kazanırsak, mental olarak çok büyük iş başarmış oluruz ama kazanacağımızı düşünmüyorum. coach, hala d. williamstan bir şeyler bekliyor, maalesef derrick çok kopuk oynuyor, savunmamızı dağıtıyor, kesinlikle süresi azalmalı, sloukas ve de colo yan yana oynadığı zaman gene savunmada dağılıyoruz, bunun formülünü hala bulamadık, lavergne hiç bir şekilde oyuna girmemeli, hatta bundan sonra hiç oynamasın, thomasın sürelerini arttırmalı hatta vesely ile yan yana oynamasının yolunu hocanın bulması lazım. topa baskıda westermann ve sloukas sıfır. boby belli sürelrde yapıyor onun da gücü yetmiyor, biraz da nunaly yapıyor. nunaly nin sürelerini artırmalı. derrickin süresini azalatınca kalinic ve datome ara ara 4 e kayacak, o zaman zaten otomatik olarak artacak, birde westerman ağır olduğu için rakibin de 1 m geride duryor, vurup geçmesin diye, bu sefer de topa baskı olmadığı için rakip gard oyunu istediği gibi kuruyor, adamın dibine girsin geçerse de faul yapsın. dikkatle izledim, o oyundayken rakip sürekli alley hoop yapıyor, elbette coach bunları bizden çok çok daha iyi biliyor ancak halen bu oyuncuları kafasındaki şekle sokacağına inanıyor bence. ama derrick bize ancak kısa sürelerde katkı verebilir, takımın ana oyuncu olamayacak gibi. bunlar benim görüşlerim.