Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Carroll hiç ısınamadığım sevmediğim oyuncuların başında geliyor ve 20 attı bize, şu maça ilk beşte kosta nando beraber çıkmamıza çok şaşırdım
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
G.Saray'ın şu hezimet marşı nasıldı?Başarılar gelir geçer...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Biz 6. 7. lik hesapları yaparken takım eksik Maccabi ve Real e en kritik yerde yenildi.Tam takımı CSKA 55 sayıda tutarken Khimki 20 sayı fark atarken biz dagıldık.
Haftaya Ya tamam ya devam macına Valencia ya cıkacagız.Yenilirsek EL buyuk bir hezimetle biter.
İlk 8 yapmamak en hayırlısı.Valencia’nın yenmesi bence daha hayırlı olur.
İlk 8’e kalalım ve Efes ile eşleşelim.Sonuç?
Her maç en az 20 fark yeriz.Ne diyelim ki,iyi yıllarını gördük bu takımın ama şimdi kötü zamanları da yaşama zamanı.
Futbol takımı bu kadar kötü giderken ve bu tür rezaletleri yaşarken,Ali Koç  yatırım ister mi hiç bilmiyorum.Bütçemiz düşükte değil ve bence Obradoviç’te seneye Barça’ya gider.

5 yıllık dominasyonun sonuna gelmiş bulunmaktayız.Bu süreçte 1 çalınan şampiyonluk,1 şampiyonluk ve 5 kerede süpürerek geldiğimiz F-4 başarımız var.

Mümkünse seneye Vesely dışında hiçbir yabancıyı istemiyorum.Udoh karakterinde sert,karakter koyan ve büyük maçları oynayabilen isimleri tercih etmeliyiz.
Mamba mentality... Ölmüş ruha sahip oyuncularla bu kadar.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
işin kötüsü bütün hafta  bu maçı bekliyorsun fark yiyorsun ama üzülemiyorum bile , bu duygu bana oyunculardan geçti

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Çok ihtiyacımız olan maçta hiç bir periyodu kazanamadık ve hepsinde 20 üzeri yedik. Haftaya Valencia fişimizi çekmeye oynayacak.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Beko:65 Real Madrid:94 | Euroleague 25. Hafta
« Yanıtla #2345 : 20 Şubat 2020, 22:39:18 »
Canları saolsun bı sene de fınal faır yapmayalım sorun degıl ama savasmadan mac kaybetmek üzüyo, 4 numara ve 1 numara katkısızı almayan bı takım zaten mac kazanamaz derick sahada ne yapıo anlamış degılım, melli ve gudurıc gorev adamı onların yerıne gelenler bu sene katkıyı bırak takımı bozdu bu cok acık

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
« Yanıtla #2346 : 20 Şubat 2020, 22:40:34 »
Bence bu sene yi artık bi şekilde biterelim seneye neler yapılacak onun planlaması yapılmalı gercı koc kalır mı bılmıyorum ama cok degısıklık yapmak lazım

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2347 : 20 Şubat 2020, 22:40:52 »
EL'de ilk 7 sıra ila yaptığımız 10 maçın hepsini kaybettik.
Yerelde ilk 2 sıra ile yaptığımız 3 maçın hepsini kaybettik.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
real sahaya 5 sandalye koysa onu savunamayacak durumdayız, umarım 1-2 kişi daha gelmez.

erkeklerle çocuklar oynadı resmen maçı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Takımı istediğiniz gibi savunabilir, eleştirilere karşı eleştiri getirebilirsiniz. Ancak, bunu eleştirenlere laf sokmadan yapmanızı hassaten rica ediyorum. Yaşı, filan... Küçümseme argümanlarına gerek yok... Yoksa iş Cemalex adlı üyenin diğer yüzü olmaya gider. Bazıları zannediyor ki, onun antipatik olmasının sebebi takımı eleştirmekti... Hayır, takımı eleştirirken, takımı savunanlara da bir dudak bükme, bir laf sokma saplantısı vardı ve bu bütün yazdığı doğruları anlamsız kılıyordu.  Bakın, Umut her şartta en soğuk kanlı ve en olumlu tarafından bakan arkadaşımızdır. Takımı savunur iken ben takımı eleştirenlere laf soktuğuna kolay kolay rastlamadım. Rica ediyorum iyi niyetle... Bilmiyorum, derdimi anlatabildim mi? Anlayışınız için teşekkürler...

