Gönderen Konu: Spor Toto Şampiyonlar Kupası Fenerbahçe Opet'in  (Okunma sayısı 378113 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
Ynt: Fenerbahçe Bayan Voleybol Genel Haberler
« Yanıtla #300 : 07 Şubat 2014, 15:48:49 »
abi kim yanılmıyorsam 500 yada 600 bin alıyor. bu da en fazla alan mıdır, bilmiyorum ama bence öyle değil ama sen daha iyi bilirsin abi

1 Milyon alıyor.

--------

Ayrıca ayrılmak istese çoktan giderdi ne paralar teklif ettiler yinede gitmedi.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 15:51:25 Gönderen: Serdar Şirin »
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #301 : 07 Şubat 2014, 16:09:00 »
KİM 600 bin euro civarında bir para alıyor. SEda neredeyse 1 trilyona oynuyor Kim o paraya sol kolunu oynatır sadece Serdarım :)

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #302 : 07 Şubat 2014, 16:57:20 »
yanlış anlaşıldım sanırım ,ben Kim için paragöz demedim. Hatta yakın zamana kadar da Cem Abi'nin aksine düşünüyorum parayı çok önemsemiyor ,bizde cev cup oynadı bizi seviyor vs gibi.. Şimdi ise bu görüşüm değişti ,ki cev cup teorisi sırf sevmeye bağlanıp açıklanmıyor mantık olarak da. Tabi hepsi Cl oynamak ister ama bunu pek takmıyorlar.Ivan da daha alt kupada oynuyor ,hiç maçlara gitmeyen taraftarı mı sevdiği için oynuyor yoksa Arslan sevgisi için mi? 1. Öncelik hepsi için malesef para bizim gibi düşünmek zorunda değiller.he bu arada bahsettiğim arkadaş %65 Fenerbahçe'de kalır diye düşünüyorum da dedi..bizimkiler zaten sözleşme uzatmak için teklif yapmışlar ,düşünüyormuş Kim .. Rufat için tekrar yazayım para konusunu da Azerbaycan için istisna görüyorum,orayı tercih edeceğini hiç düşünmüyorum.Korkum Istanbul takımlarıydı o konuda da Murat Abi'nin bahsettiği bonservis meselesi doğruysa bizi bırakmaz :))
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #303 : 07 Şubat 2014, 17:09:26 »
Gökhan kesinlikle haklısın. Bende sporcu olsam parayı severim tabiki bu çok doğal.
Ivan da ilk geldiği zaman 2 sene 700 +700 bin euro ya oynadı sonra 600 e oynuyor.  Ivan özelinden gidersek 21 (2001) yaşında macerata takımına gitti 2007 senesine kadar orda cuzi bir rakama oynadı ama kazanabilecegi bütün Kupaları aldı.
2002 Şampiyonlar ligi
2006 italya ligi
4 kere cev kupası sonra biraz da para dedi önce yeni kurulan roma sonra o dönem voleybola iyi para yatıran Olimpiacos ve sonrası fenerbahçe. 
Gelelim kim mevzusuna :
Bayan. Voleybolunda  maddi çıtayı yükselten takım ne vakıfbank ne Eczacıbaşı ne de Azeri kulüpleri dir
O çıtayı Fenerbahçe Acıbadem (M.A.A ile ) yükselmiştir
Önce Gamova ve Nati ye günün şartlarında büyük paralar sonra Kasia için pessaroya ödenen 600 küsür bin euro bonservis vs vs vs sonra bizim attığımız yol italya da ve Avrupa da yaşanılan ekonomik kriz derken voleybol ekseni doğuya paraya kaydı.
Ben profosyonel sporcular in fedakarlık yaptık söyle fenerbahçe liyiz gibi lafkarini yemem gerek te yok
Halkbank a çok paraya gitti diye Emre'yi aforoz ediyoruz ya
Arslan da diyor ki büyük fedakarlıklar yaparak kulübümde kaldım sonra taraftar büyüksun Arslan moduna giriyor.
Büyük fedakârlik dediği 400 bin euroya yakın para.. ohh ne güzel fedakarlık be ....
Kimsenin aldığın da gözüm yok hakkını versinler daha çok alsinlar ama hiçbir oyuncu taraftar gibi olamaz olmasını beklemek de bence hayalcilik olur.

