"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hhahahhah nerden bulmuşlar acep:) yaratıcılıkta son nokta
Hooker gibi bir arıza..PAslara itiraz eden.CANI istediğinde vurmayan bir oyuncu..Alanın elinde patlar..Sheila zor bir transfer
Twitter da WVolleyball adlı hesaptan şöyle bir paylaşım olmuş ''Yeon Koung Kim is now a free agent, thanks to the FIVB! Justice is done; came very late at certain times though!'' Kim artık serbest mi yani? Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
kim icin koredeki kulubunden irtibati kesilsin diye fivb nin tahkimine basvurulmustu. yani kim, kore kulubu olmadan ve sorun cikarmadan sozlesme imzalayabilsin diye. verdiginiz habere gore bu basvuru niyetimiz fivb tarafindan kabul edilmis galiba. yani bundan sonra kim, kore kulubune bagli kalmadan istedigi sekilde sozlesme imzalayabilecek. hakan bey bu basvurudan bahsetmisti ve iyi netice salinirsa kim ile uzun sureli sozlesme yapacaklarini soylemisti. habere gore kim ile uzun sozlesme yapabilmenin yolu fivb tarafindan acilmis oluyor.
Kim haberi muhteşem bir haber ancak hiç uzatmadan uzun soluklu bir sözleşme yapmak şart.
Guidetti, dediginiz gibi surekli manevralara uzun suredir baslamisti. Kim'in en iyi voleybolcu oldugunu yineledi tekrar tekrar. Cok sukur, guzel bir ortamimiz var. Kim, en cefali donemden gecip, sefasini surecek iken gitmez herhalde
Kim bizim için çok değerli bir oyuncu bu inkar edilemez aynı zamanda Kim karın tokluğuna da oynamıyor bunu da belirtmek istedim dünyanın en çok kazanan bayan voleybolcusu durumunda !!aldığı para her kuruşuna kadar helal olsun istiyorsa daha da fazla verelim kesinlikle 3 *4 senelik bir sözleşme yapalım bu ayrı bir konu ...