işte bu küçümsemeler tepeden bakmalar hep bizi yanlışa yönellti.Adamları koy bizim lige final oynar son 4 yapar.Zayıf ligimiz.Adamlar avrupanın en iyi liginin takımı.
23 snde 7 sayılık avantajı kullanamayan bir takım kepenk kapatmış demektir.Zalgiris hadi 1 dakika üstü olabilir.
ispanya, kabul 1. ama bariz farkla da biz 2'yiz. ne oyuncular kaçtı elimizin dibinden. fener-efes harici türkiye'de takımlara gelmiş oyunculardan bir takım yap, afedersin ispanya'daki takımların da kabusu olur. gher ve koça tek bi bozukluğum varsa bunu derim. yanmamak elimde değil.
sloukas'a bi kızgınlığım yok çünkü bilmiyorum. hoca'nın normal sürenin son 37 sn'sinde "sen pas vermeyi bırak. el üstü olur, 1'e 3 dalmak olur, yallah tazyik!" deyip demediğini bilmiyoruz. zaten dememişse bunun sonuçlarını normal şartlarda görürüz, he mi? hoca kızar, kenarda bırakır filan.
hakemlere gelince, uzatmanın son 23,5 sn.sinde, bobby topu çıkarırken rakip kabbak gibi koluna faul yapmıyor mu, ben mi öyle gördüm? ben yuh hakkımı orada kullandım.