Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171109 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #255 : 04 Ekim 2019, 22:46:49 »
Ilk iki maçtaki galibiyetten sonra 5 haftada 1 galibiyet ve 4 gol atıp 6 gol yiyen bir takım.
Fazla sevinmeyin,  umutlanmayın diyorlar. Bu takımın şimdi ben oynadığı hangi takım olursa olsun kolay zor farketmez tek bir maçında bile kesin yenerler diyebileceğim hangi maçı olabilir. Düşünüyorum,bulamıyorum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #256 : 04 Ekim 2019, 22:47:25 »
Ersun Hoca çıkardığı kadroyla hayâl kırıklığı yarattı bende bu akşam. GS deplasmanı için bu kadroyu anlarım ama iç sahada Antalyaya karşı kanatlarda Ozan ve Tolga ile oynamak nedir? Âcil olarak Deniz ve Ferdi'yi oyuna sürmeli.

Antalya 4 hücumcuyla maça çıkarken bizde sâdece Kruse ve Muric var ilk 11'de. Kim taşıyacak topu, bu 6 numaralar mı? Deliricem yeminle, şu maçta puan kaybı yasarsak deliricem.

Ozan için oynar dedim ama yoruma katılmadığım anlamı çıkmasın, bence de kesinlikle içeride Antalyaspor'a karşı çıkarılması gereken ilk 11 değil. Daha cesur ve kontrolden ziyade golü önceleyen kadroyla çıkması gerekirdi.

Yediğimiz gol gene Jailson'un hatası var, adamı indirip sarı kart görmesi gerekirdi. Zajc, Muric'e çarpan kafa şutu hariç komple eksi yazdı. Isla da bal yapmayan arı gibiydi. Kruse kaliteli oyuncu olduğu ortada ama asistlerine rağmen olması gereken seviyenin net altında.

İlk yarıda gol hariç pozisyon vermedik ama 2. yarı tam tersiydi, her geldikleri gol pozisyonu niteliğindeydi. Yenilmemize rağmen en iyi oyuncumuzun Altay olması zaten her şeyi anlatıyor. Maç kadrosu, dizilim ve değişiklikler sebebiyle bu maç hocaya yazar bence...
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 22:53:55 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #257 : 04 Ekim 2019, 22:55:29 »
herseye rağmen umutsuz değilim ben. Hocanın bazı iyi niyetli diyeceğim ama beklentileri overrated olan bir akşam oldu. arkadaşlar yazmış tolga ve ozana biraz fazla anlam yüklemişti. kanatları o kadar etkin kullanma imkanları yoktu. bunun dışında gerçekten bugün top bizi sevmedi. oda bir gerçek. yoksa iştah açısından kesinlikle takımda bir gelişme var. bunu kaybetmemek gerekiyor.bunun dışında organizasyona ait güveni kaybetmemek gerekiyor. unutmamak gereken şey bence şu biz hiç bir başarıyı kucağımızda bulmadık. herseyini kazıya kazıya söke söke kazandık. bu sezonda öyle olacak. bu takım şampiyonluk olacak ama gerçekten dişiyle tırnağıyla olacak. 10 kere vuracak sadece biri girecek ama yine öyle olacak."iktidarsız olsada iyi sevişmenin ödülünü alanacak" yukarıdaki analoji bence çok güzel olmuş. 
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 22:55:59 Gönderen: Kallessin »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #258 : 04 Ekim 2019, 23:00:08 »
herseye rağmen umutsuz değilim ben. Hocanın bazı iyi niyetli diyeceğim ama beklentileri overrated olan bir akşam oldu. arkadaşlar yazmış tolga ve ozana biraz fazla anlam yüklemişti. kanatları o kadar etkin kullanma imkanları yoktu. bunun dışında gerçekten bugün top bizi sevmedi. oda bir gerçek. yoksa iştah açısından kesinlikle takımda bir gelişme var. bunu kaybetmemek gerekiyor.bunun dışında organizasyona ait güveni kaybetmemek gerekiyor. unutmamak gereken şey bence şu biz hiç bir başarıyı kucağımızda bulmadık. herseyini kazıya kazıya söke söke kazandık. bu sezonda öyle olacak. bu takım şampiyonluk olacak ama gerçekten dişiyle tırnağıyla olacak. 10 kere vuracak sadece biri girecek ama yine öyle olacak."iktidarsız olsada iyi sevişmenin ödülünü alanacak" yukarıdaki analoji bence çok güzel olmuş.

