"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben senin yerine dedim rahat ol
Sırf Kemal Erdem'in hatırı için "Sloukas'ın yokluğunu çok arayacağımızı zannetmiyorum!" diye yazmadım.
Ah Valencia maçı ah.
Teşekkür ederim ağabey. Saygı ve hürmetler. Antalya'dasınız. Bir çayımı için lütfen.
1 haftadır bugünü inanç ve heyecanla bekledim. Bu mükemmel gece için çok çok çok teşekkürler dünyanın en güzel takımı.Mükemmel oynamadık. Harika değildik ama mükemmel olmamız gerekmiyordu bugün. Savaşmamız ve kazanmamız gerekiyordu ve yaptık.Savunmadaki derli toplu görüntümüz güzeldi. Joffrey az süre alsa da umut verdi. Leo sana güvenmenin gururunu bana yaşattığın için minnettarım sana. Sezon başında ve içinde bazı hatalar yaptık ve bu hataların sonucunda da bu durumdayız. Bu hatalara artık takılmanın hiçbir anlamı yok. İçinde bulunduğumuz durumun bir günde düzelmesini beklemesin kimse. Koça ve takıma güvenelim. Bu takım güveni asla boşa çıkarmadı. Takım savunmasını, takım görüntüsünü her maç biraz biraz arttırmak en önemlisi.Şu an 2019 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Beko diye başlık açmamak için kendimi zor tutuyorum 🙈 Her maç üstüne koyarak ilerleyeceğiz ve şampiyon olacağız!