Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 170975 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #795 : 02 Şubat 2020, 17:12:34 »
Şu anki görüntü trabzonun şampiyonluğu için her türlü şart ve zeminin hazır olduğu yönünde.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #796 : 02 Şubat 2020, 17:20:03 »
Şuan ligin en iyi oyununu oynayan biziz, Sivas da yarışta kalsa 3-5 hafta daha iyi olurdu.
Trabzon ile biz kalırsak sanki onlara verecekler gibi duruyor şampiyonluğu.
8 maç Kadıköy'de. 6 maç deplasman
Deplasmanlar > Ankaragücü - Antalya - Konya - Kasımpaşa - Gençlerbirliği - Beşiktaş
Kasımpaşa ve bjk maçlarıyla birlikte 14 maçın 10''unu İstanbul'da oynuyoruz.
Trabzonun gs ve bjk deplasmanları var. Kendi evlerinde de Başak ve Sivas'ı öyle kolay geçeceklerini sanmıyorum. Zira Antep ve Göztepe deplasmanları da oldukça zorlu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #797 : 02 Şubat 2020, 17:27:30 »
İyi oyunumuza devam edersek şampiyonluğa inancım tam benim, önemli olan saydığınız maçlarda Trabzon un kollanmaması gs  maçinda  kolay kolay yapamazlar ama diğer maçlarda her türlü yardımı yaparlar.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #798 : 02 Şubat 2020, 18:00:57 »
Sivas dağıldı. 5-1 oldu
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #799 : 02 Şubat 2020, 18:38:07 »
Dostlar, hakemi dünden beridir konuşuyoruz fakat gerçekci olmakta fayda var. Maça 1-0 önde başlıyoruz, sonrasında bir sürü bencillikten kaçan pozisyon buluyoruz. Şimdi biz o pozisyonları gol yapsak hakem ne kadar dahil olabilirdi ki oyuna? Problem burada ve bunu çözmemiz demek hakem de dahil kimsenin bizi durduramaması demek zira ligin üstünde top oynuyoruz onca eksiğe ve yamaya rağmen.

Ben ilk yazdığımda biraz ütopik gelmişti ancak Deniz'in sol bek devam etmesi şart. Dirar'dan daha kötü neye yol açabilir ki? Hollanda altyapısı almış, disiplinli ve diri bir oyuncu. Belli noktalarda yardıma ihtiyacı olabilir ancak bunu da çözebilir bence hoca.

Bir diğer konu da bitiriciliği arttırmakta. Şimdi bu Tolga benim sevdiğim bir oyuncu, onu baştan belirteyim. Ersun hoca da kuvvetle muhtemel pozisyona girme yeteneği yüzünden oynatıyor. Bonusu da takım savunmasına olan katkısı. Fakat inanılmaz seviyede tercih hatası yapıyor. İlk yarıdaki o pozisyon neydi ya? Gözlerime inanamadım. Pas verse iki kişi boş kaleye yuvarlayacak durumdaydı topu. Bir haftada gelişmeyeceğine göre bu durum, Ferdi'yi ilk onbire atma zamanı bence. O da çok diri ve istekli. Alıştıkça da Kruse ve Vedat'la al-verle ciddi pozisyon üreteceğini ve bitiricilik sağlayacağını düşünüyorum.

Fikstür içeride fire vermezsek rahat şampiyon olacağımızı gösteriyor. Yeter ki atalım yakaladıklarımızı...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #800 : 02 Şubat 2020, 19:05:35 »
Deniz sol bek oynarsa ters ayaklı olan dirardan daha sağlam durabilir rakip karşısında, dirar ileri çıktığı zaman ortada açamıyor sol bekte.Dirar da sag kanada geçip isladan daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #801 : 02 Şubat 2020, 20:03:23 »
Hakemler su an en buyuk rakibimiz. Kazandigimiz macimizi yoneten hicbir hakem bir sonraki hafta gorev alamiyor. Insanlarin gozune soka soka boyle bir sey dunyanin baska hicbir ulkesinde olmaz.

