çok fazla gereksiz hareketi var, sahada ise bize bu kadar saygısız ve ahlaksızca davranılmasının nedeni de kendimiziz, kulüp, takım, şube, kadro..makrodan mikroya doğru dürüst yönetilmiyor.
Ne yapıyoruz mesela somut örnekler verin ki ona göre cevap verelim. Bu şubedeki hangi insanın kime, ne kötülüğü olmuş? Obradovic kadar rakibe saygısı olan kaç koç var bu ligde, bu ligi de geçtim Avrupa'nın genelinde? Gherardini, ne zaman çıkıp rakip hakkında atıp tutumuş? Hangi oyuncumuz, hangi kulübü hedef alarak, küçümseyici tavırda bulunmuş?
Bu takım 5 yıl üst üste Final Four yapmış, bir de şampiyonluk yaşamış. Ben bunca yılldır şubeden tek bir kişinin rakiple uğraştığını görmedim. Olabildiğince çirkefliğe maruz kalmamıza rağmen, çıkıp bunlara cevap bile vermediler, ki vermeleri gereken çok konu olmasına rağmen. Fenerbahçe forumundayız, birilerinin algı manipülasyonlarına alet olup, şubeyi karalayacak yer burası değil.
Anadolu Efes, final serisinde Fenerbahçe'yi yendi diye 'koyduk mu' keyfi yaşayan tonla oyuncu biliyorum ben. Adamlık bizde kalsın diye de isim listesi tutup, bunu haberleştirmedik. Demek bazen kimseyi düşünmeden doğrudan haber yapıp, mal bu diye manşete çekmemiz gerekiyormuş.