İlk dört dışı kalmıştı o takım o sene, geçiniz. Ne sene içi performans ne de başka birşey. F4'e sağlıklı gidersek en büyük aday biz oluruz ama geçen seneki gibi olursa söyleyecek birşey yok. Kimse kain değil, sakatlık da işin parçası.
6 senede 5 F4 Türkiye gibi bir ülkede muazzam başarıdır. Hele EL kupasını almak daha da muazzamdır. Bunun bütçeyle doğrudan ilişkili olmadığı da ortada. Ne bütçeler, ne all-star takımlar şampiyon olamadı yıllarca.
Herkes 2017 kadrosu diyor da, ilk geldiğinde Udoh'a, Bogdan'a söylenenler ortada. O kadro zirve noktasına tam zamanında ulaştı. Öncesindeyse hakkında söylenenler arşivde.
2017 ylindaki takimin kadrosu dardi rotasyonu kisitliydi bu nedenle normal sezon maclarinda enerji eksikligi yasadik ama asil belirleyici maclarda cok ciddi savunma yapiyorduk. Paoyu kacta tuttuk F4 da rakipleri kac sayida tuttuk bakin gorun.
Bizim asil problemimiz her mac cok sayi yememiz degil. Dusuk tempo oynadigimiz icin yedigimiz sayi asagida kaliyor ama asil maclrda rakipleri durduramiyoruz. Larkin ve Micic 5 aydir dagitiyor savunmamizi. Iceri penetre eden oyuncuyu durdurabilen cember koruyucusu da yok.
Turkiye gibi bie ulkede cumlesini ben mantikli bulmuyorum. Nesi varmis Turkiye gibi ulkenin. Avrupada en En fazla butce ayiran 3-4 takimdan biriyiz. Ustelik vergi avantaji sebebiyle butce gorundugunden de fazla. Real Barca %45 vergi oderken biz %15 veriyoruz. Cok ciddi bur avantaj bu.
Kadroda 12 tane oyuncu varsa 9-10 tanesi yabanciyken Turkiye gibii bir ulkede cumlesi bahanedir. Vakifbank da Turkiye gibi bir ulkede 4-5 defa avrupa ve dunya sampiyonu oldu.
30 m butce ile F4 yapamamak zaten basarisizliktir. Ilk F4 sezonu haric bir donusum yasarken kisitli kadroyla ulasilan F4 com degerliydi.
Udoh ve Bogdan hakkinda kim ne konusmus bilmiyorum ama hic kotu sezonlari olmadi ki bu adamlarin. Udoh iki sezonubda blok krali olarak bitirdi Bogdan yilukselen yildiz odulunu aldi.