Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 170993 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #945 : 24 Şubat 2020, 05:32:43 »
Abi dediğin gibi; FB TV olayı kendin çal kendin oyna. TFF ayağında güya ön planda  Fenerbahçe'li başkan var ama arka planda TFF kurullarında Fener karşıtı şahısların yuvalandığı söyleniyor. Medya ayağında da çok etkisiz olduğumuz ortada. Bizimkilerin hatasında anında gömüyorlar, FT hata yapınca eleştirmeye korkup altına yapıyor çoğu. Bizimkilerin budanmasının en son örneği; geçen gün ismi lazım olmayan kanalda dallamanın teki gevşek gevşek bize düşmanlık yaparken kulübünü savunmaya çalışıyor diye adamı stüdyodan kovup kanaldan attılar.

Son olarak, aylar önce ilk duyduğumda yazdığım bir lafı tekrar aklıma geldiği için tekrar yazayım; İlker Yağcıoğlu bir programda "Ali Koç'un etrafında futboldan anlayan adam yok" demişti. Hiç de haksız değilmiş, orası kesin de, bir zahmet ona göre ayarlasaymış etrafındakileri.

İşin tuhaf tarafı;

Muhalif olduğunu bildiğimiz Sözcü, Cumhuriyet ve OdaTv gibi yerlerde de baştan sona FT yalakalığı, malum camia güzellemesi yapılıyor. Sözcü'nün spor sayfası bir ara amigolukta çığır açmıştı. OdaTv desen Emre'yle uğraşacağım diye neredeyse Ali Koç'u bile kripto Fetöcü ilan edecek noktaya geldi. Söz konusu Fenerbahçe olunca iktidar yanlısı da, karşıtı da elinde davul zurna gayet güzel anlaşıyorlar.

Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'den başka dostu yoktur diye boşuna denmiyor.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #946 : 24 Şubat 2020, 06:28:56 »
İşin tuhaf tarafı;

Muhalif olduğunu bildiğimiz Sözcü, Cumhuriyet ve OdaTv gibi yerlerde de baştan sona FT yalakalığı, malum camia güzellemesi yapılıyor. Sözcü'nün spor sayfası bir ara amigolukta çığır açmıştı. OdaTv desen Emre'yle uğraşacağım diye neredeyse Ali Koç'u bile kripto Fetöcü ilan edecek noktaya geldi. Söz konusu Fenerbahçe olunca iktidar yanlısı da, karşıtı da elinde davul zurna gayet güzel anlaşıyorlar.

Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'den başka dostu yoktur diye boşuna denmiyor.

Malum taraftakilerin ne olduğu zaten belli, karşı taraftakilerin çoğunluğunun spor bölümlerinin bizim kulübe hasmane tutum sergileyerek, o hususta Fenerbahçe düşmanlığında birleşiyorlar. Zaten karşı tarafta olan medya kuruluşları da çoğunlukla leş gibi olduğu için ben de takibi ve sitelerine tıklamayı bıraktım. En son Odatv'de görmüştüm; bizim kulüple alakalı haberleri sanki çaktırmadan laf sokuyormuş gibi manalı, gevşek gevşek, mağlubiyetimizden keyif alıyormuş gibi başlıklar atarak servis ediyorlardı.

Yayın haklarından gelen paraların borçlara ve taksitlere karşılık olarak gösterildiği için ligden çekilme gibi kararların tartışılmasının gerçekçi olmadığı okumuştum. Oradan gelen para en büyük gelir kaynağı olduğu için öyle bir tercih pek mümkün değil. Öyle olmasa bile pek işe yarar bir çözüm değil bence, biz çekildik diye davul zurnalı kutlama bile yapıp hiç bir şey olmamış gibi ligi oynayacaklarına eminim.

