Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171108 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #330 : 21 Ekim 2019, 10:06:26 »
Şu konyaya puan vermeyiz umarım. Konya maçlarında puan kaybet, Gs ye, Bjk yenilmek kadar dokunuyor bana..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #331 : 21 Ekim 2019, 11:26:08 »
Şu konyaya puan vermeyiz umarım. Konya maçlarında puan kaybet, Gs ye, Bjk yenilmek kadar dokunuyor bana..
sike sike yeneceğiz baba
antalya maçı ile aptalca puan kaybetme lüksümüzü sıfırladık
beşiktaş galatasaray
başakşehir trabzon
maçları olduğu hafta cumartesi olacak şey belli Konya'ya çakıp keyfimize bakmak

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #332 : 21 Ekim 2019, 11:34:12 »
Antalyanin zaten bizim.macta kalkan bir tarafını fena ındirdiler bu hafta.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #333 : 21 Ekim 2019, 12:16:39 »
Isınmaya ilk mevlüt geldi, sonra deniz ve zach. Oyuna giren Alper Potuk olunca baya bı sövdüm içimden hala bu adamdan medet umuyor, Ersun hoca anlamış değilim.
Hasan ali ve Serdar sakatlık sonrası iyi oynadı,   2-0 dan sonra Hasan ali nin ceza sahası tarafında kendini yere atmayip devam etse 3. golü bulabilirdik.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #334 : 21 Ekim 2019, 12:17:55 »
Antalyanin zaten bizim.macta kalkan bir tarafını fena ındirdiler bu hafta.
Ya sorma 1 tane gol atıp 90 dakika kapandılar
sonra evlerinde 60 dakikada 6lık oldular .
amk ben böyle futbol düzenini.
ama eşşeklik bizde öyle yarak kürek basit gol yemeyeceksin sikeceksin böyle adamları ki götleri kalkmayacak

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #335 : 21 Ekim 2019, 12:20:12 »
sike sike yeneceğiz baba
antalya maçı ile aptalca puan kaybetme lüksümüzü sıfırladık
beşiktaş galatasaray
başakşehir trabzon
maçları olduğu hafta cumartesi olacak şey belli Konya'ya çakıp keyfimize bakmak

İnşaallah dediğin gibi olacak Cem, saçma sapan puan kaybetmeyiz umarım.
Klasik Aykut kocaman takımı sürekli kendi sahasında top dolastiran bir takım Konya,
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #336 : 21 Ekim 2019, 12:58:26 »
İnşaallah dediğin gibi olacak Cem, saçma sapan puan kaybetmeyiz umarım.
Klasik Aykut kocaman takımı sürekli kendi sahasında top dolastiran bir takım Konya,
ya abi zaten bizim sahamızda herkes bize bu sene kapanıyor , güzel top ve pas yapıyoruz pozisyona da giriyoruz ama biraz beceriksizlik var, onu mutlaka aşmak gerekiyor, Vedat'a daha çok orta kesmek lazım onu daha çok pozisyona sokmak lazım o gerekeni mutlaka yapar

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #337 : 21 Ekim 2019, 13:46:52 »
Bu hafta sonu güzel bir fırsat var. Yapılacak olan şey Konya'yı yenip diğer maçları beklemek. Beşiktaş yenilmezse, diğer maç da berabere biterse (en azından Başakşehir yenilmezse) çok güzel olur.

Yalnız Emre, Gustavo ve Ozan diye bir üçlü olmamalı, Ersun Yanal beni şaşırtıyor bu sezon. Eskisi kadar cesur değil ama o 5 sezon önceki anlayışı bize şampiyonluğu getiren şeydi zaten. 2 haftadır 9 defansif oyuncuyla maçlara başlıyoruz, anlam veremiyorum hiç. Kruse yoksa yerine Zajc oynamalı, veya her ne kadar çok kötü başlasa da Deniz oynamalı. Emre, Gustavo, Ozan ve Jailson dörtlüsünden ikisi yedek kalacak (ki bence Ozan'ın oynaması şart), yapacak bir şey yok. Artık Moses da oynamaya başlamalı, Gazişehir maçından beri o kanat etkinliğini yakalayamıyoruz. Rodrigues de iyi başlamadı ama buradaki maçlarını izleyenler forma girdiği zaman kolayca gol ve asist katkısı verdiğini biliyor. Bu ikilinin vereceği bir diğer katkı da hem koşularıyla hem de topla kat etmeleriyle Muric'i rahatlatmaları olacak. Konya maçında umarım Kruse ile beraber bu dörtlüyü görürüz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #338 : 21 Ekim 2019, 13:52:50 »
Isınmaya ilk mevlüt geldi, sonra deniz ve zach. Oyuna giren Alper Potuk olunca baya bı sövdüm içimden hala bu adamdan medet umuyor, Ersun hoca anlamış değilim.
Hasan ali ve Serdar sakatlık sonrası iyi oynadı,   2-0 dan sonra Hasan ali nin ceza sahası tarafında kendini yere atmayip devam etse 3. golü bulabilirdik.

