Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 270999 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe Beko:74 Barcelona:80 | Euroleague 20. Hafta
« Yanıtla #1740 : 17 Ocak 2020, 16:04:24 »
Bu benim için EL standartlarında ve son 6 yıllık Fenerbahçe standartlarında bir maçtı ve normal bir şekilde kaybedildi. Hakemler düzgün yönetseydi kazanıla da bilirdi ancak zaten hakemler her daim böyle. Vesely bir nefes alıp üstüne koymaya devam ederse sakatlıksız biz değil play-offda gelecek takım düşünsün.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1741 : 17 Ocak 2020, 16:40:15 »
Ben geldimmm :)

3 ay önce bugünleri öngörerek takımı koçu ve kadro yapılanmasını eleştirdiğimde bana " sovmenlik yapmak " gerekçesiyle 3 ay ceza vermişlerdi. 20 haftası geride kalan euroligde 12. sırada olan takıma sezon başında toz kondurulmuyordu, eleştirenler şovmendi. Eksiklere gözünü kapatmakla olunuyor sanırım düzgün taraftarlık. Her neyse sizin basketbolculara söyletmediğiniz sözlerinin kat kat fazlasını Obradovic molada suratlarına suratlarına söyledi zaten. ( Özellikle Datome'ye ). Bu çarpık kadro yapılanmasının üstüne iki transfer daha yapılması bile bir çok şeyin ispatı oldu ama neyse burda şovmenlik yapmayalım. Büyük taraftarlar kızıyor sonra.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1742 : 17 Ocak 2020, 16:45:39 »
Daha %50 galibiyet yüzdesinin üstünde yendiğimiz takım yok, deplasmanda eziyorlar içerde de yakın farklarla yeniyorlar. Ama top8'de rakibimzi bizden korkacakmış. Sahamızda  bile yenemediğimzi takımları ev sahibi dezavantajıyla geçeriz zaten. Ayaklar hala yere basmıyor.

Çevrimdışı orange

• Üye
  • Yer: Kıbrıs
« Yanıtla #1743 : 17 Ocak 2020, 18:55:06 »
Daha %50 galibiyet yüzdesinin üstünde yendiğimiz takım yok, deplasmanda eziyorlar içerde de yakın farklarla yeniyorlar. Ama top8'de rakibimzi bizden korkacakmış. Sahamızda  bile yenemediğimzi takımları ev sahibi dezavantajıyla geçeriz zaten. Ayaklar hala yere basmıyor.

Olumlu bir ihtimal yoksa kendini hırpalamanın anlamı ne?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1744 : 17 Ocak 2020, 18:59:01 »
Play-offun havası çok farklı.O şampiyon olduğumuz sezon Pananın kadrosu gayet iyiydi.Tabi saha avantajı önemli,ama herşey değil.Bambaşka alan orası.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1745 : 17 Ocak 2020, 19:27:16 »
Ben geldimmm :)

3 ay önce bugünleri öngörerek takımı koçu ve kadro yapılanmasını eleştirdiğimde bana " sovmenlik yapmak " gerekçesiyle 3 ay ceza vermişlerdi. 20 haftası geride kalan euroligde 12. sırada olan takıma sezon başında toz kondurulmuyordu, eleştirenler şovmendi. Eksiklere gözünü kapatmakla olunuyor sanırım düzgün taraftarlık. Her neyse sizin basketbolculara söyletmediğiniz sözlerinin kat kat fazlasını Obradovic molada suratlarına suratlarına söyledi zaten. ( Özellikle Datome'ye ). Bu çarpık kadro yapılanmasının üstüne iki transfer daha yapılması bile bir çok şeyin ispatı oldu ama neyse burda şovmenlik yapmayalım. Büyük taraftarlar kızıyor sonra.

Şovmenlik yaptığın için değil, terbiyesizlik yaptığın için ceza aldın. Tabii bu demek değil ki, şovmenlik yapmıyorsun. Daha ilk mesajda başlamışsın bile...