Fenerbahçe'de ( diğer klüpleri bilemem )  fedekarlık yapan sadece TARAFATAR'dır
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 17:15:54 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #304 : 07 Şubat 2014, 17:20:01 »
Fenerbahçe yatırımlarını devam ettirdiği sürece en azından bu sezonki gibi Kim de İstanbul'dan sıkılmazsa başka bir kulübe gitmez. He giderse de burada gördüğü ortamı ve sevgiyi hiçbir yerde bulamaz. O da bunun farkındadır. Kim'e bizden fazla parayı kim verebilir. Olsa olsa Azeriler diyelim oranın da voleybol ortamı belli. Kim bu sezon başında bizden kopması için tüm şartlar vardı. Ama gitmedi direndi gerekirse 1 yıl oynamam dedi. Umarım yönetim bocalamadan uzun süreli sözleşme imzalar.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #305 : 07 Şubat 2014, 17:37:59 »
Menajerler de çok önemli Cem Abi. Ogün Altıparmak abinin oğlu bile Caner konusunda sopa gösteriyor Fenerbahçe'ye .Hakkıdır oyuncusunun hakkını koruyacak ,arayacak tabi ama takım arıyorsa arasın takım şampiyonluğa giderken bunu televizyona açıklayıp sopa gibi bize göstermeye ne gerek var. Ne yazık ki  bu işlerde en yakın menajer bile tanımıyor seni :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #306 : 07 Şubat 2014, 17:53:20 »
Caner mevzusunda kabahatin büyüğü bizim gökhan , sen adamı 2 senedir bedevaya oynatıyorsun yahu arada adamın rakamını yüklsetsene zam yap ki aidiyet duygusu artsın adamın .. bizde fırsatçılık zihniyeti var
ee tbi bu kadar ticaret adamı yönetim de olursa oyuncuya bakış açısı da böyle olur ..

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #307 : 07 Şubat 2014, 17:57:56 »
Caner mevzusunda kabahatin büyüğü bizim gökhan , sen adamı 2 senedir bedevaya oynatıyorsun yahu arada adamın rakamını yüklsetsene zam yap ki aidiyet duygusu artsın adamın .. bizde fırsatçılık zihniyeti var
ee tbi bu kadar ticaret adamı yönetim de olursa oyuncuya bakış açısı da böyle olur ..

abi oda 2 senedir nerdeydi allah aşkına zaten kontrat senesine gelen coşuyo akşam akşam sövecem abi yaa oyunculara yanlış anlama abi
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 17:58:42 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #308 : 07 Şubat 2014, 18:14:48 »
KİM tamemen serbest kalmışken iyi ve uzun bir kontrat yapmak lazım, YEON KİM in en çok parayı alan oyuncu olması paracı olduğu anlamına gelmez en iyi olduğu için en çok parayı alıyordur
bedava oynamıyor ama paragözde değil. öyle olsayfı eczacının menejeriydi galiba smartspormu ne bir programda alabilecek 3  5 oyuncu var bunlardan biride YEON KİM sezon başında YEON KİM e çok iyi bir teklif sunduk o FENERBAHÇE kaldı bizi reddetti diye
Vakıfbankda ilaççılarda klimacılardan bizden fazla verir ondan emin olun,