Ayrica fenerbahce her zaman gorece zayif takimlara daha cok puan kaybetmistir. Ezelden beridir boyle. Evimizde oynamak bir avantaj ama hicbir macimiz kolay degil. Arkamiza yaslanip seyredecegimiz macimiz yok

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #802 : 02 Şubat 2020, 20:32:38 »
Deniz sol bek oynarsa ters ayaklı olan dirardan daha sağlam durabilir rakip karşısında, dirar ileri çıktığı zaman ortada açamıyor sol bekte.Dirar da sag kanada geçip isladan daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Benim fikrim Isla çok daha iyi bir bek Dirar'a göre. Bir kere temposu yüksek ve çabuk.

Deniz konusunda da, en azından isabetli orta yapma ihtimali kat kat fazla diye düşünüyorum. Mesele savunmaysa Dirar da yediriyor zaten gol.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #803 : 03 Şubat 2020, 02:24:45 »
Benim fikrim Isla çok daha iyi bir bek Dirar'a göre. Bir kere temposu yüksek ve çabuk.

Deniz konusunda da, en azından isabetli orta yapma ihtimali kat kat fazla diye düşünüyorum. Mesele savunmaysa Dirar da yediriyor zaten gol.
Maçla ilgili yorumuna katılıyorum abi. Beşiktaş ya da Galatasaray bizim oynadığımız topu oynuyor olsaydı eğer, şu anda tarihin en erken şampiyonluğuna hazırlanıyorlardı. Antalya ve Kayseri maçlarında alınamayan galibiyetlerin asla izahı yok. İçerideki ve dışarıdaki Trabzon mallarını saymıyorum bile. İki TS maçında toplam 20ye yakın gol pozisyonu var atacaksın abi. İki maç toplam 1 puan. Sistem ve hakemler de bu kadar sana karşıyken hele, her bulduğunu atacaksın. Vedat da çok kötüydü bu maçta. Zaten orta sahada inanılmaz ezdik sürekli yürüyerek geçtik. Onlar ise gelemedi bile. Atan ve tutan sözü yine gösterdi kendini. Atanları ve tutanları çok iyiydi bizim ise tam tersine. İki tane yoktan gol yedik ve deli gibi net pozisyonları harcadık. Geride kalan 14 maçı da ayrı ayrı oynasak kafada mesela herbirinde en az yüzde 70 80 oranla 3 puan deriz. Eee o Zaman yapacak bişey yok al her maçını ol şampiyon bu kadar basit! Ama söz konusu Fenerbahçe olunca tabi içeride Alanya'ya bile gider takılır belli olmaz. Kadroya gelecek olursak eğer, bence;
Altay(bir türlü beğenemedim iki golde de hatası var bence çok fahiş olmasa da. İlkinde sağlam durup köşeyi kapatsa hiçbir şey olmayacak. İkincide de çıkıp çıkmama tereddütünü yaşamasa)
Isla
Serdar
Jailson(Falette ve Rami'yi kestiremiyorum)
Hasan Ali yokken Deniz kesinlikle
Gustavo Ozan Kruse
Rodrigues
Dirar ( Isla iki inanılmaz iyi uyum yakalayıp çok maç aldılar ikisi)
Vedat

Emre ve Ferdi de hamle oyuncusu olur. Skor durumuna göre de Tolga ve Mevlüt 3. Hamle

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #804 : 03 Şubat 2020, 11:01:12 »
Maçla ilgili yorumuna katılıyorum abi. Beşiktaş ya da Galatasaray bizim oynadığımız topu oynuyor olsaydı eğer, şu anda tarihin en erken şampiyonluğuna hazırlanıyorlardı. Antalya ve Kayseri maçlarında alınamayan galibiyetlerin asla izahı yok. İçerideki ve dışarıdaki Trabzon mallarını saymıyorum bile. İki TS maçında toplam 20ye yakın gol pozisyonu var atacaksın abi. İki maç toplam 1 puan. Sistem ve hakemler de bu kadar sana karşıyken hele, her bulduğunu atacaksın. Vedat da çok kötüydü bu maçta. Zaten orta sahada inanılmaz ezdik sürekli yürüyerek geçtik. Onlar ise gelemedi bile. Atan ve tutan sözü yine gösterdi kendini. Atanları ve tutanları çok iyiydi bizim ise tam tersine. İki tane yoktan gol yedik ve deli gibi net pozisyonları harcadık. Geride kalan 14 maçı da ayrı ayrı oynasak kafada mesela herbirinde en az yüzde 70 80 oranla 3 puan deriz. Eee o Zaman yapacak bişey yok al her maçını ol şampiyon bu kadar basit! Ama söz konusu Fenerbahçe olunca tabi içeride Alanya'ya bile gider takılır belli olmaz. Kadroya gelecek olursak eğer, bence;
Altay(bir türlü beğenemedim iki golde de hatası var bence çok fahiş olmasa da. İlkinde sağlam durup köşeyi kapatsa hiçbir şey olmayacak. İkincide de çıkıp çıkmama tereddütünü yaşamasa)
Isla
Serdar
Jailson(Falette ve Rami'yi kestiremiyorum)
Hasan Ali yokken Deniz kesinlikle
Gustavo Ozan Kruse
Rodrigues
Dirar ( Isla iki inanılmaz iyi uyum yakalayıp çok maç aldılar ikisi)
Vedat

