Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171067 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #930 : 24 Şubat 2020, 00:02:35 »
Tom abi, allah aşkına yeter ya. Siyasilerin ayrı, Ali Koç ve yönetiminin ayrı allah belasını versin. Abi, gözünü seveyim bu gece daha mesaj atma. Bak senin yüzünden şartellerimiz daha da atıyor, bizim başımız belaya girecek. Alayına sövdürteceksin.

Siyasilerin ne bok olduğunu zaten biliyoruz, bilmeyen mi var? Ben mi mücadele edeceğim bunlara, Hakan abi mi, İlhan abi mi? Basın toplantısında 56465465 kez Sayın Cumhurbaşkanım diyen ben miyim, Hakan abi mi, İlhan abi mi?

Bu çakallara dikkat edilmeli tabi Ali Koçun hataları çok aynı fikirdeyim bırakmalı ama bu adamlara prim verilmemeli.Emin olun sizinle aynı fikirdeyim yumuşak kaldı Ali Koç.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 00:03:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #931 : 24 Şubat 2020, 00:09:42 »
Her şeyi geçtim Jailson gibi çok iyi bir orta saha oyuncusunu berbat oynadığı defansta kullanarak kendi kuyusunu kazdı Ersun Yanal.
Falette'yi ilk Kırklareli maçında bile yedek başlattı.
Futbol olarak çok kötüydük ama yine bir hakem katliamı yaşadık.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #932 : 24 Şubat 2020, 00:38:21 »
Tüm Türkiye ''Jailson stoperde oynamaz, Tolga sol açık olmaz'' diye hemfikirken Ersun sanki akıl tutulması yaşamış gibi ısrar etmeye devam etti. Ya bunadı ve akıl sağlığı yerinde değil ya da kendini kovdurmak için yaptı bunu. Başka bir açıklama getiremiyorum buna.

Ersun kadar, 2 transfer döneminde bir sol bek almayı beceremeyen Ali Koç yönetimi de kabahatli elbette. Tâ Alanya rezâletinde tepki koyması gerekirken çok bekledi, bugünler bağıra bağıra geldi.

Bu saatten sonra yapılması gereken Ali Koç'un seçime giderek güven tâzelemek adına yepyeni bir yönetimle görevi gelmesi. Ama futboldan anlayanlarla dolu bir yönetim. Sonrasında da ROGER SCHMIDT gibi disiplinli, hücum futbolu seven Alman bir hoca getirilmeli.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #933 : 24 Şubat 2020, 00:43:40 »
Her şeyi geçtim Jailson gibi çok iyi bir orta saha oyuncusunu berbat oynadığı defansta kullanarak kendi kuyusunu kazdı Ersun Yanal.
Falette'yi ilk Kırklareli maçında bile yedek başlattı.
Futbol olarak çok kötüydük ama yine bir hakem katliamı yaşadık.

Hücumların saçma salak şekilde ortalarla harcandığını görünce, "Jailson orta sahada olsa uzaktan yazardı ya da en azından denerdi" dedim. Savunmanın ortasına  alınan 3 adamın toplamı 1 adam etmediği için pozisyon olmayan bölgede mahkum tutuldu. Devre arasında güya savunmaya adam aldılar, kupa maçında oynayacak kadar hazır değil.

En sinir bozucu olan da kanattan gelişen atakların büyük çoğunluğunu gereksiz havadan ortalarla harcanması. 100 tane orta açacaksın da 1-2 tane gol olacak. Zaten kanatta oynayan adamlar da kanat olsa bari; Tolga Ciğerci ve Dirar orta açsa ne olur, açmasa ne olur. Biz bunları yaparken, adamlar sürekli yerden dikine paslarla Onyekuru'yu ileride kaleciyle defalarca karşı karşıya bıraktılar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #934 : 24 Şubat 2020, 00:45:11 »
21 yıllık serinin bağıra çağıra "bitiyorum!" dediğini göremeyen bir yönetim, geçen yıl son birkaç haftaya kadar küme düşme sınırından çıkamayan bir takımı kuran yönetim, iki senedir adam gibi tek bir defans oyuncusu ve tek bir kaleci transfer edemeyen yönetim, tarih ve taraftar nezdinde asla ama asla güven tazeleyemez. Yeniden aday olması bile bu taraftara küfretmekten farksızdır. Batalım, dibi görelim; ama yamayla bu don dikiş tutmuyor artık. Sıfırdan başlayalım gerekirse... Ama bu yönetim Gİ-DE-CEK! Gerekirse kulüp başkansız kalacak, ama bu rezilliğin sorumluları gidecek.