Güle güle... Sonsuza kadar...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1746 : 17 Ocak 2020, 21:22:39 »
Dunku macın kaybını 2 seye baglıyorum.
Birincisi her zamanki gibi alamadıgımız savunma ribauntları...
İkincisi ise De Colo, 64 63 one gectikten sonra sinmek yerine topu alıp direksiyona gecip macı alacaktı.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1747 : 17 Ocak 2020, 23:38:36 »
Umarım Zalgiris bir mucize olur da Pao yu yener.Pao yenilirse 11 9 oluyor.Sonra da 10 10 luk Milano ve Valencia var.9 11 lik Kızılyıldız ve Khimki nin sonuna kadar zorlayacagını sanmıyorum.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #1748 : 17 Ocak 2020, 23:40:39 »
En kritik 3 haftaya girmiş bulunuyoruz benim kanaatimce. Önümüzdeki 3 haftada playoff potasına kendimizi atmamız lazım.
Şuan önümüzde olan takımlara ve önümüzdeki 3 haftaya bakıp olası sonuçlara göre değerlendirme yapalım.
Önümüzde playoff yarışı için 4 takım var.
----------------------------------------------------------------------
Khimki: Baskonia deplasmanı, Cska içerde, Maccabi deplasmanı
Benim tahminime göre 2 deplasmanı da düşününce 0 galibiyet alma ihtimalleri yüksek. Bu durumda 9-14 olacaklar. 1 sürpriz galibiyet çıkarsa 10-13'de olabilir.
------------------------------------------------------------------------
Kızılyıldız:Barcelona deplasmanı, Dopingçiler içerde, Panathinaikos içerde
Kızılyıldız bu ara baya formsuz. Fikstür de baya zorlu gözüküyor. Büyük olasılıkla 0 belki Panathinaikos galibiyeti sürpriziyle 1 galibiyet çıkabilir. Bu durumda 3 hafta içinde 9-14 veya 10-13 olacaklar
-------------------------------------------------------------------------
Milano:Fenerbahçe deplasmanı, Münich içerde, Berlin içerde
Milano deplasmanda sadece 2 galibiyet aldı o yüzden bizim maçı kazanmaları çok büyük sürpriz olur ama yine de dikkatli olmak lazım. Diğer 2 maçı çok yüksek ihtimalle kazanacaktır. Berlin'den bir sürpriz gelirse hoş olur tabi. Sonuç olarak Milano'yu yenebilirsek 12-11 yenemezsek 13-10 olacaklar.
--------------------------------------------------------------------------
Valencia: Cska deplasmanı, Panathinaikos içerde, Barcelona içerde
Valencia çok formda gözüküyor. Tahminimce Panathinaikos'u içerde yenecekler. Barcelona karşısında bile sürpriz yapabilirler. Bu durumda Valencia 11-12 veya 12-11 olacak.
--------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe:Milano içerde, Berlin dışarda, Zenit dışarda
Milano maçı çok kritik. Form durumumuzu ve son maçta yaşanan hakem rezaletini de düşününce bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
Alba Berlin maçı çok ilginç bir maç. Berlin ligin en değişik takımlarından diyebiliriz. bizeve dopingçilere uzatmalarda kaybettiler. Sadece o 2 maçı kazansalar şuan playoff yarışında olacaklardı. O yüzden ben bu maçtan çok korkuyorum. Zenit ise bu sene evinde sadece 1 maç kazanabildi. O yüzden o maçı daha rahat kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu durumda kötü ihtimalle (Allah korusun) 11-12, iyi ihtimaller 12-11 olacağız.
----------------------------------------------------------------------------

Bütün bu tahminler ışığında, önümüzdeki 3 hafta sonunda Khimki ve Kızılyıldız'ı geçip, Milano ile kafa kafaya Valencia'dan 1 maç önde olacağız. Milano ile kafa kafaya olma ihtimaline karşı 2'li averaj da önemli olabilir. Milano maçını önce kazanmaya daha sonra da 14 sayı ile kazanmaya çalışacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1749 : 17 Ocak 2020, 23:41:21 »
Umarım Zalgiris bir mucize olur da Pao yu yener.Pao yenilirse 11 9 oluyor.Sonra da 10 10 luk Milano ve Valencia var.9 11 lik Kızılyıldız ve Khimki nin sonuna kadar zorlayacagını sanmıyorum.