"Pek mümkün değil" cümlesini "o biraz sıkar" manasında yazdım. Yoksa ki, ben çekiliyorum dedikten sonra silah zoruyla tutacak halleri yok ama bu durumda, en büyük gelir kaynağı kesileceği için iflas ve kayyım atanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmış oluruz. Tabi bir de kurallara göre geçerli bir mazeret yoksa "istediğim zaman çekilir, istediğim zaman dönerim" denilemeyeceği için, bunun bir de ceza yeme boyutu var. Yapacakları toplantıda keyif sigaraları eşliğinde oturup "kaç sezon men edelim beyler" diyecekler.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 06:48:28 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #947 : 24 Şubat 2020, 09:38:57 »
Yayın haklarından gelen paraların borçlara ve taksitlere karşılık olarak gösterildiği için ligden çekilme gibi kararların tartışılmasının gerçekçi olmadığı okumuştum. Oradan gelen para en büyük gelir kaynağı olduğu için öyle bir tercih pek mümkün değil. Öyle olmasa bile pek işe yarar bir çözüm değil bence, biz çekildik diye davul zurnalı kutlama bile yapıp hiç bir şey olmamış gibi ligi oynayacaklarına eminim.

Yönetim bu senenin kalan maçlarında ( gerekirse bir sonraki sezonda  ) federasyonu , hakemleri  ve mevcut düzeni protesto ediyorum diyerek PAF takım ile çıksın maçlara.  Bizim olmadığımız bir lig ne kadar seyrediliyor , ne kadar para ediyor  herkes görsün. 

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #948 : 24 Şubat 2020, 10:05:26 »
Malum taraftakilerin ne olduğu zaten belli, karşı taraftakilerin çoğunluğunun spor bölümlerinin bizim kulübe hasmane tutum sergileyerek, o hususta Fenerbahçe düşmanlığında birleşiyorlar. Zaten karşı tarafta olan medya kuruluşları da çoğunlukla leş gibi olduğu için ben de takibi ve sitelerine tıklamayı bıraktım. En son Odatv'de görmüştüm; bizim kulüple alakalı haberleri sanki çaktırmadan laf sokuyormuş gibi manalı, gevşek gevşek, mağlubiyetimizden keyif alıyormuş gibi başlıklar atarak servis ediyorlardı.

"Pek mümkün değil" cümlesini "o biraz sıkar" manasında yazdım. Yoksa ki, ben çekiliyorum dedikten sonra silah zoruyla tutacak halleri yok ama bu durumda, en büyük gelir kaynağı kesileceği için iflas ve kayyım atanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmış oluruz. Tabi bir de kurallara göre geçerli bir mazeret yoksa "istediğim zaman çekilir, istediğim zaman dönerim" denilemeyeceği için, bunun bir de ceza yeme boyutu var. Yapacakları toplantıda keyif sigaraları eşliğinde oturup "kaç sezon men edelim beyler" diyecekler.

Ağbi eyvallah aynen yazdığın gibi olur, düğün bayram vesaire. Fakat şu anki konum da çok farklı değil. Nefes aldırmıyorlar. Ayın 15 ine gelince öyle 3 üne gelince böyle diyen ikiyüzlü riyakar muhalif kesimler de cabası. Ben başka bir formül göremiyorum. Trabzon maçından sonra devlet erkanına mensup bir ton adam çıkıp hadlerini bildirdik türü demeçler verdiler. Pervasızlıkları bu boyutta. Otobüs kurşunlama mı dersin beriki mi dersin. Utanma sıkılma da yok...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #949 : 24 Şubat 2020, 10:38:48 »
Ağbi eyvallah aynen yazdığın gibi olur, düğün bayram vesaire. Fakat şu anki konum da çok farklı değil. Nefes aldırmıyorlar. Ayın 15 ine gelince öyle 3 üne gelince böyle diyen ikiyüzlü riyakar muhalif kesimler de cabası. Ben başka bir formül göremiyorum. Trabzon maçından sonra devlet erkanına mensup bir ton adam çıkıp hadlerini bildirdik türü demeçler verdiler. Pervasızlıkları bu boyutta. Otobüs kurşunlama mı dersin beriki mi dersin. Utanma sıkılma da yok...

