Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271196 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
Valla 0.4 de o atışı yapıp kaybetmek hemde bu şekilde artik diyecek bir şey yok ya ama bu kostas denilen arkadaşın bu saçma sapan atışlarından içeriye dalıp amaçsızca topu rakibe vermesinden bıktım usandimya bu leo westermann niye alındı abi kostas bu kadar kötüykende oynayamayacaksa niye aldik başka birini alsaydık belki rotasyona katkı yapardı anlamıyorum.  Bu sezon anlaşılan böyle geçecek ama insallah ilerleyen sezonlarda kostasin takımın direksiyonunda görmeyiz

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Evet biraz daha 20 saniye top sektirip saçma sapan şut atayım. 2 sayı öndeyiz aynı, maç berabere aynı, gerideyiz aynı. Ayıptır artık ya sanki girse de girmese de rakibe hücum süresi kalmayacak gibi takılıyor. Kimse kusura bakmasın üst düzey spor zeka işi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Doğru düzgün uzunsuz zor olacağı belliydi ama uzatmayı yarılaşmışken, 7 sayılık farktan maçı üst üste yapılan aptalca hataları sebebiyle vermenin hiç bir izahı yok.

Sloukas 25 sayı 10 asist de yapsa, 35 PIR de yapsa, zaman zaman çok iyi maçlar da çıkarsa, maç sonlarında illa ki mala bağlıyor. Kontratı yenilendiğinde sevinen kaç kişi vardı acaba, hem de alacağı ücret o kadar yüksekken...

hmetin

• Ziyaretçi
Biz : 28 ribaunt
Valencia : 47 ribaunt. Üstelik 21 tânesi hücum ribauntu.

Bu istatistikle Euroleague'te maç kazanamazsın. Her takım bize karşı tek hücumda 2-3 kez hücum ediyor. Ribaunt alamayan acınası bir takım hâlindeyiz.

Bugün Sloukas efendi en az ribauntlar kadar takıma zarar verdi. Öyle bir oyuncu ki 35 dk iyi oynasa, son 5 dk tercihleriyle maçı rakibe hediye ediyor.

Bu takımın lideri iyi ya da kötü de olsa De Colo'dur. Sloukas bunu kabûl etmeyecekse derhâl orta yolu bulup yolları ayırsınlar. De Colo 3 defâ bomboşken pas vermiyorsan kusura bakma kardeşim, defol git denir sana.
Sene basından beri istikrarlı bir sekilde rib alamıyoruz zaten, hani berbatız tamam ama rib da alamıyoruz.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir

Bu takımın lideri iyi ya da kötü de olsa De Colo'dur. Sloukas bunu kabûl etmeyecekse derhâl orta yolu bulup yolları ayırsınlar. De Colo 3 defâ bomboşken pas vermiyorsan kusura bakma kardeşim, defol git denir sana.

Sene başında beri bariz bir şekilde görünüyor. biz görüyoruzda koç görmüyormu .Sloukas De Colo'ya pas vermiyoor.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 23:13:42 Gönderen: ayhançınar »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Valencia, euroleague de 2 maçta da yenmemiz gereken en zayıf takımlardan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

işte bu küçümsemeler tepeden bakmalar hep bizi yanlışa yönellti.Adamları koy bizim lige final oynar son 4 yapar.Zayıf ligimiz.Adamlar avrupanın en iyi liginin takımı.

23 snde 7 sayılık avantajı kullanamayan bir takım kepenk kapatmış demektir.Zalgiris hadi 1 dakika üstü olabilir.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 23:15:07 Gönderen: Tom Hanks »

hmetin

• Ziyaretçi
işte bu küçümsemeler tepeden bakmalar hep bizi yanlışa yönellti.Adamları koy bizim lige final oynar son 4 yapar.Zayıf ligimiz.Adamlar avrupanın en iyi liginin takımı.

23 snde 7 sayılık avantajı kullanamayan bir takım kepenk kapatmış demektir.Zalgiris hadi 1 dakika üstü olabilir.
Hoca ne anlatıyorsun?
Kazandıgımız macı 7 sayıdan Zalgirese verdik adamlar 3G oldu hala 3G ile ligin dibindeler, ligin dibindeki diger takım Zenit geldi onlar da yendi, bir baska dipteki Valencia geldi o da yendi, Kızılyıldız F8 yapamaz o da yendi.Ne anlatıyorsun?
Kucumsemiyoruz olanı soyluyoruz.Tabela diyor ki Zenit,Zalgiris rezalet takımlar biz demiyoruz.Valencia da ilk 10 hafta sonuncu idi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Hoca ne anlatıyorsun?
Kazandıgımız macı 7 sayıdan Zalgirese verdik adamlar 3G oldu hala 3G ile ligin dibindeler, ligin dibindeki diger takım Zenit geldi onlar da yendi, bir baska dipteki Valencia geldi o da yendi, Kızılyıldız F8 yapamaz o da yendi.Ne anlatıyorsun?
Kucumsemiyoruz olanı soyluyoruz.Tabela diyor ki Zenit,Zalgiris rezalet takımlar biz demiyoruz.Valencia da ilk 10 hafta sonuncu idi.