+1

Ersun hocada Alper takıntısı var, bu sezon boyunca devam edecek gibi görünüyor. Tolga konusunda da takıntılı ama ilk 11 oynaması tartışılsa da adam en azından seviyesi ve verebileceği belli, ara sıra önemli şeyler de yapabiliyor.

ya abi zaten bizim sahamızda herkes bize bu sene kapanıyor , güzel top ve pas yapıyoruz pozisyona da giriyoruz ama biraz beceriksizlik var, onu mutlaka aşmak gerekiyor, Vedat'a daha çok orta kesmek lazım onu daha çok pozisyona sokmak lazım o gerekeni mutlaka yapar

Tek forvet olunca ona orta açıp da sonuç almaya çalışmak biraz sıkıntılı; 2-3 tane savunma oyuncusunun arasında kayboluyor tek başına kalıp. Mevlüt + Muriç olsa orta yağdırmak gayet mantıklı olur ama bizim takımın açtığı ortaların da ne vaziyette olduğu malum. :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #339 : 21 Ekim 2019, 20:39:04 »
Peki, şöyle sorayım:

Kruse'nin mi, Rodrigues'in mi şutları daha kötü ve daha etkisiz? Bitiricilik konusunda, gol vuruşu yapma konusunda hangisi daha beceriksiz?

Bir anket açalım mı?

Garry Rodrigues'i ben biraz daha mazur görüyorum abi, daha doğrusu şöyle diyeyim adamın temel özelliği hızı zaten ve bu tip hızlı oyuncuların bitiriciliği zayıf oluyor. Biraz daha bitirici olabilse Real Madrid'te hesabı. Ama yıpratıcı olduğunu ve bunun da zaman zaman takıma avantaj sağladığını da düşündüğümü söylemem lazım.

Diğer arkadaşı sana havale ediyorum Hakan abi, sen diriltirsin bir şekilde :D

* Ayrıca Garry kardeşimin yay burcu olduğunu öğrendim. Yay burcu insanından zarar gelmez, iyi bir takım arkadaşıdır, sevecen ve sempatiktir. Bu transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2019, 20:51:56 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #340 : 21 Ekim 2019, 20:56:22 »
Ersun hoca oynatmadığı Ferdi Kadıoğlu'nu bu sefer maç kadrosuna bile almamış. Belli ki bazı sorunlar var, böyle yapmak yerine sorunları çözmesi gerekir. Eljif örneği varken potansiyeli olan ve genç oyuncuları kazanmak lazım.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #341 : 21 Ekim 2019, 22:05:04 »
Ersun hoca oynatmadığı Ferdi Kadıoğlu'nu bu sefer maç kadrosuna bile almamış. Belli ki bazı sorunlar var, böyle yapmak yerine sorunları çözmesi gerekir. Eljif örneği varken potansiyeli olan ve genç oyuncuları kazanmak lazım.
2013-2014'te şampiyon olurken de vardı böyle sorunlar. Emenike'yi yedek bıraktığı dönemler oldu. Keza Sow'u. Ersun Hoca oyuncu idare etme işinde iyidir. Olacak oyuncu olur. Benim güvenim tam kendisine.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #342 : 21 Ekim 2019, 22:14:46 »
Yalan yok. Aykut Kocaman'dan haz etmiyorum. O yüzden benim için de mühim bir maç. Umarım efsanemizin çıkıp da ''temiz bir lig istiyoruz'' diyemeyeceği kadar temiz bir galibiyet olur.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #343 : 22 Ekim 2019, 08:46:21 »
Max Kruse inşallah yetişir maça. Kapalı Konya savunmasını en rahat onunla açarız.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #344 : 22 Ekim 2019, 09:00:14 »
Konya takımının neredeyse %40'ı olan Serkan Kırıntılı, futbol sahalarında pek görülemeyecek bir hata ile 20.saniyede kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Serkan'ın yedeği olan kaleci (Dünkü Malatya maçında da görüldü) çok acemice hareketler yapıyor. Dolayısı ile Konya maç boyu kaleci stresini yaşayacaktır.

Konya takımının defansını oluşturan Ali Turan ile Aniçiç, ligimizin belki de en fazla kaleciye geri pas yapan isimlerdir. Kendilerine gelen neredeyse her iki-üç toptan birisini kaleciye dönüyorlar. Kaleci de ister istemez bu topları bilinçsizce şutluyor. Konya'nın bu zaafı kesinlikle hesaba katılmalı.

Çok çok ekstra şeyler olmazsa en az 2 veya 3 farklı bir galibiyet şimdiden hayırlı olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.