Abi zaten umutsuz olacak bir durum yok ama bu tür maçları değil berabere bitirmek, vurup geçmen gerekir. Aksi halde rahat rahat ilerlemek yerine son haftalarda kıl payı şampiyon olabilmek için cebelleşiriz.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #259 : 04 Ekim 2019, 23:09:06 »
Abi zaten umutsuz olacak bir durum yok ama bu tür maçları değil berabere bitirmek, vurup geçmen gerekir. Aksi halde rahat rahat ilerlemek yerine son haftalarda kıl payı şampiyon olabilmek için cebelleşiriz.

ya zaten bende tam bunu diyorum, bu sene şampiyon  olacağız ama öyle maalesef vurup geçemeyeceğiz. Bende çok ama çok istiyorum ama işte bizim belkide o yüzden böyle kazanmaya alışmamız ve o ummadığımız en büyük challege ı sürekli yaşamamız gerekiyor. basketbolda da böyle değilimi. Her zaman en kötüsünü hesap etmek ve bu şekilde başarmaya ulaşmaya alışmak gerekiyor. ben gerçekten ama gerçekten şuna inanıyorum bu sezon fenerbahçenin sezonu olacak. hem futbolda hem basketbolda. 

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #260 : 04 Ekim 2019, 23:13:21 »
Golde bariz hatası olan Jailson'a yerinde oynatılmadığı sürece kızmayacağım.
Sadık-Serdar-Rami varken gerek yok Jailson'a orda.
Ferdi şu maçta banko oynamalıydı.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #261 : 04 Ekim 2019, 23:40:18 »
Golde bariz hatası olan Jailson'a yerinde oynatılmadığı sürece kızmayacağım.
...

Abi eyvallah da, forvet arkası oynayan ofansif orta saha değil ki, defansif orta saha bu adam :D Hadi kafa toplarında iyi olmaması filan anlaşılır bir şey de, bir zahmet savunma konusunda böyle hataları da yapmasın, aynı pozisyona orta sahada oynarken de yakalanabilirdi.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #262 : 04 Ekim 2019, 23:48:01 »
Abi eyvallah da, forvet arkası oynayan ofansif orta saha değil ki, defansif orta saha bu adam :D Hadi kafa toplarında iyi olmaması filan anlaşılır bir şey de, bir zahmet savunma konusunda böyle hataları da yapmasın, aynı pozisyona orta sahada oynarken de yakalanabilirdi.
Bariz hatası var, diyorum zaten ama bu adam Gustavo'nun olduğu yerde en az Gustavo kadar oynar.İlla defans hattında oynatacağım diyorsa hoca, sol beke koysun, Dirar'ı da asıl yeri olan sağ beke koysun.Defans hattı komple saçmasapan.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #263 : 04 Ekim 2019, 23:49:54 »
bize bir alex lazımdı kruse zajc..vs bunlarla olacak iş değil.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #264 : 04 Ekim 2019, 23:52:30 »
Alex gibi adam bir daha gelmez.40 yaşına kadar bizde kalsaydı keşke.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #265 : 05 Ekim 2019, 00:03:01 »
Bariz hatası var, diyorum zaten ama bu adam Gustavo'nun olduğu yerde en az Gustavo kadar oynar.İlla defans hattında oynatacağım diyorsa hoca, sol beke koysun, Dirar'ı da asıl yeri olan sağ beke koysun.Defans hattı komple saçmasapan.

