Benim fikrim Isla çok daha iyi bir bek Dirar'a göre. Bir kere temposu yüksek ve çabuk.
Deniz konusunda da, en azından isabetli orta yapma ihtimali kat kat fazla diye düşünüyorum. Mesele savunmaysa Dirar da yediriyor zaten gol.
Maçla ilgili yorumuna katılıyorum abi. Beşiktaş ya da Galatasaray bizim oynadığımız topu oynuyor olsaydı eğer, şu anda tarihin en erken şampiyonluğuna hazırlanıyorlardı. Antalya ve Kayseri maçlarında alınamayan galibiyetlerin asla izahı yok. İçerideki ve dışarıdaki Trabzon mallarını saymıyorum bile. İki TS maçında toplam 20ye yakın gol pozisyonu var atacaksın abi. İki maç toplam 1 puan. Sistem ve hakemler de bu kadar sana karşıyken hele, her bulduğunu atacaksın. Vedat da çok kötüydü bu maçta. Zaten orta sahada inanılmaz ezdik sürekli yürüyerek geçtik. Onlar ise gelemedi bile. Atan ve tutan sözü yine gösterdi kendini. Atanları ve tutanları çok iyiydi bizim ise tam tersine. İki tane yoktan gol yedik ve deli gibi net pozisyonları harcadık. Geride kalan 14 maçı da ayrı ayrı oynasak kafada mesela herbirinde en az yüzde 70 80 oranla 3 puan deriz. Eee o Zaman yapacak bişey yok al her maçını ol şampiyon bu kadar basit! Ama söz konusu Fenerbahçe olunca tabi içeride Alanya'ya bile gider takılır belli olmaz. Kadroya gelecek olursak eğer, bence;
Altay(bir türlü beğenemedim iki golde de hatası var bence çok fahiş olmasa da. İlkinde sağlam durup köşeyi kapatsa hiçbir şey olmayacak. İkincide de çıkıp çıkmama tereddütünü yaşamasa)
Isla
Serdar
Jailson(Falette ve Rami'yi kestiremiyorum)
Hasan Ali yokken Deniz kesinlikle
Gustavo Ozan Kruse
Rodrigues
Dirar ( Isla iki inanılmaz iyi uyum yakalayıp çok maç aldılar ikisi)
Vedat
Emre ve Ferdi de hamle oyuncusu olur. Skor durumuna göre de Tolga ve Mevlüt 3. Hamle