Şimdi bu güzel sabah saatinde aldım kahvemi dün akşamki muhteşem maçla ilgili birşeyler yazayım dedim. ama bir türlü nerden başlayacağımı bilemiyorum ki))) Bogdanovicin 33 dk oynayıp 5/6 üçlük 4/6 ikilik olmak üzere 23 sayı, 5 ribound, 4 asist 35 ratingli muhteşem performansından mı, oakada panayı koca bir ikinci yarıda 16 sayıda ( yanlış hatırlamıyorsam son 18 dk da 11 sayı) maç genelinde 58 sayıda tutmamızdan mı, vesely ve kalinicin müthiş enerjisinden mi, Udohun rivers, calathes, bourosis gabriele yaptığı net bloklardan mı, 18-20 bin taraftarın ikinci yarı sus pus olmasından mı, Obra reisin oaka fobisinden artık bahsetmeyecek olmamızdan mı, hangisinden bahsedeyim bilemedim))) elbette aksayan yanlar vardı ancak, tam kadro olunca çözüm üretebilen bir takım olduğumuzu ortaya koyduk. bu maç çok net bir mesaj maçıydı, sadece panaya değil aslında.. bence biz bu seriyle beraber geçen iki final4 da olmamız kadar büyük bir adım atıyoruz avrupanın elit takımları arasındaki yerimizi almak adına. Emeği geçen herkese teşekkürler