Yazıklar Olsun Su Yonetime Ya bunu yazdırdılar sonunda...
GS macına hic oynamamıs Tolgay ile cıkan Tolga dan vazgecmeyen stoper alınmısken ısrarla Jailson'u oynatan, Alper gibi Fb den hak etmedigi halde para kazanan futbolu kafasında yıllar once bitirmis adamı kadroda tutarken teknik M Ekici yi kadro dısı bırakan Ersun Yanal GS macından sonra ya istifa ya da kovulması gerekirken Gazetelerde Ersun Yanal devam kararı aldı yazıyor.
Ersun Yanal ın boyle secim hakkı yok secim hakkı FB Yonetimine ait istifa etmiyorsa kovulmalıydı.
Taraftara gore Klup idare edilmez.Sen taraftar istemiyor diye Aykut Kocaman ı yollayıp, kendin istemedigini defalarca soyledigin halde taraftar istiyor diye Ersun Yanal ı getirerek boyle Klup yonetilmez.
Baskan cebinden 100m verdi diyoruz 10 yıl kredisi var diyoruz ama gereken yerde Yonetim de kararları alacak.Ersun Yanal ın hala takımın basında olması nedir?
Bu Alper Efendi top oynamayacak hicbir takıma gitmeyecek peki neden para alıyor?Yonetim sorun cozer.
Yonetim mactan sonra Serdar ın penaltısını vermeyip 68 de Donk a KK vermeyen hakeme en agır cezayı aldırır.Kotu oynamamız dogranmamıza sebep olamaz.Bunlar hic gundeme getirilmedi.
Falette varken ısrarla oynatmayan,Ferdi yi kullanmaktan imtina eden bir TD nbasıl takımın basında kalır?Sen istemiyorsan sırf taraftar istedi diye Ersun Yanal nasıl gelir?