Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Türkiye Kupası / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 27499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Türkiye Kupası / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #90 : 14 Şubat 2020, 22:42:38 »
Adamlar bu kadar faul kaçırmasa gidecekti maç.Yine de 3. çeyrekte 9 sayı geriye düşüp kazanmak çok güzeldi.Darısı finale inşallah.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #91 : 14 Şubat 2020, 22:42:49 »
Yazacağım cümleyi Fenerbahçeliliğimden bağımsız yazıyorum. İki tarafın benchinde yer alan teknik idarelere bakıyorum. Bir tarafta Avrupa şampiyonluğu yaşamış fakat buna karşın mütevazi bir beden diline sahip idari kadro, öteki tarafta beden dilinde ve yaptıkları bütün itirazlarda buram buram hanzoluk kokan bir güruh.  Midem bulandı...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #92 : 14 Şubat 2020, 22:46:01 »
Oh be...
Neyse Daçka bu kadar ters bir takım değil.

GS maçlarının ikinci yarısına baktım. Kısalara iyi baskı yaptılar. Kartal Özmızrak çok formda. Kolay maç olacağını düşünmüyorum. 40 dakikalık bir oyunla uzanılabilecek bir kupa var sonuçta. Datome oynamalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #93 : 14 Şubat 2020, 22:50:04 »
Kaç kez 5 sayı üzeri farkla geri düştük sayısını unuttum. Şu maçı asıla asıla söke söke kanırta kanırta dişe diş aldık mı aldık. Zorluk seviyesi yüksek bir maç kazannak kime karşı olursa olsun bu sezon için çok önemliydi çünkü takım bunu hemen hiç yapamamıştı.

De colo epey kıprdadı, kötü diyemem, şov da yapmadı sadece 19 sayı atıverdi. İlginç şekilde üçlük sokamıyor bunu bir aşması lazım. Sıkıştığında verdiği paslar da 2. yarı iyiydi. İlk yarı boş turnike kaçırdı, sonra aynısını attı. Williams andavallı yine aklını tamamen bırakıp gelmiş, koç hiç almadı zaten sonra, basketbol zekası bu kadar düşük adam nasıl 1. tur 3. sırada draft edilir hayret. Kalıiniçi beğendim, maça tam gelmiş, çok konsantreydi. Vesely vitesi iki iki atıyor, nazar değmesin, fall’la da fiziksel olsun trash talk olsun iyi boğuştu helal olsun. Serbest atışta da geçen yıldan bir resital sundu, atış stili değişmiş resmen, bu ara odaklı buna epey çalışmış bence. Sloukas bikaç top kaybı dışında fena değildi.

Şu maçın bu sezonun dönüm noktası olmasını can-ı gönülden dilerim. Önce kupayı alalım, sonra kralın soytarılarını tokatlayalım, bitsin artık bu çilemiz.

Saldır Fener!
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2020, 23:07:15 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #94 : 14 Şubat 2020, 22:51:05 »
Bu şartlarda bu kupayı almak değil alamamak başarı olur ! Bu kupa hem neticede bir kupa hem de takıma moral acısından çok önemli.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #95 : 14 Şubat 2020, 22:51:25 »
GS maçlarının ikinci yarısına baktım. Kısalara iyi baskı yaptılar. Kartal Özmızrak çok formda. Kolay maç olacağını düşünmüyorum. 40 dakikalık bir oyunla uzanılabilecek bir kupa var sonuçta. Datome oynamalı diye düşünüyorum.

Aynen atlet takım Daçka.Kupa maçlarının havası çok farklı niye bozuyor taraftarlarımız moralini.Lig şansı az olanlar daha motive oluyor.

71-76 sonrası kapıyı kapatacak bir sürü fırsat geldi ele.Ama 76-76 ile krize soksakta bu kez aldık.Bundan kurtulamıyoruz.