Sola ayağını kullanabilse çoktan sol bek olmuştu zaten :D Şu vaziyette sol bekte de Dirar'dan daha kötü oynamaz bence. Dirar hırslı ve fiziğiyle ikili mücadelede iyi ama hücuma çıktığında eksi yazıyor.

Umarım Rami milli maç arasından sonra 24'ünde oynanacak Malatyaspor deplasmanında hazır olur. 3 hafta var, o kadar süre içinde debir zahmet hazır olsun.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2019, 00:03:37 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #266 : 05 Ekim 2019, 00:05:04 »
Hoca tek kelimeyle berbattı. Kadıköy'de oynuyorsun, sol açık Tolga, sağ açık Ozan ne kadar efektif olabilirsin?

Bu kanatlarla hücum zenginliği yaratman neredeyse imkansız. Bu şekilde Ozan'dan da minimum fayda sağlarsın.  Isla berbat. Sağ bek Dirar sol bek Gustavo yap. Ozan'ı yerinde oynat. Ya da Ozan sağ bek önüne Deniz'i koy, ya da Mevlüt..

Ersun Hoca aslında 4 ön libero ve 2 stoper ile oynadı. ( Emre Gustavo Ozan Tolga / Zanka Jailson) 2 kanat bek Isla ve Dirar + Kaleci..
Nerede hücum zenginliği??
FENERBAHÇE

Çevrimdışı shadowturk

• Üye
  • Yer: ankara
    • @cumhurturkfb
« Yanıtla #267 : 05 Ekim 2019, 00:44:10 »
geçmiş yıllarda oyun mantalitesinden dolayı çok beğendiğim ersun hoca, maalesef ki geçen sezon ortasında geldiği günden beridir, şu ikinci dönemde hayal kırıklığı yaratmıştır bende...(artı parantez ilk döneminde de son dakika golleri olmasa taraftar kendisine sarılırmıydı o da meçhul.ve bu sene o son dakika golleri gelecek gibi durmuyor) tamam çok güzel maçlarda var ama bir türlü sakatlıklardan ve diğer sebeplerden  dolayı da olsa kadro istikrarı adına kurmuş olduğu yanlış takımlar güzel oyun istikrarını sağlamamıştır ve bunun sonucunda skoru alınca tavan, alamadığın sürece tam tersi resim ortaya çıkmıştır. buna da bir türlü müdahale etmeyerek kazanılabilek maçları kazanamayan veya kaybeden sonuçların hazırlayıcısı olmuştur kendisi. tabi bence.

geçen sezon 16. hafta sonunda takımın başına gelmiş ve takım o anda 15 puan ile 17. sırada. tamam takım moralsiz, yetersiz, yönetim acemi felan...ne derseniz deyin. diğer faktörleri geçiyorum ayrı tartışılabilir ama sezon sonunda şampiyon olacak takım ise o hafta sonuna 26 puanla 5. sırada ve lider ile arasında 8 puan fark var..doğru dokunuşlar yapmak istese belki şampiyon olunmazdı ama ilk 3'te bitirilebilinirdi. tercih etmedi bence...çünkü tablo rezaletti ve ne yapsa da kimse hocayı eleştirmeyecekti.

daha ilk demeçlerinde bu takımın yeri bura değil cart curt...şov amaçlı demeçler ama oyuna bakınca kümede kalma tarzında kabız taktikler....ilk üç maç öne geçilmesine rağmen üstüne yatmaya çalışırken beraberlik, devre arasında ısrarlı bir şekilde üstelik rakiplere para kazandırarak yapılan gereksiz ve pahalı transferler...ki bu transferler sezon sonu transfer bütçesini de etkilemiştir bence.ve ayrıca bu arada sakatlıkları geçmesine rağmen hiç birisini de kullanmamaktadır bu sene...

geçen sezon ki tablo kendisi için bir avantajdı nereye çıkarsa takımı "ooo gördünüz mü ersun hoca neler yaptı" denecekti.

