Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271003 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Khimki Moskova:82 Fenerbahçe Beko:68 | Euroleague 28. Hafta
« Yanıtla #2640 : 07 Mart 2020, 00:23:03 »
Ben Cem Bey modunda yazayım.Seviyorum bu şubeyi inanılmaz güzellikler yaşattılar.Seneye daha düzgün yeni yüzlerle takım oyununa sadık oyuncular görmek en büyük dilek.Koç gitsede şu yapı mümkün mertebe korunsun.Ölüme çare yok.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2641 : 07 Mart 2020, 01:09:14 »
Ben Cem Bey modunda yazayım.Seviyorum bu şubeyi inanılmaz güzellikler yaşattılar.Seneye daha düzgün yeni yüzlerle takım oyununa sadık oyuncular görmek en büyük dilek.Koç gitsede şu yapı mümkün mertebe korunsun.Ölüme çare yok.

Ağbi niye sevdik bu şubeyi ya da daha fazla içselleştirdik? Karakteri yüzünden. Yenilse de mücadele etmeleri yüzünden. Datome mesela dökülse de yerdeki topa atlar. Ben de Cem kafasındayım. F8 olmasa da canları sağolsun. Yaşattıkları ortada. Yalnız De Colo daki isteksizlik can sıkıcı. En azından benim canımı sıkıyor. 2016 finalinde Kalinic e dirsek attıran hırsın açlığın onda biri yok. Takım olarak topunu oynayan mücadele eden takıma Sergen Yalçın ı getirmek gibi bir şey oldu bu...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2642 : 07 Mart 2020, 01:11:27 »
Ağbi niye sevdik bu şubeyi ya da daha fazla içselleştirdik? Karakteri yüzünden. Yenilse de mücadele etmeleri yüzünden. Datome mesela dökülse de yerdeki topa atlar. Ben de Cem kafasındayım. F8 olmasa da canları sağolsun. Yaşattıkları ortada. Yalnız De Colo daki isteksizlik can sıkıcı. En azından benim canımı sıkıyor. 2016 finalinde Kalinic e dirsek attıran hırsın açlığın onda biri yok. Takım olarak topunu oynayan mücadele eden takıma Sergen Yalçın ı getirmek gibi bir şey oldu bu...

Bence oynatmayı düşündü.Bilmiyorum kaldı 6.Umarım son 8 yaparız.Hala anlamıyorum nasıl olsa süpüreleceksiniz niye istiyorsun diyenleri.Koçta giderken gruplarda kalmayalım.Tüm oyuncularda var tedirginlik.Şut gösterip atmama.Williams başta.Westermann.Tek Bobby Melih.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 01:12:41 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2643 : 07 Mart 2020, 08:14:41 »
Bütün rakipler kaybederken kazanmayı beceremedik. Hatta kazanmak bir yana-13 sayıda kalmayı bile beceremedik.
Bu sezon acill bitmeli !!
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2644 : 07 Mart 2020, 14:21:14 »
Obra hiç bir şey yapmıyor, bir de oyunculara laf ediyor, kafası kesik tavuk gibi koşturuolar sahada. Çıksınlar dertleri neyse sölesinler, bu takıma öküz parası veriyoruz, yönetim zaten yok, ahır oldu kulüp. Ama bize müstehak.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2645 : 07 Mart 2020, 17:53:54 »
dertleri yeteneksizlik olabilir mi? eldeki oyuncuların hepsi üvertür...De Colo da patlayınca görüntü bu işte

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2646 : 07 Mart 2020, 22:40:30 »
Ankete şu ana kadar fiftififti Efes ve Barça yanıtı gelmiş durumda. Son kalp kırıcı ağır mağlubiyetimizden sonra Real'i isteyenimiz yok. Bu da çok şaşırtıcı sonuç değil gibi duruyor çünkü o maç gerçekten çok çaresizdik, elek yaptılar bizi resmen.

Ben şahsen Efes'i istiyorum. Daha önce de yazmıştım, en azından yıpratabildiğimiz kadar yıpratalım, gergin'le biraz dalga geçelim öyle elenelim. İlginç olan normal sezon son maçını da Efes'le oynuyoruz ve bizim playoff'a 8. sıradan kalmak için o maçı kesin kazanmaya ihtiyacımız olur ve Efes de o maç öncesi 1.liği garantilemiş olursa çok acaip bir maç olacaktır. Efes bizle eşleşmeye kendisi karar verir duruma gelebilir bir şekilde ya da biz karar vermesine izin vermeyiz ama şu anki form durumlarına göre kararı bizim vermemiz çok çok zor görünüyor.

Tek umudum takımın üstüne komple birşey düşmesi ve kafaların yerine gelmesi ancak şimdiye kadar neler düşmedi ki bu da bir gerçek. Bu kez durum epey farklı, F4 yapabilmemiz için gerçekten bir basketbol mucizesi yaşanması gerek.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 22:50:40 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2647 : 07 Mart 2020, 22:58:33 »
Ankete şu ana kadar fiftififti Efes ve Barça yanıtı gelmiş durumda. Son kalp kırıcı ağır mağlubiyetimizden sonra Real'i isteyenimiz yok. Bu da çok şaşırtıcı sonuç değil gibi duruyor çünkü o maç gerçekten çok çaresizdik, elek yaptılar bizi resmen.