Kartal zaten gelecek vaat eden oyuncular listesindeydi.Milli takım içinde sevindirici bence yetenekli çoçuk.Kenan nerede.Ondan yol olmayacağını söylemiştim öyle oldu.Kafa bozuk.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2020, 22:56:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #96 : 14 Şubat 2020, 22:57:12 »
Abi kusura bakma,sana saygım sonsuz ama yerli rotasyonu ile hiçbir alakası yok.
Senin yabancı olarak kadrona dahil ettiğin iki kişi takımın tüm dengesini alt üst ediyor.
Melih,Bobby,Ahmet sizce yetersiz bir rotasyon mu? Rakibin çöp yerlileri bile bizim Williams ve De Colo beyler sayesinde kendilerini gösterebiliyorlar.
Melihe karşı olan önyargısının %1’i De Colo ya karşı olsa kadroya dahi almazdı.
Son şansı Madrid maçı.(bizimde son şansımız zaten)

De Colo aşığı sevdalısı birisi değilim. Hatta 2016 finalindeki dirseği nedeniyle gıcık bile olurdum. Transfer edilince şaşırdım ama düğün bayram falan da yapmadım. Öte yandan bu sene bir şeyler yapabileceksek özgüvenini kazanmış bir De Colo'ya ihtiyacımız var, olmaması durumunda şansımız imkansıza yakın. Koç onu kazanmak istiyor. Hatta o kadar istiyor ki hep beraber izledik bu uğurda Maccabi maçını kaybetmeyi bile göze aldı. Bu tür egoları, winner oyuncuları ucunda kupa olan maçlar dâhilinde kenara alamazsın. Alırsan hepten kaybedersin. Bu tür oyunculara bunu yapma lüksün yok (Obradovic olsan bile, he bir art niyetini sezer bırak kadro dışına almayı salonun bile dışına atar o ayrı mevzu). Yani De Colo ile Melih mukayasesini gerçekçi bulmuyorum. Bu yazdığım da Melih'i görmezden gelmek değil.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #97 : 14 Şubat 2020, 22:59:12 »
Telekom bütün maçı  tam sahadan ikili sıkıştırmalı baskıyla oynayacak gibi çıktı maça, yürek yediler herhalde :) Başta bocaladık ama sonra her seferinde delmeye başladık bıraktılar. Maçın sonunda sürünüyorlardı, yorgunluktan kolları kalkmadı.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2020, 23:01:32 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #98 : 14 Şubat 2020, 23:00:15 »
Aynen atlet takım Daçka.Kupa maçlarının havası çok farklı niye bozuyor taraftarlarımız moralini.Lig şansı az olanlar daha motive oluyor.

71-76 sonrası kapıyı kapatacak bir sürü fırsat geldi ele.Ama 76-76 ile krize soksakta bu kez aldık.Bundan kurtulamıyoruz.

Kartal zaten gelecek vaat eden oyuncular listesindeydi.Milli takım içinde sevindirici bence yetenekli çoçuk.Kenan nerede.Ondan yol olmayacağını söylemiştim öyle oldu.Kafa bozuk.
Kenan İspanya da oynuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #99 : 14 Şubat 2020, 23:01:34 »
Kenan İspanya da oynuyor.

Teşekkür.Şaşırtıcı.Artık olgun yaşlarda.Ama olmaz gibi.Kollar çırpı.Kafa bozuk.Olsa Obra ısrarcı olurdu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #100 : 14 Şubat 2020, 23:02:32 »
Arada twitterda videoları geliyor, o kadar vahim durumda değil sanki.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #101 : 14 Şubat 2020, 23:06:04 »
Abi ne kenanı ya. Ondan kurtulduğumuz gün bayram gibiydi benim için. Hatta ikinci bir euroleague şampiyonluğu gibiydi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #102 : 14 Şubat 2020, 23:08:50 »
Abi ne kenanı ya. Ondan kurtulduğumuz gün bayram gibiydi benim için. Hatta ikinci bir euroleague şampiyonluğu gibiydi.

Ben durumunu sordum.Olmayacağı Tofaştayken belliydi.Tek İlkana üzülürüm o çoçuk harbi potansiyeldi çünkü.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #103 : 14 Şubat 2020, 23:21:19 »
daçka bugün 13 üçlük atarak yendi galatasarayı...anahtar orada...yüzdelerini kısarsak alırız...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #104 : 14 Şubat 2020, 23:28:53 »
Veselyin yaptığı evet centilmenlik dışıydı ya Veseliye yapılan daha şiddetlisi.Siz nasıl hakemlersiniz yahu.?
-
Hoş Kaliniçin burnu kırılmıştı ona bile çalmamışlardı.Bir sürü sert hareketi oldu.3'üncü çeyrek sonu Boby yapılan hareket fauldü.Maçın sonunu ufak deteylar belirledi sonuçta.