Paoyu düşüneçek konum yok şu an için renkdaş. Rakipler Valencia-Milano-Kızılyıdız-Khimki-Oli.8 oldular onlarda inanılmaz yani kalp dayanmaz mecazi anlamda.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1750 : 18 Ocak 2020, 00:06:12 »
Bugün geniş özeti izledim. Euroleague şampiyonluğu İspanya dışına çıkamaz diye düşünüyorum. Normal şartlarda Efes'in şansı çok yüksek olurdu ama en fazla final four yaşarlar, Berlin faciasının bir benzerini de onlar yaşarlar. Gerçi beter olsunlar ayrı mesele. bu sene daha bir mide bulandırıcı ....

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #1751 : 18 Ocak 2020, 00:49:07 »
Dostum temel sıkıntı bu tür manipülasyona açık kitlelerin olması. En ufak bir yalpalamada şurada bile neler yazıldı çizildi. Sabır, tahammül kadir kıymet bilme gibi şeyler belli bir spor kültürü istiyor. Anlık yaşıyoruz. Tatsız bir şekilde gönderilmesindense hoş bir hatıra olaracak şekilde kendi isteğiyle gitmesi daha iyi olur diye düşünmeden edemiyor bazen insan. Çok sık duyuyorum 5 final fourda 3 şampiyonluk kazanmalıydık bu bütçeyle vesaire diye. Anlatamıyorsun bu adam olmasa rüyanda görürdün oraları diye. Hadi gördün koçun Obradovic olmasa o tek şampiyonluğu da yedirmezlerdi sana, çoğu insan farkında değil bunun. Berlindeki finalde, Belgrad'da, dün akşamki maçta çıkan düdükler ortada...
Hocam iki şampiyonluğumuzu çaldılar zaten ki zaten kaybettiğimiz takımların bütçesi bizden daha fazlaydı ama bu maniplasyonlara gerçekten bir şeyler yapılması gerek.
Ben Aykut Kocaman'ı çok seviyorum. Onun başına gelenler Obradovic'in başına gelsin istemiyorum. Bir yerden bilinçli şekilde operasyon yapıyorlar ki tutmadığını kimse söyleyeyemez. Şu takıma bile laf edecek kitlelerin olması çok büyük başarı.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1752 : 18 Ocak 2020, 05:41:22 »

Eğer Barca'yı yensek bu işimize yarardı ama zaten 10 hafta kala aradaki 3 galibiyetlik fark hiç de az değildi, o yüzden Pao bir şekilde 6. sırayı kalmayı bildiği için alttan Zalgiris'in gelerek 7 ve 8. sıralar için başımıza bela olması daha sıkıntılı olabileceğinden böylesi daha iyi oldu. Öte yandan, Valencia son 8 haftada 6 galibiyet alarak 7. sıraya kapağı atması ve 2 galibiyet fark atması bizim için kötü oldu, sırasıyla CSKA, Pana ve Barca'yla maç yapacaklar ve oradan en az 2 mağlubiyet alırlar umarım. İşimiz zor ama takımımız istedikten sonra bunu yapabilecek kapasitesi var, önümüzdeki 3 maçı kayıpsız geçmemiz lazım, ondan sonra zor maçlar var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1753 : 18 Ocak 2020, 09:15:55 »
Valenciayı o malum meşhur söylem olan çöp ilan edilmişti.İspanyada 2 deve kafa tutan ezber bozup lig şampiyonluğuna ulaşan Eurolegue organizasyonun uefasını en çok alan takım.

Çıkışlarıının ana nedeni takım oyunu oynamaları.

Lige kötü girdiler bir önceki gibi ama çok iyi toparladılar.Güzel basketbol oynuyorlar.

Panada pivotsuz değil.O ne boy papagiannis.Yunanlılar uzun yıllar yararlandıkları bir uzun bulmuşlar.O çoçuk nba yapabilir.Harikulade fiziğine rağmen hantalda değil.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1754 : 18 Ocak 2020, 09:44:52 »
Şovmenlik yaptığın için değil, terbiyesizlik yaptığın için ceza aldın. Tabii bu demek değil ki, şovmenlik yapmıyorsun. Daha ilk mesajda başlamışsın bile...

Güle güle... Sonsuza kadar...

Eline sağlık, kendini şovmen zanneden bir soytarıdan forumu kurtardığın için...