Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 97054 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko | BSL 19. Hafta (09.02.2020 - 17:30)
« Yanıtla #615 : 08 Şubat 2020, 23:12:51 »
Modumuz düşük ama devam diyelim..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Melih 8 dakikada 15 sayı. de colo 'da 13 sayı ile ilk yarıyı bitirdiler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Maccabi'den sonra tam bir rehabilitasyon maçı oldu, çok iyi oldu. Nando ve Melih iyi yüzdelerle 26'şar sayı, leo 15 sayı ve daha önemlisi 8 asist, nunnally 16 sayı, malcolm 8 sayı, bobby ve ahmet 18 küsür dakika süre. Daha ne olsun.
3. çeyrekte 3 dakikada 17-0 seri yedik yalnız, bu sezonki 3. çeyrek kötü alışkanlığımızı bir türlü gideremiyoruz, bunun dışında tam olması gerektiği gibi maç oldu bizim açımızdan.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Melih geçen hafta da iyiydi. 15 sayı atmıştı. Bu hafta euroleague maçında yine hiç oynamazsa sasirmam
Hoca taktım mı takıyor bu sene. Gerçekten bazı konularda hoca da eskisi gibi değil.
Nando nun 26 sayisi ise hiç bir şey ifade etmiyor. Avrupa için alındı ve avrupa da 3-5 maç hariç yoklari oynadı. Keşke su oynadığının çeyreğini maccabi macinda oynasaydı.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 19:40:09 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Maccabi maçında da gerekiyordu Nando.Neyse lig yinede fena gitmiyor.İlk 5 takımlarını galibiyet sayısını artırmak içinde yenmek şart.

Son 8 için Real Pana Oli Cska bunların hepsini almalıyız.Deplasmanda 4 galibiyet biri tabi düğüm maçlarından Valencia.

İçeride büyük takımları yenemeden son 8 yapamayız.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 19:52:56 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #620 : 15 Şubat 2020, 10:21:25 »
Seneye Efese yar etmezler onu
NBA'e gitmeyeceğine eminim ama büyüklerden birileri yürür mü bilmiyorum.

Nedense bana bir yerde patlayacak gibi geliyor, sanırım insanüstü oynadığı için. Ama bakalım. Sene sonunu merakla bekliyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #621 : 15 Şubat 2020, 15:07:44 »

Nedense bana bir yerde patlayacak gibi geliyor, sanırım insanüstü oynadığı için. Ama bakalım. Sene sonunu merakla bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla efesle 1+1 nba çıkışlı sözleşme yaptı yazın. Efesten de sağlam bi para alıyo diye duymuştum 3milyon € civarı. Heralde ya nba yapar ya da efeste kalır o yüzden .gerçi büyüklerden biri çıkar mirotic'te olduğu gibi sapıkça bi sözleşme verir avrupa şartlarında o zaman belki ispanya veya rusya semalarına yelken açar kim bilir :) Bizden gudurici bile alan nba şu performansa larkini almazsa yazıklar olsun :)
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2020, 15:10:37 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #622 : 16 Şubat 2020, 15:07:03 »

Patladığı maç bize karşı olsun final four'da... Bir kez de şans bize gülsün bunca yaşanan şeyden sonra...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bu bünye olası bir tersliği artık kaldırmaz, hele bu maçta, koyup geçelim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Umarım bu maçta hırs yapacak, tribünle ateşlenecek ve tribünü ateşleyecek isimler kadroda olur.

Nunnaly evet, De Colo hayır...

Williams'da bu ortamı sever...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Bu maçtan 2 gün sonra Valencia maçımız var. Her anlamda çok zor bir hafta bizi bekliyor...

Hem futbolda hem basketbolda, içeride gs maçını kaybetmeyi değil konuşmak aklımıza bile getirmemeliyiz. Muhtemelen, bu hafta sonuyla beraber çoğu kişinin sinirlerine bir şeyler olacak! Ya gevşeteceğiz ya da kopartacağız! Pazar gününden başlayarak "derbi" maçıyla birlikte psikolojik olarak sınanacağımız bir periyoda inşallah girmeyiz.

Düşünsenize, hafta sonu Kadıköy geleneği bozulmuyor... Çarşamba günü bunlara göz açtırmıyoruz... Cuma günü Valenciada ikili averajı alıp dönüyoruz... Cumartesi, Antalyada yeniden güneş doğuyor... Şubat sonuna ya bu galibiyetleri yazarız ya da bu yılın hikayesinin son paragraflarını...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bu maçtan 2 gün sonra Valencia maçımız var. Her anlamda çok zor bir hafta bizi bekliyor...

Hem futbolda hem basketbolda, içeride gs maçını kaybetmeyi değil konuşmak aklımıza bile getirmemeliyiz. Muhtemelen, bu hafta sonuyla beraber çoğu kişinin sinirlerine bir şeyler olacak! Ya gevşeteceğiz ya da kopartacağız! Pazar gününden başlayarak "derbi" maçıyla birlikte psikolojik olarak sınanacağımız bir periyoda inşallah girmeyiz.

Düşünsenize, hafta sonu Kadıköy geleneği bozulmuyor... Çarşamba günü bunlara göz açtırmıyoruz... Cuma günü Valenciada ikili averajı alıp dönüyoruz... Cumartesi, Antalyada yeniden güneş doğuyor... Şubat sonuna ya bu galibiyetleri yazarız ya da bu yılın hikayesinin son paragraflarını...

Aslında bozuldu gelenek.O peş peşe galibiyetler aldıktan sonra bitti.Artı son yıllarda yenemiyoruz Kadıköyde.Basketbolde zor olur ama alırız.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İnşallah yönetim istifa sesleriyle başlayıp, yönetim istifa sesleriyle bitecek bir maç olur. 100 atsak ne, 150 atsak ne... Bu saatten sonra...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
İnşallah yönetim istifa sesleriyle başlayıp, yönetim istifa sesleriyle bitecek bir maç olur. 100 atsak ne, 150 atsak ne... Bu saatten sonra...

Abi allah askina bu kosullarda kim cikar Ali Koc tan sonra... Aydinlar mi???

Resmen komplonun finali olur ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Sloukas-Nunnaly-Datome-Thomas-Vesely yabancı seçimleri olmalı.
Ya da Westermann-De Colo-Datome-Thomas-Vesely.Sloukas ve De Colo ikilisi Webster’a bile kariyer gecesini yaşattıracak potansiyele sahip savunmacılar.
Real maçındaki sonuçtan sonra bu maçta mücadele etmeyen takıma taraftarında tepkisi büyür.
FENERBAHÇE