Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Beko:81 Zenit Saint Petersburg:84 | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1245 : 20 Aralık 2019, 21:33:44 »
Bu takım için Obradoviç'in yapabileceği bir şey kalmadı. Yanlış anlaşılmasın. Obradoviç'i eleştirmek için demiyorum. Sadece bu takımdan, artık nasıl olduysa, geldiği nokta itibari ile bir şey beklememek gerekir. Avrupa'nın en iyisi olan hocamızın dahi yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum.

Keşke kalsa ve sil baştan yapıp yeni bir yapılanmaya girsek onunla...

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1246 : 20 Aralık 2019, 22:35:18 »
Mike yazdi bugün,,,, mac sonu röportaj da mike a soru şu dogus a karsi zor surec geçirdin ... Adam 28 sayi 36 pir yapti yahu biraz mantikli seyler sorun

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1247 : 20 Aralık 2019, 22:38:48 »
Bence genel basket forumuna yazın.Ergin kirletmesin burayı.

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zenit St. Petersburg Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1248 : 21 Aralık 2019, 00:27:59 »
Öncelikle Avrupa'nın en büyük takımlarından biri değiliz, sadece en iyi koçu ile anlaştık ve önceki beş yıla damgamızı vurduk. En büyük takımlarından birisi olabilmemiz için öncelikle sağlam bir basketbol kültürümüz olmalı düşünüyorum. Ve bence şak şak olarak nitelendirdiğiniz şey de o kültürün önemli göstergelerinden birisi. Öte yandan 5 sene üst üste final four ve 3 final oynayıp  1 Avrupa şampiyonluğu kazanan takımı başarılı olarak görmeyen hatta şampiyonluk dışındaki derecelerini çöp olarak nitelendiren bir zihniyetin varlığı da söz konusu. Bu da o kültüre yaklaşamadığımızı gösteren bir diğer önemli gösterge kanaatimce. İstikrarın varsa büyük olursun. En ufak bir sendelemede isyan bayrağını çekmek büyüklükten ziyade tekebbürlüğe girer diye düşünmekteyim. Aptal aptal maçlar kaybettik mi? Evet kaybettik. Bence bunun en büyük nedeni takım kimyasını oturtamamamız. Bunun da sorumlusu Obradovic. Ona da tepki göstermek (?) Hayal edemeyeceğimiz şeyler yaşattı bu insan bizlere. Ona da bir zahmet tepki göstermeyelim, hatta alkışlayalım bize yaşattıkları için. Bu sene hem yönetim hem de seyirci için önemli bir sınav. Şimdiye kadar seyircinin bu sınavı geçtiğini düşünüyorum. Boş geçilen bir senede yani F8 dahi yapamadığın bir senede koçun önüne koyabiliyorsan üç senelik sözleşmeyi o zaman yönetim olarak da kültür olma yolunda bir aşama kaydetmişsin demektir. Tepki verilmeli yazmışsınız, bu milletin tepki gösterme ile imtihanı bu güne kadar  başarılı sonuçlar vermedi. Sahaya inip kale direklerini indirmeler, Dereağzında futbolcu dövmeler vesaire. Takım otobüsüne tüfek ile ateş açılan bir ülkede sağlıklı tepkiler beklemek de söz konusu olmuyor ne yazık ki. Zaten mental anlamda özgüvenini kaybetmiş birçok oyuncu mevcutken gösterilecek tepki ne kadar yararlı olabilir diye sormadan edemiyor insan... Saygılarımla

Tepkiden kastım tabiki küfür yıkıp dökme vs değil ama her kaybedilen maçtan sonra da alkış olmasın artık bi zahmet, onun dışında obradoviç eleştirelemez diye bir sey yok tabi eleştirilir,eleştirmek vefasızlık değildir bence,ha obra gitsin diyen adamlarla basketbol vs tartışmak çok anlamsız,obradoviç bir nevi basketbol takımının Ataturk u tarihini değiştiren adam,bir koçtan çok daha fazlası,bu seneyi kaybetsek ne olur canı sağolsun

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1249 : 21 Aralık 2019, 21:04:06 »
Euroleague yönetimi Panathinaikos maçının sonunda hakemlerin Fenerbahçe aleyhine hata yaptığını açıklamış. Gelmişinizi geçmişinizi... Sadece o maçta mı? Sizin göreviniz hata açıklamak mı, gereğini yapmak mı?

https://www.ntvspor.net/basketbol/euroleague-den-aciklama-hakemler-hata-yapti-5df9e742d3ab6723309353e4?_ref=infinity

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1250 : 21 Aralık 2019, 21:46:00 »
Belki bu maçı alsak playofftaydık diyeceğiz.Umarım kılı kılına kaçmaz son 8.Bir düşmeye gör.Uzatmada alırdık o moralle kanımca.