transfelerde bütün yükü hocaya yüklemek doğru olmaz ama ilk başta oynatmadığı ve sonra zoraki oynattığı elif elmas sayesinde gelen para kanımca doğru olmayan tercihler yapılarak, güzel kullanılmamış ve mevcut kadro ortaya çıkmıştır. üstüne sakaltlıklar ve fabrika ayarlı bir şekilde hakem hataları da eklenmiştir.bu konuda hocaya birşey diyemeyiz orası ayrı.

ama bugünkü maça bakınca, sokaktan birisini takımın başına koysanız onunda vereceği ceza sahasına doldurun taktiği ile neredeyse gol pozisyonsuz maç tamamlanmıştır. tamam yönetimi suçlayalım, tamam hakemleri suçlayalım, tamam erken aksiyon alıp futbol ortamını geren rakip takımın hocasını suçlayalım, tamam medyayı suçlayalım, rakibin hocası hasta gs'li ona da takımını ekstra oynattığı için eleştiri getirelim ama be kardeşim alt tarafı antalya ile oynuyor ve yılda 12 m. tl maaş alıyorsun. bir zahmet bir şeyler düşün...

ne bileyim caner'i solbeke çektiğin gibi bu maçlık son yarım saat deniz'i solbek, ısrarla karavana orta yapan ısla'yı çıkarıp dirar'ı sağ bek yap...ne bileyim zor bela adığın topu 30m. den anlamsızca vuran oyuncularına kenardan bir müdahale et, kalıplı stoperer arasında kaybolmuş vedat'ı çağır deki kenarlara kaç vs. vs. ne bileyim pro lisans sende be hocam...bu takım sezon sonunda seninle belki şampiyon olacak ama maçtan sonraki antalyaspor tweetini gördükten sonra sana kızgınlığım geçmeyecek bilesin.

bırak muhabbeti de sahada bir şey ortaya koy. yapılamayan transferlerden yönetime o kadar kızgın değilim. ancak federasyon, hakem işlerine bir çözüm getiremediği ve gerekli tepkiyi veremediği için eleştirebilirim onları.

comolli garibime yapılan eleştirileri geçiyorum.adama gel otur denmiş, oturuyor. git şununla pazarlık yap deniyor yapıyor. sus deniyor susuyor. ya göndereceksin, gönderilmiyorsa onu eleştirmeyeceksin diye düşünüyorum.

birde not eklemek istiyorum. bir çok sezon devre arası transferi şampiyonluk yolunda gidişatı değiştirmiştir. onun için bence devre arası transferi 3e, 5e bakmadan iyi planlanmalı ve mutlaka yapılmalıdır.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2019, 00:49:56 Gönderen: shadowturk »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #268 : 05 Ekim 2019, 09:34:28 »
Sorumu tekrar ediyorum: Düzenli forma giymesi durumunda, sezonu en az 5 gol atarak tamamlar diyebileceğimiz -VEDAT dışında- kaç oyuncumuz var?

Fenerbahçe kendi evinde, daha 6.dakika basit bir gol yiyor. Olabilir... Ama 84 dakika boyunca, o golü çıkaramıyor. Sorgulanması gereken esas nokta burası...

Ben bu sebeple Mosses, Rodrigez ve göbekte -kaleye bol bol şut atmak şartıyla- Ozan'ın oynamasından yanayım. Çünkü bunlar her şeye rağmen alternatif gol ayağı... (Rodrigez'in Trabzon maçında kaçırdıklarını da unutmadım.)

Tabelayı değiştirecek isim kıtlığı yaşıyoruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #269 : 05 Ekim 2019, 09:39:37 »

Benzia geçen sezon kaleye ilk isabetli şutunu 29.şutta bulmuştu. İlk 28 şutu auta gitmişti. Kruse'nin de şut performansı bakımından pek farkı yok. Ayrıca bu sezon ki kadroda olsa Benzia'da göze hoş gelen futbol oynayacak yetenekte bir isimdi. (Not: Aman, olmasın. Başka bir şey anlatmak istiyorum. :) )