Ben şahsen Efes'i istiyorum. Daha önce de yazmıştım, en azından yıpratabildiğimiz kadar yıpratalım, gergin'le biraz dalga geçelim öyle elenelim. İlginç olan normal sezon son maçını da Efes'le oynuyoruz ve bizim playoff'a 8. sıradan kalmak için o maçı kesin kazanmaya ihtiyacımız olur ve Efes de o maç öncesi 1.liği garantilemiş olursa çok acaip bir maç olacaktır. Efes bizle eşleşmeye kendisi karar verir duruma gelebilir bir şekilde ya da biz karar vermesine izin vermeyiz ama şu anki form durumlarına göre kararı bizim vermemiz çok çok zor görünüyor.

Tek umudum takımın üstüne komple birşey düşmesi ve kafaların yerine gelmesi ancak şimdiye kadar neler düşmedi ki bu da bir gerçek. Bu kez durum epey farklı, F4 yapabilmemiz için gerçekten bir basketbol mucizesi yaşanması gerek.
Öyle bir durumda ölümüne oynar Efes, asıl bizi yendikleri takdirde onlarla eşleşiyorsak nasıl oynayacaklar?
Ha, şu ortamda süpürülürüz gibi duruyor ama yine de bizle eşleşmekten tırsar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2648 : 07 Mart 2020, 22:59:38 »
Daha kalmadık.Son haftalara kadar sürecek play-off yarışı.Rakip konuşmak hata.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2649 : 07 Mart 2020, 23:06:15 »
Kimse "kaldık" demiyor ki

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2650 : 07 Mart 2020, 23:08:11 »
Kimse "kaldık" demiyor ki

2 - 3 hafta kala olur.Eğer haftaya alırsak Zalgiris yenilirse ki muhtemel 2 fark olacak.Orada yen işi bitir.Ki 2 kere yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.

Play-off güzel bir şey.İstediğimiz gibi gitmedi ama inşallah kalırız.Sportif yarış iyidir.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 23:25:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2651 : 07 Mart 2020, 23:20:08 »
Öyle bir durumda ölümüne oynar Efes, asıl bizi yendikleri takdirde onlarla eşleşiyorsak nasıl oynayacaklar?
Ha, şu ortamda süpürülürüz gibi duruyor ama yine de bizle eşleşmekten tırsar.
Bu durum da olası. Gergin bize karşı her durumda kazanmak ister gibi geliyor bana, yenilip Fenerle eşleşmekten kaçtı dedirtmek istemez. 6 maç daha var bakalım form durumları nasıl olacak o zaman. İlk 5 Sloukas - De Coloyla, Micic - Larkine karşı maça başlamaya kalkmayız diye umuyorum artık.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2652 : 08 Mart 2020, 00:46:12 »
Barcayi isteyenler neye gore istiyor. Cidden şaşırıyorum. Su anda en komple kadro onlarda. Potansiyellerini kestirmek cok guc. Efes en iyi takım.gorunmesine ragmen kadro derinliği ve bana gore kalitesi barcanin sadece bu yıl değil euroleague tarihinin en iyilerinden. Şampiyon kim olur bilmem. Tek maç. Her halt oluyor. Defalarca gördük. Ancak sunu soyleyebilirim ki biz barcadan deplasmanda kesinlikle maç falan alamayız. 0'a yakin ihtimal. Bizen en lokum.maccabi olurdu ama onun olma ihtimali yok. Bence efes en mantikli secim. Hem.istanbul olması hem seyirci baskısı en az takım olması hem de tanıdık bir takim olması açısından. Performansa bakarsak zerre sansimiz yok ama.mantiksal acilardan sansimizin en çok olduğu takım.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 00:46:51 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2653 : 08 Mart 2020, 01:32:58 »
Barcelona çünkü aşırı korkulacak kadrosu yok.Artı çok bireyseller ve disiplinsizler.Geleneksel o şampiyon takımlarında bile lorbek-Navarro mıckel-Rubio gibi oyuncular olmasına rağmen set hucumlu savunmada sağlam oynarlar asist üstünden sayıya giderlerdi.

Son yılların en pahalı kadrosunu kurdular ama leş oynuyorlar.

Real takım oyununu iyi oynayan set hucumlarına daha sadık forvet zengini bir takım.Disiplinliler gerektiğinde savunmada sertleşiyorlar.

Yıl Barca adına fiyasko ile bitebilir.Eski keskinliğinden uzak Tomiçten mi korkacağım yada Claver.Claver eyvellah kötü değil ama bir pau Gasokda değil.

Mirotiç kendini aşmış takımın lideri çekinirim diğer Hanga bizde görmek isterim ve bir başarı hikayesi Kuriç.Artı oyun kurucu yok düzgün o övülen Delaneyin maç aldırdığını görmedim.Abrines eh.

Higgins var.Ben 4 oyuncusuna oyuncu diyorum bunları demem mental güçleri iyi.Mirotiç-Higgins-Kuriç-Hanga.4 oyuncuda kemik.Diğerleri kırılgan.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 01:45:56 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2654 : 08 Mart 2020, 01:51:28 »
Ispanya liginde liderler. Avrupada da 8 maçtır kazanıyorlar ve büyük.ihtimal ikinci bitirecekler. Kadrolarindaki hemen her isim bizde banko oynar.

Gulenyuz abi. Tom hanks gençliğinde komedi filmlerinde oynuyordu evet ama artık bir ağırlığı var.