ben günlük konuşmuyorum
farkındaysan her sene başı aynı dedim doğru okursan sevinirim
Ben de 3 ay önce yazdığım şeyin aynısı dün çıktığı için konuşuyorum. Geleceğe yönelik konuşuyorum tutar tutmaz, kahim degilim. Ama olay gerçekleştikten sonra değil öncesinde konuşuyorum.
Benim mesajın üstüne komedi diyorsun. Ilk 4 zor diyoruz nesi komedi. Ilk 8 icin de iddiali takim sayisi daha cok bu sene. Adamlar tasak geçerek yeniyor bizi artık. Takımda sinmislik var, rahatlık var, mağlubiyetlere karşı kabulleniş var. Alışılageldik oldu artık efes mağlubiyetleri.
Evet geçen sene de elestiriyorduk, gördük sene sonu. Sakatlık liman oldu. Bu sene ne olacak bakalım. Senin rakiplerin sürekli güçlenip daha iyi oynarken sen geri gidiyorsun. Her sene yahu, şampiyon olduğumuz yıldan beri her sene takım olarak geri gidiyoruz. Bunda neye gülüyorsun.
Efese geçen sene de yenilerek başlamıştık bu sene de başladık. Bir farkı yok haklisin. Her sene aynı olmaya başladı.
Sevgili kardeşim bu takımın miadi dolmuş, ac oyuncu lazım, fark 6 iken daha dün takıma gelmiş derek williams gibi tribunlere hadi kalkın ayağa diyen adamlar lazım. Benim dün sloukasin. Kalinicin,bobynin yüz ifadeleri hiç hoşuma gitmedi. Efese kupa maçı yapıyoruz sanki siktirboktan bir antrenman maçı gibi. Neyse istatistikler tutar umarım ama zor.