımla...

Bu bana göre çok doğru olabilir , aynı bu şekilde olduğunu düşünüyorum ben de . Özellikle De Colo , çok özel bir oyuncu ama bizim de 5 senedir süre gelen bir sistemimiz vardı . Bazı anlarda hücumdaki tek opsiyonumuz topu hücum bölgesine taşıyıp De Colo'ya teslim etmek oluyor . Evet özellikle geçen sezon böyle bir kısanın yokluğunu çok çektik. Oyun sıkıştığında topu alıp sayı üretecek ama bu şekilde değil . Derrick'den de Melli performansı bekledik bu çok yanlıştı .

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1242 : 20 Aralık 2019, 11:38:56 »
Hocam dün akşam özelinde momentumu kaybettiren ismin De Colo olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın; bu oyuncu yeteneksiz, art niyetli, takıma ihanet ediyor gibi bir iddiam yok. Adam büyük oyuncu ve büyük oynamak istiyor. Öte yandan takımdaki herkes  gibi onun da mental yerlerde. Üçüncü çeyrekte gereksiz iki zorlama üçlüğü var. Hele pas vermeyip potayı zorlarken yaptığı bir hücum faul var ki tamamen basketbol yanlışı. Tekrar belirteyim; De Colo'yu asalım keselim şutlayalım falan gibi bir psikolojim yok. Derrick Williams'ın yanlışları da bu durumla birleşince dün akşamki netice yaşandı. Bence temel sıkıntı şu;

Estağfurullah. Öncelikle şunu belirteyim ben sadece bir basketbol (fenerbahçe) izleyicisiyim. Onun dışında teknik, taktik gibi konularda analiz yapabilecek buradaki belki de en son kişiyim. Dolayısı ile sizin tezinizi çürütmek haddime değil. Sadece kendimizce yorum yapıyoruz işte.

De colo olayına gelince, tahminime göre koç'tan aldığı talimatlar neticesinde o atış ve zorlamaları yaptı. Zira skor yükünü çekebilecek isimlerin başında de colo geliyor ki, onun için de koç kendisine o talimatı vermiş olabilir diye düşünüyorum. Ama kafa rahat olmayınca   olmuyor işte.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1243 : 20 Aralık 2019, 14:11:18 »
Estağfurullah. Öncelikle şunu belirteyim ben sadece bir basketbol (fenerbahçe) izleyicisiyim. Onun dışında teknik, taktik gibi konularda analiz yapabilecek buradaki belki de en son kişiyim. Dolayısı ile sizin tezinizi çürütmek haddime değil. Sadece kendimizce yorum yapıyoruz işte.

De colo olayına gelince, tahminime göre koç'tan aldığı talimatlar neticesinde o atış ve zorlamaları yaptı. Zira skor yükünü çekebilecek isimlerin başında de colo geliyor ki, onun için de koç kendisine o talimatı vermiş olabilir diye düşünüyorum. Ama kafa rahat olmayınca   olmuyor işte.

Ağbi hepimiz aynıyız zaten. Bilmeyen adam biliyorum der zaten. Mahlasın Semazen ağbi, sen beni anladın...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1244 : 20 Aralık 2019, 20:08:44 »
Özelikle sezon başında, elinden geleni yapmayarak, savaşmayarak, kendisini hazır tutmayarak, umursamayarak; koçu bugün itin köpeğin eline yem eden oyuncuların -maç kaybettikleri için değil, saydığım sebeplerin tezahürünü gösteren oyuncuların- bir kere daha ve ağız dolusu yüzlerine tükürmek istiyorum.

Obradovic kalsın, onun sayesinde kocaman kocaman kontrat kapan alçaklar siktir olup gitsin.