Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes / Cumhurbaşkanlığı Kupası 2019  (Okunma sayısı 32823 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes / Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #120 : 27 Eylül 2019, 12:08:34 »
Tum oyun planinin neredeyse 2019 yilini ful bos gecmis Vesely'e bağlamak akil isi mi pekim Boyle rezil kadro planlamasi mi olur. Lauvergne ile kim opsiyonsuz sozlesme yapti herif subattan beri resmi maca cikamiyor. Peki kim Lauvergne guvenip uzun alma isini rafa kaldirdi.

Artik Obradovic de dahil subede herkes hesap vermeli. Basibos kaldikca ihmalkarliklar alip basini gidiyor. 30 m butceli talim.yerel ligde kupalarin yarisini rakiplerine kapturamaz o ligi domine eder. Cska kac defa kupa.kaptirmistir liginde. Her seyimiz plansiz vurdumduymazca olmaya basladi.
Yazdıklarına noktasından virgülüne katılıyorum.
Maç kaybedilebilir, kupa kaybedilebilir. Oyuncular, koç günlük performans düşük olabilir ama planlama affedilir gibi değil.
Geçen seneyi yarım Vesely ile oynadık. Lovern yoktu. Yine aynı yerdeyiz?
Kısa Performansına/savunmasına girmek bile istemiyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #121 : 27 Eylül 2019, 12:10:26 »
Yine dramatik bir mağlubiyet ve bu mağlubiyet'te Efes'e (Ergin Ataman) olunca hali ile bir çok kişi haklı olarak tepkili. Özellikle geçen yıldan can sıkan sakatlıkların bu yıl da devam ediyor olması ve bu soruna şu ana kadar bir çözüm üretilmemiş olmasının yanında, sakatların durumunun da net olarak belli olmaması tepkinin en büyük nedeni.

Rakiplerimiz veya birçok takım bu tür sakatlıkların yerini çok hızlı ve verimli bir şekilde telafi ederken maalesef biz konuda o kadar başarılı değiliz.

Elbette Yönetim ve teknik ekip bizim bilmediğimiz detaylar üzerine hareket ediyor. Ama 2010 yılında Solomon'un söylediği  taraftarın duygularını özetleyen çok güzel bir demeci vardı “Burası Fenerbahçe’yse hedef her yıl şampiyonluk olmalı. 5 yıl sonra başarılı olunacak diye plan yapılmaz. Taraftar ve ben şampiyonluk istiyoruz, hem de her yıl. Geçen yıl da olmalıydık...”

Dolayısı ile taraftar olaya hep böyle bakar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #122 : 27 Eylül 2019, 12:36:33 »
Arkadaşlar, renkdaşlar... Yazıp yazıp siliyorum, sonra kırgınlık falan oluyor. Kimden hesap soracağınızı falan iyi düşünün. Burada kayıtsız şartsız destek veren insanları biatçılıkla falan suçlayıp küfür ettirmeyin kendinize. Ben ne olursa olsun arkasındayım, hesap isteyen salonun adresini biliyor. Gidip orada talep edebilir götü yiyorsa.

Olabilecek en iyi koçla çalışmayı, ondan neler beklenmesi gerektiğiyle karışıtırıyor bazıları. Obradovic'le çalışıyor olmak her rakibi yeneceğin, her kupayı alacağın anlamına gelmiyor. Kaç senelik Pana kariyerinde  EL kupası var. Acaba hangi şımarık (bazılarınız gibi) Pana taraftarı hesap sormaya kalkmıştır? Aklınızı başınıza devşirin. Şurada 10 sene önce hayalini kuramayacağımız şeyler yaşıyoruz, zamanında önce bitmesin sizin aptal kaprisleriniz yüzünden.
Kara deryalarda bir FENERsin!

• Ziyaretçi
« Yanıtla #123 : 27 Eylül 2019, 12:40:03 »
Arkadaşlar, renkdaşlar... Yazıp yazıp siliyorum, sonra kırgınlık falan oluyor. Kimden hesap soracağınızı falan iyi düşünün. Burada kayıtsız şartsız destek veren insanları biatçılıkla falan suçlayıp küfür ettirmeyin kendinize. Ben ne olursa olsun arkasındayım, hesap isteyen salonun adresini biliyor. Gidip orada talep edebilir götü yiyorsa.