Emre ve Ferdi de hamle oyuncusu olur. Skor durumuna göre de Tolga ve Mevlüt 3. Hamle
Senin kadro da olur. Hatta son haftaların kadrosunda Dirar-Deniz değişikliğine bile razıyım. Yeterki sol bek işlesin, oradan da orta, pas vs. katkı gelsin.

Şaka bir yana, şu form durumumuzla fikstüre bakıyorum, bitiricilik sorunu olmasa puan kaybı olmaz diye düşünüyorum. Öyle bir fikstür var önümüzde. Yani en kritik diyeceğimiz Beşiktaş deplasmanına geldiğimizde şampiyon olmuş bile olabiliriz eğer sakarlık yapmayı bırakırsak. Kruse tam zamanında form tuttu. Tek sorun Tolga'nın ve Rodrigues'in gol atamamaları.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #805 : 03 Şubat 2020, 12:29:12 »
Trabzon ile bizi kırdırıyorlar.Aradan ezeli  rakip sıyrılacak.Lig yine Galatasaray şampiyonluğuna doğru gidiyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #806 : 03 Şubat 2020, 12:42:10 »
Trabzonspor'da Fenerbahçe'de elinden geldiğince mücadele etti. İzleyenler için keyifli ve tempolu bir maçtı. Galibiyeti hak eden taraf Fenerbahçe olmasına rağmen Tranzonspor kalecisinin kritik müdahaleleri buna engel oldu. Kalecileri şanslı gününde olmasa en az 2 veya 3 farklı galibiyetle dönmemiz işten değildi. Yenilgiye rağmen oynadığımız futboldan memnunum. Tek memnun olmadığım şey Gustavo'nun 2.sarıdan kırmızı görmesiydi. Gustavo tecrübesinde bir futbolcunun yapmaması gereken bir davranışla kırmızı görmesi yakışmadı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #807 : 03 Şubat 2020, 12:49:09 »
Trabzonspor'da Fenerbahçe'de elinden geldiğince mücadele etti. İzleyenler için keyifli ve tempolu bir maçtı. Galibiyeti hak eden taraf Fenerbahçe olmasına rağmen Tranzonspor kalecisinin kritik müdahaleleri buna engel oldu. Kalecileri şanslı gününde olmasa en az 2 veya 3 farklı galibiyetle dönmemiz işten değildi. Yenilgiye rağmen oynadığımız futboldan memnunum. Tek memnun olmadığım şey Gustavo'nun 2.sarıdan kırmızı görmesiydi. Gustavo tecrübesinde bir futbolcunun yapmaması gereken bir davranışla kırmızı görmesi yakışmadı.

Trabzonla iç dış farketmiyor,çılgın maçlar oynanıyor aramızda.Son 4 maçtır kazanamıyoruz.2 beraberlik aldık oda yenmemiz gereken evimizde.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2020, 12:55:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #808 : 03 Şubat 2020, 13:37:33 »
Kırklareli maçında olmayacak, bilerek görmüştür.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #809 : 03 Şubat 2020, 13:56:28 »
Kırklareli maçında olmayacak, bilerek görmüştür.

Hımm.Kırklareli ile oynayacağımızı bilmiyordum. Şayet öyle ise son derece mantıklı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.