Play-off play-offtur.Oraya kalsak ne olacak söylemlerine katılmıyorum.Turnuvada hep daha iyisini hedefleyeceksin.Ayrı tat elemeler.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2019, 21:51:41 Gönderen: Tom Hanks »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1251 : 21 Aralık 2019, 22:04:50 »
Obradovic gitse de kalsa da bu takıma 2 tane atletik uzun ile bir delici kısa sart bunu Yonetim derhal yapmalı,ayrıca Obra giderse bunu butceyi dusurmek icin koz olarak kullanmamalı cunku Ali Koc butcenin dusmeyecegine soz verdi.Bunu tutmayacaksa derhal Yonetim de gitmeli...
Cunku Obra gitse dahi dusuk butceye iyi koc da gelmez basarı da kolay olmaz.Ayrıca Obra gitse de kalsa da 3 yıl Sloukas, 3 Yıl Datome, 2 Yıl Dixon, 3 yıl Vesely kontratları elimizde kalıyor.Ben Datome den kendi adıma sikayetci degilim ama diger kontratlardan sikayetciyim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1252 : 21 Aralık 2019, 22:37:30 »
Renkdaş para yok klüpte.Çok iyimsersiniz.Belki tepki çeken lauvergne yol verilir.Vesely önemli değer geçen yılın Mvpsi.

Takımdaki en zayıf halka Lauvergne.Kendine Joffrey en zayıf halka sensin güle güle denir.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2019, 22:44:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Cuma günü evimizdeyiz. Koçun da yüzüne renk geldi bu hafta. Aklıma yenilmek gelmiyor, fark istiyorum delicesine...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Çok değerli rakip.Ezber bozan eurocupı en çok kaldıran bir takım.Sezona kötü girselerde toparladılar.Bu kez daha iddialılar.Dublijeviçi kenardan getiriyorlar.An itibariyle en yakın rakibimiz.Yarım basket ile gelecek galibiyete bile razıyım.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Sen yenil bizlere inat biz sevelim tüm yavşaklara inat.
Bu konuyu belirttikten sonra bence en büyük zaafımız pota altı. Derrick bence coach'ın beklediğini veremiyor ki benzer bir oyuncu aldık. Jofrey de veremese de son 2 maçtaki azmi umut verici. Bence bu takımın akibetinin en kilit noktası Vesely. Vesely bindönse takım 135 derece değişir. 2 maçtır daha bi derli topluyuz bunu her geçen maç arttırmalıyız ilk bakacağım yer burası. Leo ve Jofrey'ij umut verici performanslarının devamını bekliyorum.
Bence kimse 2 günde bu takımın düzelmesini beklememeli. Sadece arkasında duralım takım ve taraftar olarak vazgeçmeyelim. Önümüzdeki 3 maçı da kaybetsek bu takımın kalan bütün maçları kazanacak potansiyeli var yeter ki vazgeçmeyelim. Galibiyet gelmezse düşmeyelim.
Çalışmaya devam çocuklar size inanıyoruz.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2019, 00:26:37 Gönderen: hme1453 »
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bu konuyu belirttikten sonra bence en büyük zaafımız pota altı. Derrick bence coach'ın beklediğini veremiyor ki benzer bir oyuncu aldık. Jofrey de veremese de son 2 maçtaki azmi umut verici. Bence bu takımın akibetinin en kilit noktası Vesely. Vesely bindönse takım 135 derece değişir. 2 maçtır daha bi derli topluyuz bunu her geçen maç arttırmalıyız ilk bakacağım yer burası. Leo ve Jofrey'ij umut verici performanslarının devamını bekliyorum.
Bence kimse 2 günde bu takımın düzelmesini beklememeli. Sadece arkasında duralım takım ve taraftar olarak vazgeçmeyelim. Önümüzdeki 3 maçı da kaybetsek bu takımın kalan bütün maçları kazanacak potansiyeli var yeter ki vazgeçmeyelim. Galibiyet gelmezse düşmeyelim.

Arkasında durmak, işte bütün mesele bu +1

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
.

Pek mağlubiyet lüksümüz kalmadı.Mutlak seri yakalamalıyız.Kısalıyor boy.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
+1
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Bu çukura biz girdik, biz çıkacağız, birlik olacağız, destek olacağız, bu hafta daha da kalabalık olacağız salonda, taraftara güvenim tam.