Abi zaten dediğin gibi; şampiyonluk yarışındayız diye nefes aldırmamak için sürekli boğmaya başladılar, biz çekilmeden onlar sistemin dışına itti. Son dönemde bizi masanın üzerine yatırdılar ve her hafta vücudumuzdan bir parça kesiyorlar. Bizimkiler de yeteri kadar tepki koyamadı maalesef, lobi gücümüz de zayıf olduğu ortada. Kadrodaki sıkıntılar yüzünden de gereken cevabı sahada veremedik. Şampiyonluk yarışı, Arupada neden rezil olduğunu ve yerelde nasıl şampiyon olduğunu kendi tek. direktörünün alenen itiraf ettiği MasaBaşıŞampiyonspor ile Bakanspor arasında geçmesi isteniyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #950 : 24 Şubat 2020, 11:37:25 »
Ligden çekilmek, paf takımı ile çıkmak falan utopik şeyler. Kaldı ki kimsenin sikinde olmaz. Hatta maskara olmuşken daha da rezil kepaze oluruz. Bu klübün başına gelecek en dip nokta küme düşmek olur ki onu da Ali Koç sağolsun geçen sene 20 küsür hafta boyunca iliklerimize kadar yaşattı bize.

Bir insan bu kadar şaşalı bir şekilde başkanlığa gelir de nasıl bu kadar başarısız olurun örneği Ali Koç. Tonla transfer yapılıyor, Bir iki isim hariç hepsi bok. Sıradan anadolu takımı topçusu. Kaleci, stoperler, bekler, orta saha, forvet. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Ramiler, zankalar, feldetteler. Geçen seneden bu yana alınan isimler. Dehşete düşürüyor beni. Kabus resmen. Düşmanımın başına gelsin istemem ama bizim başımıza geldi bu adamlar.

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #951 : 24 Şubat 2020, 13:31:43 »
Ligden çekilmek, paf takımı ile çıkmak falan utopik şeyler. Kaldı ki kimsenin sikinde olmaz. Hatta maskara olmuşken daha da rezil kepaze oluruz. Bu klübün başına gelecek en dip nokta küme düşmek olur ki onu da Ali Koç sağolsun geçen sene 20 küsür hafta boyunca iliklerimize kadar yaşattı bize.

Bir insan bu kadar şaşalı bir şekilde başkanlığa gelir de nasıl bu kadar başarısız olurun örneği Ali Koç. Tonla transfer yapılıyor, Bir iki isim hariç hepsi bok. Sıradan anadolu takımı topçusu. Kaleci, stoperler, bekler, orta saha, forvet. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Ramiler, zankalar, feldetteler. Geçen seneden bu yana alınan isimler. Dehşete düşürüyor beni. Kabus resmen. Düşmanımın başına gelsin istemem ama bizim başımıza geldi bu adamlar.
Ligden çekilmek , paf takım ile sahaya çıkmak bunlar kolay alınacak kararlar değil bunun bende farkındayım. Fenerbahçe'nın artık bu rezalete bir şekilde cevap vermesi gerekiyor.
 Fenerbahçe'nin olmaması kimsenin umrunda olmaz demişsiniz ama bu konuda çok yanılıyorsunuz.
3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe küme düşürülsün lafları dolaşırken ilk karşı çıkan tescilli Fenerbahçe düşmenı İlhan Cavcav'dı. Sebebi ise malumun ilanı şekilde Fenerbahçe olmazsa yayın haklarının çok düşecek olması . Ligdeki maçlara baktığımız zaman stadlar en çok Fenerbahçe maçlarında doluluk oranlarına ulaşıyor. Bizim ligde olmamız demek diğer takımların daha az kazanması anlamına gelir , daha az kazancı hiç bir takım istemez.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2020, 16:09:42 Gönderen: oozyurt1907 »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #952 : 24 Şubat 2020, 14:38:40 »
Ligden çekilmek , paf takım ile sahaya çıkmak bunlar kolay alınacak kararlar değil bunun bende farkındayım. Fenerbahçe'nın artık bu rezalete bir şekilde cevap vermesi gerekiyor.
 Fenerbahçe'nin olmaması kimsenin umrunda olmaz demişsiniz ama bu konuda çok yanılıyorsunuz.
3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe küme düşürülsün lafları dolaşırken ilk karşı çıkan tescilli Fenerbahçe düşmenı İlhan Cavcav'dı. Sebebi ise malumun ilanı şekilde Fenerbahçe olmazsa yayın haklarının çok düşecek olması . Ligdeki maçlara baktığımız zaman stadlar en çok Fenerbahçe maçlarında doluluk oranlarına ulaşıyor. Bizim ligde olmamız demek diğer takımların daha az kazanması anlamına gelir daha az kazancı hiç bir takım istemez.