Ağbi kimseyi küçümsediğim falan yok. Kimseye de dudak bükmedim. Genç arkadaşların daha önceki sert yorumlarına da hep ılımlı cevaplar yazdım.  Hepsine de siz diye hitap ettim. Yazdıklarım çizdiklerim ortada. Sadece buralara kolay gelinmedi onu vurgulamak istedim. Cemalex sanırım ihraç ettiğiniz arkadaş. Yazdıklarım ihraç nedeniyse eyvallah, yapacak bir şey yok. Kalanlar sağ olsun, Fenerbahçe basketbol şubesi sağolsun...
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2020, 22:47:54 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2350 : 20 Şubat 2020, 22:47:38 »
Real'le yaptığımız son 4 maçı ortalama 17 sayı fark yiyerek kaybettik.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #2351 : 20 Şubat 2020, 22:56:03 »
YAPMAMIZ GEREKEN GERGİN EFES İÇİN YAPTIĞINI YAPIP madride panzehir olacak kador kurmamız gerekirken bunu yapmadık 2 yıldır bu takım ribaund problem çekiyor, kısa savunmasında sıkıntı yaşıyoruz bunları çözmek için hiç adım atmadık.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #2352 : 20 Şubat 2020, 22:57:31 »
YAPMAMIZ GEREKEN GERGİN EFES İÇİN YAPTIĞINI YAPIP madride panzehir olacak kador kurmamız gerekirken bunu yapmadık 2 yıldır bu takım ribaund problem çekiyor, kısa savunmasında sıkıntı yaşıyoruz bunları çözmek için hiç adım atmadık.
+1

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2353 : 20 Şubat 2020, 23:08:11 »
Bu maç özelinde en sinir bozucu husus; son çeyreğe yenilgiyi kabullenmiş olarak başlamak. Sanki 35 sayı geride girmişiz gibi hiç bir reaksiyon göstermedi bizimkiler.

İlk 8 yapmamak en hayırlısı.Valencia’nın yenmesi bence daha hayırlı olur.
İlk 8’e kalalım ve Efes ile eşleşelim.Sonuç?
Her maç en az 20 fark yeriz.Ne diyelim ki,iyi yıllarını gördük bu takımın ama şimdi kötü zamanları da yaşama zamanı.
.......

O halde, Efes'le TBL finalinde de karşılmamak için de erkenden elenelim... Ben pek akla yatkın bulmuyorum bu yaklaşımı; playoff bile yapamak, playoffta elenmekten daha hayırlı gelmiyor bana. Ayrıca, playoff'ta neler olacağı hiç belli olmaz; bir bakarsın ilk maçı son topla almışsın, ikinci maçta rakip için işler yolunda gitmez, attıkları girmez vs... Zaten mevcut vaziyetten playoff'a kalmak demek, bazı şeyler yoluna girmiş demektir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2354 : 20 Şubat 2020, 23:18:39 »
Adamlar harika oynadılar.Zaten ilk periyotta inanılmaz savunma yaptılar.Forvet fetişi Lasonun hangi forvetini tutacaksın.Tek eksik Randolphtu.Lull sezon boyu yoktu.Taylor hissetmediler.O ayarda bir sürü oyuncuları var.Reyesi saymayın.

Bence bu mağlubiyetle bitti play-off şansımız bitti.Bu tip maçları kazanmadan galibiyet sayısını artırmadan zor.14-15 galibiyet ile noktalarız
organizasyonu.

Adamların Berlin Khimki maçlarına bakmayın.Kastı mı alıyorlar.Uçurum var.Campazzo çok iyi oynattı takımını.

Ancak adamlar acaip sevindiler.Buda bizim nerelere hangi seviyelere geldiğimizi görmek açısından tebessüm yarattı bende.Önemli olan şu seviyeleri bozmamak.Spor bu spor.Ölüme çare yok.
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2020, 23:35:07 Gönderen: Tom Hanks »