Bütün taraftarlar Çarşamba günü sadece ve sadece bu hakikati var gücüyle haykırmak için salonda olur inşallah!

YÖNETİM İSTİFA! ...... ÇOCUĞU FUTBOLCU TOPLULUĞU!
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 00:52:29 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #935 : 24 Şubat 2020, 00:46:52 »
Bir tanesi bile ama bir tanesi bile bu formayı giydikçe kusasım gelecek, karnıma kramplar girecek... Kalecisinden başlayarak hepsi bilmem ne çocuğu...
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 00:52:01 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #936 : 24 Şubat 2020, 00:54:54 »
Taraftarı da bitirdiler. Eskiden olsa tesisleri basıp eşek sudan gelene kadar döverdi bunları taraftar... Aziz Yıldırım'ın en büyük günahı taraftarın tırnaklarını sökmesi, caydırıcılığını törpülemesidir.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #937 : 24 Şubat 2020, 00:59:33 »
Taraftarı da bitirdiler. Eskiden olsa tesisleri basıp eşek sudan gelene kadar döverdi bunları taraftar... Aziz Yıldırım'ın en büyük günahı taraftarın tırnaklarını sökmesi, caydırıcılığını törpülemesidir.

Takım otobüsü Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne girerken bir grup taraftarın otobüse taş şişe vb. nesneler fırlattığı videoyu izledim az önce.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #938 : 24 Şubat 2020, 01:00:38 »
Takım otobüsü Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne girerken bir grup taraftarın otobüse taş şişe vb. nesneler fırlattığı videoyu izledim az önce.

Televizyonu açmıyorum. Birkaç gün de elim varmaz sanırım. Hatta facebook filan hiçbir yere bakamıyorum. Hâlâ ellerim titriyor sinirden. Bilgi için teşekkürler...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #939 : 24 Şubat 2020, 01:12:48 »
Televizyonu açmıyorum. Birkaç gün de elim varmaz sanırım. Hatta facebook filan hiçbir yere bakamıyorum. Hâlâ ellerim titriyor sinirden. Bilgi için teşekkürler...

Abi ne diyeyim, olan oldu artık, boş ver gitsin. Biz burada 1000 sayfa yazsak da, değişmeyecek maalesef, artık koma pozisyonuna girdik çoktan.

Yine de tekrar altını çizeyim; şampiyonluk yarışındandan düşmemiz için net şekilde ve alenen kuyumuz kazıldı, ayağımıza çelmeler takıldı, şampiyon olma ihtimalimiz bile tarafsız pozisyonda olan bazı oluşumları fena şekilde rahatsız etti.

Şu maçta bile Donk'a verilmeyen kırmızı kart, İngilterede 100 tane hakemden 99'unun "yav s.. kalk oyna" diyeceği Onyekuru penaltısı ve Belhanda & Deniz pozisyonundaki çifte standart bile her şeyi özetliyor.

