"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türk pasör çaprazı ile oynar isek Thaisa 4. yabancı değil 3. yabancı olur. Böylelikle tribünde bekleme sorunu da kalmaz.4. yabancı pasör çaprazı mevkinde alınabilir. Bence bu isim Natalia Malykh de olabilir. Genç ve gelecek vaad eden bir isim.
transfer çalışmaların içinde Thaisa Menezes var Hakan abi fakat Thaisa'nın ülke dışına çıkmama ihtimaline 1 e 1000 basarım , ( ben böyle dedim ya şimdi kesin çıkar ) ona benim tek başına twitterdan yürümem de yetmez dedim hatta bayağı bir kalabalık şeklinde yürümek lazım ama Thaisa gibi oyuncuyu getirip sadece 4ncü yabancı olarak avrupa kupası maçlarında oynatma lüksümüz de yok kendiside bunu istemez bence Anka ve Erdenay a katlıyorum bence de Thaisa mevkisinin en iyi ismi , inanılmaz dominat bir oyuncu
Neriman'ın anlaşması bu yıl bitiyor mu?
glass iyi bir pasör onun yerine koyabileceğimiz çok fazla alternatif yok ki dünya da , zaten dünyada pasör yetişmiyor anasını satayım
O zaman umarım Neriman'ı kaçırmayız.
Anladım. Ben Garay'ın kalması için filan yazınca acaba Taurasi-Penny gibi bir yakınlık mı söz konusu diye merak ettim. Hoş, bizi ilgilendiren bir şey değil; asla değil. Yani sorma amacım yargılama niyetli değil, kişisel bir meraktı. Şunu da belirteyim: Parkede Fener hangi takımın sporcusu olursa olsun, bu tür konularla sporcuları yargılamaz, sorgulamaz.