SEDA ya gelince 17 yada 18 yaşında bir kız filenin sultanlarının içinde kendine yer bulmuş geleceği en parlak oyuncu görünüyor hem Vakıfbank hem eczacılar hemde İtalyanlar transfer etmek istiyor diğer taraftada 2. liğden yeni çıkmış FENERBAHÇE nin teklifi var o kız hiç düşünmeden FENERBAHÇE yi seçiyor sporcu olmamın  keyfine tadına  taraftarı olduğum FENERBAHÇE ye imza attıktan sonra vardım diyede açıklamalar yapıyor ilk şampiyonluğumuzda sanırsam en iyi seçiliyor
SEDA benim için voleybolda şampiyonlukların habercisiydi SEDA yı aldık demekki büyük oynayacağız ezilmeyeceğiz diye düşünmüştüm öylede oldu
kulüpleri vefasızlıkla suçlarken en önce düşene biz vuruyoruz sanki geçmişi çok cabuk unutuyoruz SEDA oynamasada başka bir takım formasıyla görmek istemem onu kulübede oturmasını ve voleybolu bizde bırakmasını tercih ederim  tabi kendide isteyip sorun cıkarmadıgı sürece.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 22:13:37 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #309 : 07 Şubat 2014, 18:46:41 »
Seda kör topal ilerler bizde voleybolu bırakır, ben öyle arzu ediyorum. Oynadığı maçların çoğunda bizi fıtık edicek, bloklara takılıcak tamam ama kaptan Seda kaptan Seda'dır, zaten kendi deyimiyle birkaç sene daha oynayıp bırakıcak ki muhtemelen 2016 olimpiyatlarını görmek isteyecektir. Anne olup voleybolu bırakıcam diyordu. Ha Seda'nın aldığı para oynadığı voleybolun hakkı mı değil ama maneviyat yüksek. Seda da biraz indirim yapıcak artık. Ha ben paramdan kısmam diyorsa da şubenin vereceği karara saygı duyarım. Seda ile yollar ayrılıyor derlerse yapıcak bir şey de yok.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #310 : 07 Şubat 2014, 18:47:54 »
Seda'dan konu açılmışken bu konuda kesin bir bilgim olmamasına rağmen Eda ile aralarının açık olduğunu düşünüyorum. Twitter'dan birbirlerini takip etmemelerinden tutun maç içi maç sonu sevinçlerine kadar hatta milli takımda da gördüğümüz üzere araları epey açık. Bana öyle geliyor ya da.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #311 : 07 Şubat 2014, 20:45:05 »
Seda'dan konu açılmışken bu konuda kesin bir bilgim olmamasına rağmen Eda ile aralarının açık olduğunu düşünüyorum. Twitter'dan birbirlerini takip etmemelerinden tutun maç içi maç sonu sevinçlerine kadar hatta milli takımda da gördüğümüz üzere araları epey açık. Bana öyle geliyor ya da.
Sizin gibi düşünen çok var ben dahil. Öyle tahmin ediyoruz net bir bilgimiz yok tabi.

Burakcnar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #312 : 07 Şubat 2014, 21:50:26 »
Seda belki de Eda'ya gösterilen sevgiyi kıskanıyor olabilir mi acaba?Tamamen hissiyat ama bana öyle geliyor.Birde Seda bu takımın hem kaptanıdır hem de baş sarı melektir.Fenerbahçe'nin hedeflerine inanıp ilk gelen kişidir.Bir nevi diplerden bu noktalara gelişimiz de en önemli paya sahip oyuncudur bence.Ben kendisinin voleybolu Fenerbahçe'de bırakmasını ve sonrasında da kulüpte bir rol verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ama bizim vefasız yönetim ne yapar belli olmaz tabi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #313 : 07 Şubat 2014, 23:10:59 »
Her kontrat dönemi galatasaray dan bana bu kadar teklif var diyip fiyat yükselten seda ya fazla değer biçiliyor
Şube ona kaldiysa vay bizim halimize

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #314 : 08 Şubat 2014, 00:15:58 »
KİM 600 bin euro civarında bir para alıyor. SEda neredeyse 1 trilyona oynuyor Kim o paraya sol kolunu oynatır sadece Serdarım :)

Abi sen ne zaman EURO kuruna baktın...Euro 3 lira...KİM BİZDEN TAMI TAMINA 1 MİLYON DOLAR ALDI bu yıl
HaBaBaM GüM GüM GüM