Olabilecek en iyi koçla çalışmayı, ondan neler beklenmesi gerektiğiyle karışıtırıyor bazıları. Obradovic'le çalışıyor olmak her rakibi yeneceğin, her kupayı alacağın anlamına gelmiyor. Kaç senelik Pana kariyerinde  EL kupası var. Acaba hangi şımarık (bazılarınız gibi) Pana taraftarı hesap sormaya kalkmıştır? Aklınızı başınıza devşirin. Şurada 10 sene önce hayalini kuramayacağımız şeyler yaşıyoruz, zamanında önce bitmesin sizin aptal kaprisleriniz yüzünden.

ya umut biatcı isem biatcıyım
söylemek isteyen gelsin yüzüme söylesin salonda yerimi net olarak söylüyorum yine söylerim
119 r 5 .. ama genelde satı tribün en arkasında duruyorum ..
madrıd maçına gideceğim oraya gelmek isteyen varsa gelsin orada söylesin

hocadan hesap mı soracaklar
karşısında korkudan altına bile sıçamazlar içine sıçarlar insanlar
geçsinler ,, 1 ay susuyorum ekim sonrası herkes ile ağır taşşaklar geçeceğim alınmak gücenmek yok
şimdi taşşak geçme sırası onlarda , forum sahnesi açık okuyoruz sakince
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2019, 12:40:30 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #124 : 27 Eylül 2019, 12:40:23 »
Yine dramatik bir mağlubiyet ve bu mağlubiyet'te Efes'e (Ergin Ataman) olunca hali ile bir çok kişi haklı olarak tepkili. Özellikle geçen yıldan can sıkan sakatlıkların bu yıl da devam ediyor olması ve bu soruna şu ana kadar bir çözüm üretilmemiş olmasının yanında, sakatların durumunun da net olarak belli olmaması tepkinin en büyük nedeni.

Rakiplerimiz veya birçok takım bu tür sakatlıkların yerini çok hızlı ve verimli bir şekilde telafi ederken maalesef biz konuda o kadar başarılı değiliz.

Elbette Yönetim ve teknik ekip bizim bilmediğimiz detaylar üzerine hareket ediyor. Ama 2010 yılında Solomon'un söylediği  taraftarın duygularını özetleyen çok güzel bir demeci vardı “Burası Fenerbahçe’yse hedef her yıl şampiyonluk olmalı. 5 yıl sonra başarılı olunacak diye plan yapılmaz. Taraftar ve ben şampiyonluk istiyoruz, hem de her yıl. Geçen yıl da olmalıydık...”

Taraftar olaya hep o gözle bakar ancak herşeyin bir sınırı var. Biri çıkar takımdan utanır, biri çıkar koçtan hesap sorar. Acaba hangi sıfatla yapılıyor bunlar?

Her mağlubiyet sonrası aynı terane. Geçen sene onca sakatla son maça taşıdığımız şampiyonluk serisi, kazanılan Türkiye kupası ar. EL'de de sakatlık yakamızı bırakmadı. Hesap bilmeyen adam gelmiş Efes hegomonyası diyor. Böyle saçmalık mı olur?

Taraftarsan her aklına geleni, her ağzına geleni söyleme hakkın mı var yahu?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #125 : 27 Eylül 2019, 12:42:03 »
Takıma tepki göstermek ayrı, Obradoviç'ten hesap sormaya kalkmak ayrı.
Üslup önemli.
Ama hiç olmazsa şubeden birileri Vesely'nin ve Lauvergne'in tedavi ve dönüş süreçleri ile ilgili biraz daha bilgi verse; içimize biraz su serpse fena mı olur?
Obra 4-5 oyanayabilecek bir eklemeden bahsetmişti, şartlara bakacağız vs. gibisinden. Ama sonra Stimac'ın imzaladığını şube duyurmadan önce TBF sitesine bakanlardan öğrendik. Bu kadar gizlilik de garip değil mi?
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2019, 12:43:37 Gönderen: tembelhayvan »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 27 Eylül 2019, 14:15:42 »

Ben ne olursa olsun arkasındayım, hesap isteyen salonun adresini biliyor. Gidip orada talep edebilir götü yiyorsa.

...götleri yemez salonun adresi belli ama yolunu bilmez tv taraftarları...

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #127 : 27 Eylül 2019, 14:17:03 »

Ama hiç olmazsa şubeden birileri Vesely'nin ve Lauvergne'in tedavi ve dönüş süreçleri ile ilgili biraz daha bilgi verse; içimize biraz su serpse fena mı olur?

Bu konuyu artık daha fazla deşmenin kimseye yararı yok, artık bilgi kirliliğine dönüşüyor. İkisi de çıktı medya gününde kendilerinden ve sakatlık durumlarından yeterince bahsetti. Daha ne kadar su serpecekler ki, "Tam olarak iyileşmeye çok yakınım" diyor adam... Arada ne gazeteci, ne yazar, ne de sansür olmadan içtenlikle konuştular. Koçun da tavrı bu konuda net; Tam olarak iyileşmiş adam istiyorum diyor.