Haa, bu demek değildir ki operasyon çekenlere karşı etkisiz kalanların, kadro oluştururken s.çıp sıvayanların hiç suçu yok. Diğer renktaşların dediği gibi; bize yapılanlar MasaBaşışampiyonspor'a yapılsa, yer yerinden oynardı, o hakemler haftalarca maç alamazdı. Transferdeki başarısızlık da diğer bir rezalet. Aylarca sakat olan adam yerine yedek sol bek almayacak kadar fütursuz olunmaz, savunmanın ortasına aldıkları adamlar zaten komedi. Bizimkiler böyle önemli hususlarda beceriksiz kalırsa, tökezlediğimiz anda arkandan ittirip yere düşürüyorlar böyle...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #940 : 24 Şubat 2020, 01:19:57 »
Tabi bir de ligin dibindeki 3-4 takıma yenilme faciaları var. Bu bile şampiyon olunamayacağının en büyük semptomlarından birisi.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #941 : 24 Şubat 2020, 01:20:12 »
Abi ne diyeyim, olan oldu artık, boş ver gitsin. Biz burada 1000 sayfa yazsak da, değişmeyecek maalesef, artık koma pozisyonuna girdik çoktan.

Yine de tekrar altını çizeyim; şampiyonluk yarışındandan düşmemiz için net şekilde ve alenen kuyumuz kazıldı, ayağımıza çelmeler takıldı, şampiyon olma ihtimalimiz bile tarafsız pozisyonda olan bazı oluşumları fena şekilde rahatsız etti.

Şu maçta bile Donk'a verilmeyen kırmızı kart, İngilterede 100 tane hakemden 99'unun "yav s.. kalk oyna" diyeceği Onyekuru penaltısı ve Belhanda & Deniz pozisyonundaki çifte standart bile her şeyi özetliyor.

Haa, bu demek değildir ki operasyon çekenlere karşı etkisiz kalanların, kadro oluştururken s.çıp sıvayanların hiç suçu yok. Diğer renktaşların dediği gibi; bize yapılanlar MasaBaşışampiyonspor'a yapılsa, yer yerinden oynardı, o hakemler haftalarca maç alamazdı. Transferdeki başarısızlık da diğer bir rezalet. Aylarca sakat olan adam yerine yedek sol bek almayacak kadar fütursuz olunmaz, savunmanın ortasına aldıkları adamlar zaten komedi. Bizimkiler böyle önemli hususlarda beceriksiz kalırsa, tökezlediğimiz anda arkandan ittirip yere düşürüyorlar böyle...

Burada temel sıkıntılarından biri de şu;

Ben bunu daha önce dile getirmiştim. Medyada, Fenerbahçeli çalışan eksikliği var. FBTV'den yayın yapmakla algı oluşturamazsın. Herkese FBTV'nin kapısını açarak da bir yere varamazsın. Birçok medya çalışanı birkaç yıl içinde işinden oldu, kovuldu. Çoğu da GS lobisinin bastırmasıyla oldu. Biz daha bir tane GS'liyi yerinden edemiyoruz. Üstelik Koç Grubu'nun reklam gücü de varken medya üzerinde. Sonra burada algı malgı ağlaşmalar oluyor. Fenerbahçe taraftarının bir kısmının da suçu var bu konuda, her Fenerbahçeliyle uğraşmak yerine kendi camiandan çıkma insanlara sahip çıksan, diğerlerinin üzerine gitsen böyle olmazdı.

Ben kendi bildiğim alandan örnek vereyim. TBF'nin şu anki medya sorumlusu Barış Kuyucu. Bu şahıs, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye şikeci yaftası vuran biri. Bak daha buraya bile etki edemiyoruz, kaldı futbola edeceğiz.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 01:21:28 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #942 : 24 Şubat 2020, 01:38:03 »
Burada temel sıkıntılarından biri de şu;

Ben bunu daha önce dile getirmiştim. Medyada, Fenerbahçeli çalışan eksikliği var. FBTV'den yayın yapmakla algı oluşturamazsın. Herkese FBTV'nin kapısını açarak da bir yere varamazsın. Birçok medya çalışanı birkaç yıl içinde işinden oldu, kovuldu. Çoğu da GS lobisinin bastırmasıyla oldu. Biz daha bir tane GS'liyi yerinden edemiyoruz. Üstelik Koç Grubu'nun reklam gücü de varken medya üzerinde. Sonra burada algı malgı ağlaşmalar oluyor. Fenerbahçe taraftarının bir kısmının da suçu var bu konuda, her Fenerbahçeliyle uğraşmak yerine kendi camiandan çıkma insanlara sahip çıksan, diğerlerinin üzerine gitsen böyle olmazdı.