Valencia taş gibi takım.Zenit bile Ponitka gibi güzel guardı var.Bu maçı 23sn vermek bu sene bizden umudu kesin ey taraftarlar demek.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Burada Loyd Westerman'a temas ettiği anda Westerman hareketi kesmiş. Bu hucüm faul olmuyor mu? Zıpladığı an mı kıstas acaba ?
https://mobile.twitter.com/Eurohoopsnet/status/1210655001124757504
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul

Yâ hu dayı ne diyorsun allasen? Geçen seneki takımımız, bu Valencia'yı içerde 30, dışarda 20'ye yatırırdı. Valencia Kim? Ne ki Valencia?

Adamlar 12-18 arası bitirecekler sezonu, ne iyi takımı?

hmetin

• Ziyaretçi
Valencia taş gibi takım.Zenit bile Ponitka gibi güzel guardı var.Bu maçı 23sn vermek bu sene bizden umudu kesin ey taraftarlar demek.
Hoca istiatistik soyluyoruz onu da kabul etmiyorsun.Seni nasıl ikna edelim?
Zenit biz hazır degildik Eurocup takımı kurduk diyor.Zalgiris sonuncu haftalardır,Valencia ilk 10 haftanın sonuncusu daha nasıl anlatalım?

hmetin

• Ziyaretçi
5 tane aptalca maglubiyetimiz var.Ve 4 u son  haftalarda geldi.Ve 3u evimizde biri de seyircisiz macta geldi.Pao,Zalgiris,Zenit,Valencia biz Milano ve khimki rezalet gidiyor onları yakalar mıyız derken ligin en rezil takımlarına evimizde macları hep ondeyken verdik Zalgiris ve Valencia maclarını ise son 1 dk da 7 sayı onde iken verdik.Israrla inatla sezonu kapatmak icin ugrasıyoruz.
iddiasız kalırsak De Colo bu takımda kalır mı onu da bilmiyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Hoca istiatistik soyluyoruz onu da kabul etmiyorsun.Seni nasıl ikna edelim?
Zenit biz hazır degildik Eurocup takımı kurduk diyor.Zalgiris sonuncu haftalardır,Valencia ilk 10 haftanın sonuncusu daha nasıl anlatalım?
Benim eşşekliğim, cevap vermeyeceğim diyorum ama gene atlıyorum.
Adam, hines iyi pivot değil, clyburn iyi diyor, ponitka gibi “guardı” var diye zenit i büyük takım yapıyor... valencia çok atlet takım diyor...
Sonra bizde cevap yetiştirmeye uğraşıyoruz salak salak..

Sent from my iPhone using Tapatalk

mirinkirin

• Ziyaretçi

ispanya, kabul 1. ama bariz farkla da biz 2'yiz. ne oyuncular kaçtı elimizin dibinden. fener-efes harici türkiye'de takımlara gelmiş oyunculardan bir takım yap, afedersin ispanya'daki takımların da kabusu olur. gher ve koça tek bi bozukluğum varsa bunu derim. yanmamak elimde değil.

sloukas'a bi kızgınlığım yok çünkü bilmiyorum. hoca'nın normal sürenin son 37 sn'sinde "sen pas vermeyi bırak. el üstü olur, 1'e 3 dalmak olur, yallah tazyik!" deyip demediğini bilmiyoruz. zaten dememişse bunun sonuçlarını normal şartlarda görürüz, he mi? hoca kızar, kenarda bırakır filan.

hakemlere gelince, uzatmanın son 23,5 sn.sinde, bobby topu çıkarırken rakip kabbak gibi koluna faul yapmıyor mu, ben mi öyle gördüm? ben yuh hakkımı orada kullandım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
ispanya, kabul 1. ama bariz farkla da biz 2'yiz. ne oyuncular kaçtı elimizin dibinden. fener-efes harici türkiye'de takımlara gelmiş oyunculardan bir takım yap, afedersin ispanya'daki takımların da kabusu olur. gher ve koça tek bi bozukluğum varsa bunu derim. yanmamak elimde değil.

sloukas'a bi kızgınlığım yok çünkü bilmiyorum. hoca'nın normal sürenin son 37 sn'sinde "sen pas vermeyi bırak. el üstü olur, 1'e 3 dalmak olur, yallah tazyik!" deyip demediğini bilmiyoruz. zaten dememişse bunun sonuçlarını normal şartlarda görürüz, he mi? hoca kızar, kenarda bırakır filan.

hakemlere gelince, uzatmanın son 23,5 sn.sinde, bobby topu çıkarırken rakip kabbak gibi koluna faul yapmıyor mu, ben mi öyle gördüm? ben yuh hakkımı orada kullandım.

Lamonicadan bir kurtulamadık.Ne güzel bırakıyordu.Ayhan Bey yazmış.Hınes kotü değil ama pivotta değil.Pivot demek gerçek pota altı oyunculara kara çalmak olur.Clyburn büyük oynadı Cskada.Şu an iyi gidiyor Cska onsuz ama ortadaki maçları alıyorlar.Yerleri değişmesede çok yenilgi alırlar ama 5 garanti ilk Cska adına.

Bu organizasyonda takım isimlerine çok takılıyoruz.Her ekipte can yakıcı oyuncular var.Sanırım Dublijeviç haftanın Mvpsi olacak.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 23:47:48 Gönderen: Tom Hanks »