Ben burada soruma cevap bulamadım. Nefret saçtığım olay nedir hala anlayamadım. Günah keçisi mevzusuna gelince, hiç şüpheniz olmasın seçilir. Burada tarihinin en karakterli kadrosuna tükürenleri de gördün bu kadrodan utananları da. Öte yandan Kostas ı yeterli bulmuyor iseniz neden koçu eleştiriyorsunuz? Beşinci senesi ve koç hala onunla devam etmek istiyor. Gider, gönderilir. Bendeki yeri ayrı olacak 2017 şampiyonluğunda emeği olması ve özellikle geçen yıl babasının cenazesinden hemen sonra gelip maça çıkmasıyla. Diğer taraftan eğer doğru ise kulübün savunmasını istemesi de tam bir komedi.
Ertan Bey,
Her şartta takımı ve koçu savunan bir yapınız var. Buna saygı duyarım. Fakat üst üste kötü oyun ve sonuçlardan sonra performansa dayalı, küfür ve hakaret etmeden eleştiriyoruz. Bu bizim ya da kendi adıma konuşayım, benim takımı sevmediğim anlamına gelmez.
Ülke olarak yıllardır dünyada voleybola ambargo koyuyoruz, erkek ve kadın basketbolda oldukça iyiyiz. 3 Temmuz yaşanmasaydı futbolda da şuan en iyi 8-10 takım arasında olacaktık.
Birkaç münferit olayı her defasında ülkenin spor kültürüyle bağdaştırıyorsunuz
Oğuz Savaş’ın da annesi vefat etmiş, akabinde maça çıkmıştı. Ben her defasında performans odaklı eleştiriler yapıyorum. Siz, milli bayram, askerlik din, sünnet, vefat her yerden giriyorsunuz.
İletilerimde size, sorduğunuz tüm soruların cevapları var. Anlamadıysanız daha basite indirgeyemeyeceğim. İnanılmaz yorucu ve duygusal bir yapınız var, lütfen beni mazur görün.