Ben kendi bildiğim alandan örnek vereyim. TBF'nin şu anki medya sorumlusu Barış Kuyucu. Bu şahıs, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye şikeci yaftası vuran biri. Bak daha buraya bile etki edemiyoruz, kaldı futbola edeceğiz.

Abi dediğin gibi; FB TV olayı kendin çal kendin oyna. TFF ayağında güya ön planda  Fenerbahçe'li başkan var ama arka planda TFF kurullarında Fener karşıtı şahısların yuvalandığı söyleniyor. Medya ayağında da çok etkisiz olduğumuz ortada. Bizimkilerin hatasında anında gömüyorlar, FT hata yapınca eleştirmeye korkup altına yapıyor çoğu. Bizimkilerin budanmasının en son örneği; geçen gün ismi lazım olmayan kanalda dallamanın teki gevşek gevşek bize düşmanlık yaparken kulübünü savunmaya çalışıyor diye adamı stüdyodan kovup kanaldan attılar.

Son olarak, aylar önce ilk duyduğumda yazdığım bir lafı tekrar aklıma geldiği için tekrar yazayım; İlker Yağcıoğlu bir programda "Ali Koç'un etrafında futboldan anlayan adam yok" demişti. Hiç de haksız değilmiş, orası kesin de, bir zahmet ona göre ayarlasaymış etrafındakileri.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #943 : 24 Şubat 2020, 01:57:12 »
Maçı izlemedim. Zaten 7 8 senedir futbol maçı izlediğim de yok bir iki maç dışında. Ama olan bitenin sadece ve sadece futbol ile ilgili olmadığından adım gibi eminim. Biraz internete girip gündemi takip etmek yeterli. Yapılacak tek şey maçlara çıkmayıp küme düşmektir. 2012 de yapamadınız, takım otobüsü kurşunlandı yapamadınız şimdi yapın bari. Sana nefes aldırmayan organizasyonun ağzına sıçacaksın. Yayın geliri bilmem ne kalacak mı bakalım. Marka değeri kalacak mı ligin bakalım. İddia bok püsür vesaire... Oynasın gs bjk trabzon kendi arasında.  Fenerbahçe ye karşı olan nefret potansiyellerini biraz da birbirlerine kussunlar...
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 02:02:48 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #944 : 24 Şubat 2020, 02:06:55 »
Maçı izlemedim. Zaten 7 8 senedir futbol maçı izlediğim de yok bir iki maç dışında. Ama olan bitenin sadece ve sadece futbol ile ilgili olmadığından adım gibi eminim. Biraz internete girip gündemi takip etmek yeterli. Yapılacak tek şey maçlara çıkmayıp küme düşmektir. 2012 de yapamadınız, takım otobüsü kurşunlandı yapamadınız şimdi yapın bari. Sana nefes aldırmayan organizasyonun ağzına sıçacaksın. Yayın geliri bilmem ne kalacak mı bakalım. Marka değeri kalacak mı ligin bakalım. İddia bok püsür vesaire... Oynasın gs bjk trabzon kendi arasında.  Ayın 15 inde olana inanıp 3 ünde olana inanmayanlar Fenerbahçe ye karşı olan nefret potansiyellerini biraz da birbirlerine kussunlar...

Yayın haklarından gelen paraların borçlara ve taksitlere karşılık olarak gösterildiği için ligden çekilme gibi kararların tartışılmasının gerçekçi olmadığı okumuştum. Oradan gelen para en büyük gelir kaynağı olduğu için öyle bir tercih pek mümkün değil. Öyle olmasa bile pek işe yarar bir çözüm değil bence, biz çekildik diye davul zurnalı kutlama bile yapıp hiç bir şey olmamış gibi ligi oynayacaklarına eminim.