Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 99019 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Beşiktaş Sompo Sigorta:80 | BSL 7. Hafta
« Yanıtla #285 : 10 Kasım 2019, 20:33:06 »
N'olmuş ki? Ben Liverpool - M.City maçına kaptırdığımdan... Haberim yok bir şeyden...
Maça çıkarken anma pankartını tutmamış seremoni öncesinde. Yunan ya ondan diye lince kalkışıyorlar sosyal medyada.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #286 : 10 Kasım 2019, 20:52:12 »
Semih Erden bile ileri geri konuşmuş, ulan amma karın ağrıları varmış.

Neyse, Sloukas da bir açıklama yapmış, daha da büyüyeceğini sanmam.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #287 : 10 Kasım 2019, 20:59:17 »
Semih Erden konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Sloukas, bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yapmayacaksın. Tüm dünyanın saygıyla andığı Atamıza sen de saygını göstereceksin.” ifadelerini kullanmıştı.

Bilinçli olarak pankartı tutmadığına yönelik yorumlarla ilgili Sloukas, “Lütfen, bunu kimse iddia edemez. Ben bu ülkeye ve bu takıma büyük saygı duyuyorum. 5 yıldır buradayım. Bu ülkeye ve tarihine saygı duyuyorum. Kesinlikle bilinçli yapılmış bir şey söz konusu değil. Ben tamamen maça konsantreydim ve o anda farkına bile varmadım. Herkes benim nasıl biri olduğumu ve bu takım için nasıl mücadele ettiğimi biliyor. Sonuçta da beş yıldır bu takımda ve bu ülkedeyim. Bu takım ve bu ülke için mücadele ediyorum. Asla benim için saygısızlık yaptığımın söylenmesini kabul edemiyorum. Bu ülkenin arkasında önemli bir tarih var, bunu biliyorum. Buna her zaman saygı gösteriyorum. Evet, ben bir Yunanistan vatandaşıyım ama beş yıldır buradayım ve her gün Türkiye’nin bir temsilcisi olan Fenerbahçe için savaşıyorum.” dedi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #288 : 10 Kasım 2019, 21:54:09 »
Semih Erden konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Sloukas, bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yapmayacaksın. Tüm dünyanın saygıyla andığı Atamıza sen de saygını göstereceksin.” ifadelerini kullanmıştı.

Bilinçli olarak pankartı tutmadığına yönelik yorumlarla ilgili Sloukas, “Lütfen, bunu kimse iddia edemez. Ben bu ülkeye ve bu takıma büyük saygı duyuyorum. 5 yıldır buradayım. Bu ülkeye ve tarihine saygı duyuyorum. Kesinlikle bilinçli yapılmış bir şey söz konusu değil. Ben tamamen maça konsantreydim ve o anda farkına bile varmadım. Herkes benim nasıl biri olduğumu ve bu takım için nasıl mücadele ettiğimi biliyor. Sonuçta da beş yıldır bu takımda ve bu ülkedeyim. Bu takım ve bu ülke için mücadele ediyorum. Asla benim için saygısızlık yaptığımın söylenmesini kabul edemiyorum. Bu ülkenin arkasında önemli bir tarih var, bunu biliyorum. Buna her zaman saygı gösteriyorum. Evet, ben bir Yunanistan vatandaşıyım ama beş yıldır buradayım ve her gün Türkiye’nin bir temsilcisi olan Fenerbahçe için savaşıyorum.” dedi.

Sporcusu da ruh hastası bu ülkenin. Maaşını Fenerbahçe den alıyor ya sünnet olup Müslüman da olsun çocuk. Askerlik yapsın uzun dönem. Her 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 10 Kasım'da evine Türk bayrağı asıp bunu yaptığına dair Semih Erden e rapor versin. Sporun evrensel olduğunu sporcusunun da anlayamadığı bir ülke. Bizde oynarken de sevmezdim. Çiğ mi çiğ, çiğ ötesi, mide bulandırıcı. Obradovic boşuna göndermedi. Bu tipleri kulübün kapısından içeri sokmayacaksın

