Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 270988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2400 : 22 Şubat 2020, 00:59:29 »
İnanılmaz karıştı ortalık.
Actin ağzını adamları da kaybettirdin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2401 : 22 Şubat 2020, 01:09:32 »
Actin ağzını adamları da kaybettirdin.

Sakin kalamadılar.Set hucumuna dönmeleri gerekti.Artı sakatlar var.Ancak bugünkü oyunları bize yeter işimiz çok zor.Birde rekor top kayıpları yaptığımız düşünülürse.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:65 Real Madrid:94 | Euroleague 25. Hafta
« Yanıtla #2402 : 22 Şubat 2020, 01:39:09 »
Fenerbahçe’nin kalan fikstürü:

Valencia (D)
Kızılyıldız (İ)
Khimki (D)
Panathinaikos (İ)
Bayern Münih (D)
Zalgiris (D)
CSKA Moskova (İ)
Olympiakos (İ)
Anadolu Efes (D)

Efes maçı hariç tüm maçların kağıt üzerinde favorisi biziz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:65 Real Madrid:94 | Euroleague 25. Hafta
« Yanıtla #2403 : 22 Şubat 2020, 01:42:16 »
Fenerbahçe’nin kalan fikstürü:

Valencia (D)
Kızılyıldız (İ)
Khimki (D)
Panathinaikos (İ)
Bayern Münih (D)
Zalgiris (D)
CSKA Moskova (İ)
Olympiakos (İ)
Anadolu Efes (D)

Efes maçı hariç tüm maçların kağıt üzerinde favorisi biziz.

Şu istatistik bölümleriniz harika ama tek iddia oranı paylaşmasınız hiç biri tutmuyor.Bu halimizle hiç bir maçın favorisi değiliz.Dün çok kötü oldu.Artık takımlar kolay lokma görecek.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2404 : 22 Şubat 2020, 09:53:49 »
Umarım bir şekilde kalırız son 8.Play-off oynamak ne olursa olsun güzeldir.Aslında real maçında 2 kere farkı indirdik ama 51-71 olunnca doğal olarak çöktük.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2405 : 22 Şubat 2020, 12:34:51 »
Umarım bir şekilde kalırız son 8.Play-off oynamak ne olursa olsun güzeldir.Aslında real maçında 2 kere farkı indirdik ama 51-71 olunnca doğal olarak çöktük.

Süpürülürüz, hezimete uğrarız diye play off a kalmayalım mantığı son beş sene içindeki performansımız bağlamında kabul edilebilir görünüyor ki kesinlikle böyle düşünmüyorum. Farkında olmadıkları bir şey var ama. Koç giderse ki öyle görünüyor bir daha oraları oynamak çok zor. Hem olması gereken basketbol seviyesi bakımından hem de lobi kulis faaliyetleri bakımından. Başımızda Obradovic varken bile nasıl doğradıklarını gördük bu sene bariz olarak. 2011 2012 Spajiha Fenerbahçe sinin nasıl doğrandığına bir bakmalarını öneririm. Geçtim F4 ü F8 de bile istemediler. 5 final four da 1 şampiyonluk, evet gönül isterdi ki 2 3 olsun ama beş sene üst üste o hazzı o adrenalini o heyecanı o umudu yaşamak bile müdhiştir. Süpürüleceksek de kalalım F8 e, keza bu seviyeler bile yarın bir gün hayal olabilir. Son maç hezimetti ama karşımızdaki de yılların Real Madrid i be hocam. Olimpiyat 100 metre finalinde sekizinci olacağım diye koşmamak gibi bir şey bu. İstenmeyen şey basketbolda Avrupa da en üst düzey organizasyonun son 8 i. Ben anlayamıyorum bunu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2406 : 22 Şubat 2020, 12:54:52 »
Süpürülürüz, hezimete uğrarız diye play off a kalmayalım mantığı son beş sene içindeki performansımız bağlamında kabul edilebilir görünüyor ki kesinlikle böyle düşünmüyorum. Farkında olmadıkları bir şey var ama. Koç giderse ki öyle görünüyor bir daha oraları oynamak çok zor. Hem olması gereken basketbol seviyesi bakımından hem de lobi kulis faaliyetleri bakımından. Başımızda Obradovic varken bile nasıl doğradıklarını gördük bu sene bariz olarak. 2011 2012 Spajiha Fenerbahçe sinin nasıl doğrandığına bir bakmalarını öneririm. Geçtim F4 ü F8 de bile istemediler. 5 final four da 1 şampiyonluk, evet gönül isterdi ki 2 3 olsun ama beş sene üst üste o hazzı o adrenalini o heyecanı o umudu yaşamak bile müdhiştir. Süpürüleceksek de kalalım F8 e, keza bu seviyeler bile yarın bir gün hayal olabilir. Son maç hezimetti ama karşımızdaki de yılların Real Madrid i be hocam. Olimpiyat 100 metre finalinde sekizinci olacağım diye koşmamak gibi bir şey bu. İstenmeyen şey basketbolda Avrupa da en üst düzey organizasyonun son 8 i. Ben anlayamıyorum bunu.