Her maç öncesi ve maç sonrası bir sürü eleştiri, bir sürü olumsuz görüş... Özellikle de yenilgilerden sonra, bir daha ve bir kez daha yinelemenin anlamı yok.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #128 : 27 Eylül 2019, 14:18:36 »
Nerdeyse iki kat bütçe ile bu hırsızlara ve orçoya yenilip durmaktan ben sıkıldıysam bu işin tek sorumlusu Obra kat be kat sıkılmıştır diye düşünüyorum, o da bazıları gibi large bir adam değil, bahanelerin ardına da sığınacak bir insan değil. Şu anki durumumuz rezillikten başka bir şey değil, bunu da burdaki herkesten çok daha iyi gören iki kişi var takımın başında, sahada ve saha dışında. Benim onlara güvenim de inancım da tam, bu bokun içinden de çıkacağız. Sene sonu da tüm kupalar alınacak. Bu arada herhangi bir t anında, herhangi bir ortamda hırsız efese ve o soysuza en ufak sempatisi, empatisi olanın da aminyum nitrogliserin zyklon b.

Şu an bize düşen daha da çok destek olmaya çalışmak bu takıma, hala anlamayan gerizekalılar için söyleyeyim, obra gittikten sonra asla bu seviyelerde olamayacağız. tayyibistan kupasında yarı final görünce sevinir hale gelince anlarlar belki.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 27 Eylül 2019, 14:22:36 »
Nerdeyse iki kat bütçe ile bu hırsızlara ve orçoya yenilip durmaktan ben sıkıldıysam bu işin tek sorumlusu Obra kat be kat sıkılmıştır diye düşünüyorum, o da bazıları gibi large bir adam değil, bahanelerin ardına da sığınacak bir insan değil. Şu anki durumumuz rezillikten başka bir şey değil, bunu da burdaki herkesten çok daha iyi gören iki kişi var takımın başında, sahada ve saha dışında. Benim onlara güvenim de inancım da tam, bu bokun içinden de çıkacağız. Sene sonu da tüm kupalar alınacak. Bu arada herhangi bir t anında, herhangi bir ortamda hırsız efese ve o soysuza en ufak sempatisi, empatisi olanın da aminyum nitrogliserin zyklon b.

Şu an bize düşen daha da çok destek olmaya çalışmak bu takıma, hala anlamayan gerizekalılar için söyleyeyim, obra gittikten sonra asla bu seviyelerde olamayacağız. tayyibistan kupasında yarı final görünce sevinir hale gelince anlarlar belki.

nerdeyse 2 kat bütçe :)
kimin şarkısıydı ya o '' hani yalan yalan yalan diyen '' larkinin 3 milyon euro aldığı ortamda mı bütçe bizim yarımız olacak buna inanıyor musun hocam ?
aramızda 3 4 milyon euro bir fark var..
% 10 hadi % 15 altımızda olsunlar.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #130 : 27 Eylül 2019, 14:28:23 »
nerdeyse 2 kat bütçe :)
kimin şarkısıydı ya o '' hani yalan yalan yalan diyen '' larkinin 3 milyon euro aldığı ortamda mı bütçe bizim yarımız olacak buna inanıyor musun hocam ?
aramızda 3 4 milyon euro bir fark var..
% 10 hadi % 15 altımızda olsunlar.

https://www.talkbasket.net/34999-real-madrid-reportedly-has-the-highest-budget-in-the-euroleague

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #132 : 27 Eylül 2019, 14:43:43 »
https://www.talkbasket.net/34999-real-madrid-reportedly-has-the-highest-budget-in-the-euroleague

üstüne Larkine zam yaptılar, Motum gitti Peters ve Singleton geldi...
Bizde Melli - Guduric - Barış -  Sinan gitti, De Colo - Willams - Berkay geldi.

Yani onlarda en az 2-3 artarken bizde azaldı.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #133 : 27 Eylül 2019, 14:50:16 »
Ocak 2019 haberi... 2019-2020 sezonu bütçeleri çok farklı.

he geçen sene kan aldıydık zati bunlardan.

bu seneki bütçeler de çıksın bakalım, bakalım da biz bunlardan en en kötü olasılıkla hala yüksek miyiz, evet, obra bizde mi evet, morizyo bizde mi evet, taraftar bizde mi evet, hala mı bahane?

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #134 : 27 Eylül 2019, 14:53:12 »

Aydın Hocaya yaptığımız puştluğun hala çekiyoruz ceremesini, King de dibine kadar haklı, o takımın da gidişatın da içine sıçılmıştı o dönem yönetim tarafından, anca Obra geldi de toparladık.