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #289 : 10 Kasım 2019, 22:08:42 »
Semih köpeğine gerekli muamele umarım tribünlerimizce yapılır.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #290 : 10 Kasım 2019, 22:09:37 »
Valla semihi sallayalim, takim ara ara guzel sinyaller veriyor. Her mac yuzde olarak belki 10-20 puan artmiyor ama 1-2 uzerine koyarak ilerliyoruz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #291 : 10 Kasım 2019, 22:21:15 »
Beşiktaş'ın üst üste 6. yenilgisi oldu. Çok formsuzlar ama şu takıma bile son çeyreğe 6 sayı geride girdik. Son 01.40'a geride girdik.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #292 : 10 Kasım 2019, 23:04:07 »
Malesef takım ışık vermiyor.Oyuncuların formsuzluğundan başka bir sorun var ortada.
Obradoviç'in maçın sonlarını oturarak izlemesi , son beşiktaş hucumunda 5 kısa ile sahadayken beşiktaşın serbest atışlarında
ribaunt  alacak bir uzun almayı atlaması bunlar pek hayra alamet değil.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #293 : 11 Kasım 2019, 00:03:06 »
Sporcusu da ruh hastası bu ülkenin. Maaşını Fenerbahçe den alıyor ya sünnet olup Müslüman da olsun çocuk. Askerlik yapsın uzun dönem. Her 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 10 Kasım'da evine Türk bayrağı asıp bunu yaptığına dair Semih Erden e rapor versin. Sporun evrensel olduğunu sporcusunun da anlayamadığı bir ülke. Bizde oynarken de sevmezdim. Çiğ mi çiğ, çiğ ötesi, mide bulandırıcı. Obradovic boşuna göndermedi. Bu tipleri kulübün kapısından içeri sokmayacaksın
Sporun evrenselliği adı altında öfke kusmuşsunuz. Semih'i sevdiğimden ya da savunduğumdan değil ama bu adam Sqah ile oynama fırsatı tepip yurda dönmüştür. Oynadığı her yerde aynıdır. Obradovic sadece Semih'i değil yerli ve yabancı formunu ya da karakterini beğenmeyip bir çok oyuncuyu gönderdi. Sloukas'ın maça konsantreydim lafı da hiç inandırıcı gelmedi. Mümkünse özellikle EL de bu konsantrasyonunu arkadaşlarına da bulaştırarak kat be kat arttırsın bir zahmet.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #294 : 11 Kasım 2019, 00:07:06 »
Semih'in zaten savunulacak bir yanı olamaz, sevgilisinin evinde sevgilisini aldatırken basılan bir varlıktan bahsediyoruz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #295 : 11 Kasım 2019, 14:09:15 »
Sporun evrenselliği adı altında öfke kusmuşsunuz. Semih'i sevdiğimden ya da savunduğumdan değil ama bu adam Sqah ile oynama fırsatı tepip yurda dönmüştür. Oynadığı her yerde aynıdır. Obradovic sadece Semih'i değil yerli ve yabancı formunu ya da karakterini beğenmeyip bir çok oyuncuyu gönderdi. Sloukas'ın maça konsantreydim lafı da hiç inandırıcı gelmedi. Mümkünse özellikle EL de bu konsantrasyonunu arkadaşlarına da bulaştırarak kat be kat arttırsın bir zahmet.

Hocam benim yazdıklarım ile Sloukas ın euroleague performansı hakkında ne tür bir ilişki var? Onu anlayamadım. Bir ikinci nokta da sizin de işaret ettiğiniz gibi Sloukas biraz kıvırmış. Kesinlikle ayıplayamıyorum çünkü bizdeki manyaklığın bir benzeri Ege nin öte tarafında da mevcut. Pankarttan tutsa öbür tarafta linç yiyecek. Birilerinin Semih ve onun gibilere şunu anlatması gerek: bir ülkeye profesyonel sporculuk yapmak için gelen bireyler mukavele imzalarken o ülkenin siyasi kültürel tarihi vb gibi konularla ilgili  pankartları tutmak vaadini vermek üzere imza atmıyorlar. Sloukas ın euroleague performansı ayrı bir konu. Muazzam bir basketbolcu gibi bir iddiam yok. Günah keçisi olarak seçildiğini düşünüyorum (hatta bazılarının bu seçimde milliyetini de göz önünde bulundurduğunu düşünüyorum keza gitsin Olympiakos benchinde otursun minvalindeki cümleleri de gördük bu forumda) Gitse de yeni bir günah keçisi seçilene kadar rahatlasak. Bu arada ne tür bir öfke kusmuşum onu anlayamadım, abuk subuk hamaset kokan saçma bir eylemi sert olarak eleştirdim. Eğer herhangi bir nefret unsuru aranacaksa bu Semih Erden in eyleminde...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #296 : 11 Kasım 2019, 14:51:43 »
Sloukas dediğiniz adam, şampiyon olduğumuz sene kendi ülkesinin bayrağı ile tur atmayan tek yabancımız sanırım.
Ben hiçbir saygısızlık görmüyorum pankartı tutmamasında. üstüne bassa, itse falan anlarımda burada birşey yok. Kaldı ki daha önceki maçlarda da pankartı tutmadığı söyleniyor. Semih kendine baksın.

sloukas ın eurolig performansında da birşey yok. Sanki herkes süper de o satıyormuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. O da herkes nekadar iyiyse o kadar iyi, ne kadar kötüyse o kadar kötü işte.
bariz bir şekilde üstümüze oynanıyor ve biz de buna yardımcı olmak için her türlü malzemeyi veriyoruz.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #297 : 11 Kasım 2019, 15:19:40 »
Semih denilen vatandaş PANA veya OLY'de oynuyor olsa benzer bir durumda nasıl dvaranırdı onu bir düşünsün. Empati yapsın tabii becerebilirse...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #298 : 11 Kasım 2019, 16:12:32 »
Sloukas dediğiniz adam, şampiyon olduğumuz sene kendi ülkesinin bayrağı ile tur atmayan tek yabancımız sanırım.
Ben hiçbir saygısızlık görmüyorum pankartı tutmamasında. üstüne bassa, itse falan anlarımda burada birşey yok. Kaldı ki daha önceki maçlarda da pankartı tutmadığı söyleniyor. Semih kendine baksın.

sloukas ın eurolig performansında da birşey yok. Sanki herkes süper de o satıyormuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. O da herkes nekadar iyiyse o kadar iyi, ne kadar kötüyse o kadar kötü işte.
bariz bir şekilde üstümüze oynanıyor ve biz de buna yardımcı olmak için her türlü malzemeyi veriyoruz.

Keşke sırf şu pankarttan dolayı maç kadrosuna alınmasaydı. Kulüp savunma isteyecekmiş Sloukas'tan. Gel de iyi performans bekle şimdi. Şirazesi kaymış coğrafyanın şirazesi kaymış beyinlerinin açtığı meselelere bak...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #299 : 11 Kasım 2019, 16:20:11 »
Kostas'ın yaptığı harekette hiçbir şey yok.Oyna, devam.
Kostas'ın kıvırmasına da gerek yoktu, "tutmak zorunda değilim" deseydi yeterliydi.