En kritik 3 haftaya girmiş bulunuyoruz benim kanaatimce. Önümüzdeki 3 haftada playoff potasına kendimizi atmamız lazım.
Şuan önümüzde olan takımlara ve önümüzdeki 3 haftaya bakıp olası sonuçlara göre değerlendirme yapalım.
Önümüzde playoff yarışı için 4 takım var.
----------------------------------------------------------------------
Khimki: Baskonia deplasmanı, Cska içerde, Maccabi deplasmanı
Benim tahminime göre 2 deplasmanı da düşününce 0 galibiyet alma ihtimalleri yüksek. Bu durumda 9-14 olacaklar. 1 sürpriz galibiyet çıkarsa 10-13'de olabilir.
------------------------------------------------------------------------
Kızılyıldız:Barcelona deplasmanı, Dopingçiler içerde, Panathinaikos içerde
Kızılyıldız bu ara baya formsuz. Fikstür de baya zorlu gözüküyor. Büyük olasılıkla 0 belki Panathinaikos galibiyeti sürpriziyle 1 galibiyet çıkabilir. Bu durumda 3 hafta içinde 9-14 veya 10-13 olacaklar
-------------------------------------------------------------------------
Milano:Fenerbahçe deplasmanı, Münich içerde, Berlin içerde
Milano deplasmanda sadece 2 galibiyet aldı o yüzden bizim maçı kazanmaları çok büyük sürpriz olur ama yine de dikkatli olmak lazım. Diğer 2 maçı çok yüksek ihtimalle kazanacaktır. Berlin'den bir sürpriz gelirse hoş olur tabi. Sonuç olarak Milano'yu yenebilirsek 12-11 yenemezsek 13-10 olacaklar.
--------------------------------------------------------------------------
Valencia: Cska deplasmanı, Panathinaikos içerde, Barcelona içerde
Valencia çok formda gözüküyor. Tahminimce Panathinaikos'u içerde yenecekler. Barcelona karşısında bile sürpriz yapabilirler. Bu durumda Valencia 11-12 veya 12-11 olacak.
--------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe:Milano içerde, Berlin dışarda, Zenit dışarda
Milano maçı çok kritik. Form durumumuzu ve son maçta yaşanan hakem rezaletini de düşününce bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
Alba Berlin maçı çok ilginç bir maç. Berlin ligin en değişik takımlarından diyebiliriz. bizeve dopingçilere uzatmalarda kaybettiler. Sadece o 2 maçı kazansalar şuan playoff yarışında olacaklardı. O yüzden ben bu maçtan çok korkuyorum. Zenit ise bu sene evinde sadece 1 maç kazanabildi. O yüzden o maçı daha rahat kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu durumda kötü ihtimalle (Allah korusun) 11-12, iyi ihtimaller 12-11 olacağız.
----------------------------------------------------------------------------
Bütün bu tahminler ışığında, önümüzdeki 3 hafta sonunda Khimki ve Kızılyıldız'ı geçip, Milano ile kafa kafaya Valencia'dan 1 maç önde olacağız. Milano ile kafa kafaya olma ihtimaline karşı 2'li averaj da önemli olabilir. Milano maçını önce kazanmaya daha sonra da 14 sayı ile kazanmaya çalışacağız.