"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Cem Bey modunda yazayım.Seviyorum bu şubeyi inanılmaz güzellikler yaşattılar.Seneye daha düzgün yeni yüzlerle takım oyununa sadık oyuncular görmek en büyük dilek.Koç gitsede şu yapı mümkün mertebe korunsun.Ölüme çare yok.
Ağbi niye sevdik bu şubeyi ya da daha fazla içselleştirdik? Karakteri yüzünden. Yenilse de mücadele etmeleri yüzünden. Datome mesela dökülse de yerdeki topa atlar. Ben de Cem kafasındayım. F8 olmasa da canları sağolsun. Yaşattıkları ortada. Yalnız De Colo daki isteksizlik can sıkıcı. En azından benim canımı sıkıyor. 2016 finalinde Kalinic e dirsek attıran hırsın açlığın onda biri yok. Takım olarak topunu oynayan mücadele eden takıma Sergen Yalçın ı getirmek gibi bir şey oldu bu...
Ankete şu ana kadar fiftififti Efes ve Barça yanıtı gelmiş durumda. Son kalp kırıcı ağır mağlubiyetimizden sonra Real'i isteyenimiz yok. Bu da çok şaşırtıcı sonuç değil gibi duruyor çünkü o maç gerçekten çok çaresizdik, elek yaptılar bizi resmen.Ben şahsen Efes'i istiyorum. Daha önce de yazmıştım, en azından yıpratabildiğimiz kadar yıpratalım, gergin'le biraz dalga geçelim öyle elenelim. İlginç olan normal sezon son maçını da Efes'le oynuyoruz ve bizim playoff'a 8. sıradan kalmak için o maçı kesin kazanmaya ihtiyacımız olur ve Efes de o maç öncesi 1.liği garantilemiş olursa çok acaip bir maç olacaktır. Efes bizle eşleşmeye kendisi karar verir duruma gelebilir bir şekilde ya da biz karar vermesine izin vermeyiz ama şu anki form durumlarına göre kararı bizim vermemiz çok çok zor görünüyor.Tek umudum takımın üstüne komple birşey düşmesi ve kafaların yerine gelmesi ancak şimdiye kadar neler düşmedi ki bu da bir gerçek. Bu kez durum epey farklı, F4 yapabilmemiz için gerçekten bir basketbol mucizesi yaşanması gerek.
Kimse "kaldık" demiyor ki
Öyle bir durumda ölümüne oynar Efes, asıl bizi yendikleri takdirde onlarla eşleşiyorsak nasıl oynayacaklar?Ha, şu ortamda süpürülürüz gibi duruyor ama yine de bizle eşleşmekten tırsar.