vesely dönüp arka arkaya galibiyetler aldığımız zaman, hatta barca maçını kaybetmemize rağmen yükselişe geçtiğimizi düşünüyordum. hatta macabi ve real maçlarının bir üst seviye ye geçiş maçı olacağını söylemiştim. ancak zenit maçında takımla ilgili bu düşüncelerim değişmeye başladı. vesely maçın sonunda saçmalamasa belki macabi maçını alırdık, ama hem real hem de macabi maçında kesin bir konu var, baskıya karşı hücumda tıkanıyoruz ve hiç bir şey üretemiyoruz, hücumda üretemeyince savunma da düşüyor, koç gene sloukasla nandoyu çokca beraber oynatmaya başladı. son maçlarda james nunanaly nin sürelerini kıstı. westerman adam eksiltemiyor, westeman da nunaly de oyun kuramıyor, williams anlık oynuyor, de colo çok düştü, kala kala her şey sloukasın üretmesine kalıyor, ona da sağlam bir baskı gelince real maçındaki gibi 60 ı geçemiyoruz. hocanın de colo yu kullanma şeklini nasıl değiştirecekse mutlaka orada ikinci bir sağlam üretim noktası olmalı. o halde bile sıkıntılarımız var. ümidim azaldı ama bakalım buradan nereye gideceğiz, yukarıya tekrar toparlayacakmıyız, yoksa dibe doğru mu? bence 7-8 den gireceğiz ama play off ta eleneceğiz gibi çok net bir görüntü var. hocanın pana zamanından bu şekilde şampiyonluk öyküleri var, hatta 2017 örneği var ama işin kötüsü o da ümidini kesmiş takımdan.