Kesinlikle hiçbir şey olmaz. 3 Temmuz sürecinde bizi düşürmeye çalışanların başında gs ve trabzon geliyordu. O kadar farklı dinamikler var ki gerekirse hükümet devreye girer, tek bir emir ile yayın geliri, reklam vs her şey çözülür. Fenerbahçesiz lig vs onlar eskide kaldı. Bir ankaragücü kadar ağırlığımız yok. Kimse daha az kazanmaz. Hatta mutlu olurlar. Bize de evde, işte, okulda, cafelerde, otobüslerde geçildiğimiz taşak muhabbetleri kalır.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #953 : 24 Şubat 2020, 15:01:38 »
3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe küme düşürülsün lafları dolaşırken ilk karşı çıkan tescilli Fenerbahçe düşmenı İlhan Cavcav'dı. Sebebi ise malumun ilanı şekilde Fenerbahçe olmazsa yayın haklarının çok düşecek olması . Ligdeki maçlara baktığımız zaman stadlar en çok Fenerbahçe maçlarında doluluk oranlarına ulaşıyor. Bizim ligde olmamız demek diğer takımların daha az kazanması anlamına gelir daha az kazancı hiç bir takım istemez.

Ben de bu yazdıklarınız doğrultusunda küme düşelim isteğimi belirtmiştim. Adamlar şike sürecinin ilk sezonunda bizi Avrupa'dan men ettiler ama ligden düşürmediler. Sana başarı anlamında nefes aldırmam ama senin etin ve sütünden yararlanmadan da edemem demek bu. Türkiye sporu özellikle de futbol Fenerbahçe ve ötekiler şeklinde yürüyor. Bizim olmamamız felce uğratır. Zaten bir değeri yok Türkiye liginin daha da beter olur. Davul zurna düğün yaparlar o başka. Şu anda da yapıyorlar. Biz mağdur olmuşuz, kendi arkalarında farklı kuvvetlerin desteği var bilmem ne umurlarında bile değil. Utanma yok çünkü. Sadece şike süreci değil öncesinden de bir ton rezillik ittifak hatır mağlubiyeti örnekleri sıralayabilirim burada...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #954 : 24 Şubat 2020, 15:27:44 »
Şike sürecinde hükümet ve feto birbirine girmeseydi görürdünüz siz düşürüyorlar mı düşürmüyorlar mı?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #955 : 24 Şubat 2020, 15:34:21 »
O birbirine girme şike sürecinden çok sonra oldu.Ama yapı hala fedarasyon ve sistem içinde var.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #956 : 24 Şubat 2020, 15:47:25 »
Çok sonra falan olmadı. O dönemde oldu. Karar da sonradan değişti ve aklandık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #957 : 24 Şubat 2020, 22:44:21 »
Aklandık ama tazminat almalıyız.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #958 : 27 Şubat 2020, 10:07:19 »
Teknik direktör,yönetim hataları ve oyuncuların kazmalıkları bir yana, hakemler tarafından bu kadar doğrandığımız bir sezon hatırlamıyorum bu yaşıma kadar. Ben herşeye rağmen(yanlış kadro tercihi,hakem doğraması vs.) Gustavo oynasa bu maçı %99 kaybetmezdik düşüncem bu yöndedir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #959 : 27 Şubat 2020, 11:48:01 »
Vay vay Kadıköy Galatasaraydır.Galatasaray Türkiyedir diye hastag var twıtterda.Kadıköy Belediyesini protesto etmişler.Caddeye asılan pankart kaldırılınca.Şaşkınbakkal.

Çok havalandılar.Umarım takılırsınız bu yendiğiniz dönem şampiyonluk gelmez patlarsınız.

Sayın başkan bunları ezecek kadro kurmaya mecbursun.Bu arada değerli Hakan Yamanın öfkesi çıkan yanlış kadroya.Yoksa her sene konuk oluyoruz birbirimize birinden birinde yenilebilirsin bir de savaşmayan takıma haklı kızdı.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2020, 11:53:06 Gönderen: Tom Hanks »