Biz zorlanarak alırken Real müthiş perfonmansla uzandı kupaya.Finalde Malagayı ezdiler harika oynadılar.Eksiklikleri sıkıntı olmuyor.Lull kayıp dünya kupasından bu yana.Taylor ayarında çok adamı var tek Randolph.Gerçekten özel adam Randolph ama isterdim oynasın.Savunması en kötü oyuncu.

İnsanlar yenilgiden ziyade farklı yenilgiye üzülüyor haliyle.Zaten favori onlardı.İddia umrumda değil.Millet nasıl oynuyor ilginç.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2020, 12:55:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2407 : 22 Şubat 2020, 17:13:54 »
Daha playoff’lara 9 maç varken “playoff oynamayalım hezimete uğrarız” demeyi ben de anlayamıyorum. Efes gelsin, en kötü yıpratabildiğimiz kadar yıpratalım, gerginle eğlenelim biraz. Hem o zaman efes’in form durumları ne olacak bakalım böyle mi olacak düşüş trendinde mi olacak ya da Real’in Barça’nın. Kolay değil o işler öyle sürekli top formda gitmeler önüne geleni tokatlamalar. Her çıkışın bir de inişi var.

Ne olursa olsun sezonun bundan sonrasına eğlence gözüyle bakmak daha yerinde olacak yoksa kanser olacaz, sonuçta spor bu her şey var içinde.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2408 : 22 Şubat 2020, 18:20:52 »
vesely dönüp arka arkaya galibiyetler aldığımız zaman, hatta barca maçını kaybetmemize rağmen yükselişe geçtiğimizi düşünüyordum. hatta macabi ve real maçlarının bir üst seviye ye geçiş maçı olacağını söylemiştim. ancak zenit maçında takımla ilgili bu düşüncelerim değişmeye başladı. vesely maçın sonunda saçmalamasa belki macabi maçını alırdık, ama hem real hem de macabi maçında kesin bir konu var, baskıya karşı hücumda tıkanıyoruz ve hiç bir şey üretemiyoruz, hücumda üretemeyince savunma da düşüyor, koç gene sloukasla nandoyu çokca beraber oynatmaya başladı. son maçlarda james nunanaly nin sürelerini kıstı. westerman adam eksiltemiyor, westeman da nunaly de oyun kuramıyor, williams anlık oynuyor, de colo çok düştü, kala kala her şey sloukasın üretmesine kalıyor, ona da sağlam bir baskı gelince real maçındaki gibi 60 ı geçemiyoruz. hocanın de colo yu kullanma şeklini nasıl değiştirecekse mutlaka orada ikinci bir sağlam üretim noktası olmalı. o halde bile sıkıntılarımız var. ümidim azaldı ama bakalım buradan nereye gideceğiz, yukarıya tekrar toparlayacakmıyız, yoksa dibe doğru mu? bence 7-8 den gireceğiz ama play off ta eleneceğiz gibi çok net bir görüntü var. hocanın pana zamanından bu şekilde şampiyonluk öyküleri var, hatta 2017 örneği var ama işin kötüsü o da ümidini kesmiş takımdan.  :(

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Valencia Basket:86 Fenerbahçe Beko:93 | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2409 : 22 Şubat 2020, 19:13:28 »
valencia basket - fenerbahçe beko 28 şubat 2020 saat 23.00  pavello municipal font de san lluis.

ilk kez bir maç topiği açıyorum ve umarım uğurlu gelir. aylar önce uygun fiyata bulduğum bilet sayesinde salonda olacağım; muhtemelen bu maç play off'lar için son şansımız. hayırlısı artık.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 00:59:20 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Valencia Basket - Fenerbahçe Beko / 26. hafta
« Yanıtla #2411 : 22 Şubat 2020, 20:02:52 »
alacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Valencia Basket - Fenerbahçe Beko / 26. hafta
« Yanıtla #2412 : 22 Şubat 2020, 20:05:22 »
İşimiz çok zor.Bu maç için maç özelinde mucize yaratma peşinde olacağız.Derbi skoru belki olumlu olursa etkiler.

Bol şans takıma.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #2413 : 22 Şubat 2020, 21:19:36 »
Allahın sopası yok Euroleague artık şapkasını alıp düşünmeli.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Bu maçtan 2 gün sonra Valencia maçımız var. Her anlamda çok zor bir hafta bizi bekliyor...

Hem futbolda hem basketbolda, içeride gs maçını kaybetmeyi değil konuşmak aklımıza bile getirmemeliyiz. Muhtemelen, bu hafta sonuyla beraber çoğu kişinin sinirlerine bir şeyler olacak! Ya gevşeteceğiz ya da kopartacağız! Pazar gününden başlayarak "derbi" maçıyla birlikte psikolojik olarak sınanacağımız bir periyoda inşallah girmeyiz.

O periyoda da girdik, sinirler de koptu gidiyor...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis