Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3706 : 19 Nisan 2017, 16:27:04 »
2. macı da 78-70 alırız...

bu mac datome ve nunnaly den sayı katkısı da gelecek...
bunlar baktılar kalinic atıyor derken datome ve nunnaly cakacak uclukleri...

sloukas ta biraz skor yapsın..cok degil..5-6 sayı kafi..
Bogdan da açıklamasında söyledi tahmin edilemez bir takımız diye. Ki geçen sene de bizi biz yapan en önemli özellik her önemli maçı çıkıp farklı birkaç oyuncunun alması idi. Rakipler için gerçekten tam bir kabus oluyoruz tam kadro halimizle. Savunma zaten bitirici boyutta, bir de hücumda kimin ne yapacağını kestiremeyince çaresiz kalıyorlar..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3707 : 19 Nisan 2017, 16:28:04 »
Dün akşam tahminim totemler havada uçuşmuştur:) Ben devre arasında televizyon karşısındaki rahat koltuktan arkada yemek masasında laptop'ın karşısındaki daha rahatsız sandalyeye geçtim, kanalı da trtspor'a geçirdim bein'den (ilk trtspor'la başlayıp 2. periyot bein'e geçmiştim bu arada).. İkinci yarı başladı, fazla ilgilenmiyormuş gibi yapıp yan gözle maçı takip ettim sürekli, bir taraftan da arada hep laptop'a baktım önemsiz maç muamelesi yapmaya çalıştım kendimce, en son dayanamadım gerçi bir ara uçarak televizyonun başında dizlerimin üstünde bağırdım falan:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3708 : 19 Nisan 2017, 17:07:35 »
Net koyarız 3-0 en kötü senaryoda 3-1 olur

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı IsaacCabrera

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • IsaacCabrera
« Yanıtla #3709 : 19 Nisan 2017, 17:33:14 »
Dün akşam tahminim totemler havada uçuşmuştur:) Ben devre arasında televizyon karşısındaki rahat koltuktan arkada yemek masasında laptop'ın karşısındaki daha rahatsız sandalyeye geçtim, kanalı da trtspor'a geçirdim bein'den (ilk trtspor'la başlayıp 2. periyot bein'e geçmiştim bu arada).. İkinci yarı başladı, fazla ilgilenmiyormuş gibi yapıp yan gözle maçı takip ettim sürekli, bir taraftan da arada hep laptop'a baktım önemsiz maç muamelesi yapmaya çalıştım kendimce, en son dayanamadım gerçi bir ara uçarak televizyonun başında dizlerimin üstünde bağırdım falan:)

İlk 5 6 dakikayı izlememe totemim var maccabi serisinde real deplasmanında normal sezondaki cska deplasmanında vs vs. Hiç sekmedi bu totem. Dünde aynı şekilde başladım 10 sayı fark atıyorduk sonra bir anda dibe çöktük ilk yarı sonunda kapattım yine kanalı .. telefondan , bilgisayardan uzaklaştım ve açtığımda 53 52 öndeydik . Sonrası efsane zaten.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3710 : 19 Nisan 2017, 17:44:05 »
diğer maça da kalıyor musunuz?
Kalan arkadaşlar var abi
Ama biz 4 kişi dönüyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3711 : 19 Nisan 2017, 17:55:28 »
Münferit olarak maça giden min 50 taraftar vardı. Maç öncesi birçoğu ile sohbet ettik. Herkes ayrı yerlerden izledi.
Biz 105 numaraları yerden izledik.
Okan ben uğur, tam kamera açısına göre hakem masasının 10/15 sıra arkası
Gate 13 hemen saü tarafımızdaydı.
Maç öncesi ciddi anlamda gerildik, bilinmez bi ortama gitmek insanı ciddi olarak ürkütüyor.
Biz 3 sazan harici ön arka sağ ve sol yemyeşil yunan taraftarlaca doluydu. Ama şu var hem takımdan hem de Zeljko'dan inanılmaz çekiniyorlar.
Saha avantajı onlarda olmasına rağmen turun favorisi olarak Fenerbahçe'yi görüyorlar.
Tepki vermeden maç izlemek dünyanın en zor şeyi. Bunu çok net anladık.
Maça çok iyi başladık ve tüm tribün sustu, herkesin yüzünde o korku ifadesini hissedebiliyorduk ama 2. Çeyrek sonrası çok gaza geldiler.
2. Yarıya çok rahat çıktı takım, oyuncuların vucüt dilleri çok iyiydi. 16 sayıya çıkmasına rağmen Obradovic kenarda çok rahattı .
Herkes yazmış 2 yarı yapılan savunma okullarda ders diye okutulur. Euroleague kariyerinde Panathinaikos için bi rekor oldu. Bi devrede sadece 16 sayı üretebildiler.
GERİ geliş anımızda biz içimizden sevindik cidden çok zor oldu. Öne geçince gülmemek reaksiyon vermemek için çıldırdık. Son 2 dakika salonu boşalttılar. Çok temiz koyduk
Top8 çok farklı bi şey
Fenerbahçe tam takım olduğu müddetçe herkesten daha iyi bi takım.
Ekpe ve Jan böyle oynayıp ikiz kuleler modunda olunca karşı koymak çok zor.
Bogdan, İlhan dostumun yazdığı gibi Bodiroga modunda oynadı. Kaliniç top8'de ayrı bi seviyeye geliyor.
Vallaha maçtan sonra 10 kişi otele gittik. Takımı karşıladık, herkesin moraller çok yerinde
Zeljko Obradovic'e burada herkes ama herkes çok büyük saygı duyuyor. Taksici bi abi onun için "Zeus" dedi.....

Adım adım Final 4 'a gideceğiz ve hakkımız olan kupayı alacağız.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3712 : 19 Nisan 2017, 18:06:17 »
Zaten Antep maçının 2.yarısında sinyalleri vermiştik savunma konusunda. Biz dün akşam Avrupada her salonda her takımı yenebileceğimizi gösterdik. Yeterki bu harika savunmayı sürdürelim, Pana serisini 3-0 ile geçeceğiz. Allah sakatlıktan korusun tek endişem bu çünkü malesef 6-7 oyuncuyla oynuyoruz, rotasyonumuz dar. Seviyeler yükseldikçe Antic ve Nunnaly'ye şans vermiyor Obra, haklı olarak riske atmak istemiyor oyunu.

İlk günden beri haz etmediğim Sloukas, as oyun kurucuyu dinlendirmek amacıyla oyuna giren yedek oyun kurucu olacaksa kalsın yoksa seneye yolları ayıralım. Bu seviyelerde gözünü kapatıp güveneceğin adam değil Sloukas. Bakın Llull, Spa, Teo demiyorum, Shane Larkin'in Baskonia'ya verdiği katkının yarısını veremiyor bize.

Dün akşam başardığımızı ne Real, ne CSKA ne de Oly başarabilirdi. Gerçekten gurur duyulacak bir takımımız var. En önemlisi şu ki çok korkusuz bir takımız. Galatasaray deplasmanı, Belgrad ve Atina deplasmanlarını düşünürsek rakibin ateşli seyircisi bizi daha da güçlendiriyor.

Eskiden rakipler için spikerlerimiz ''bu seviyeleri çok iyi oynarlar'' gibi sözler kullanırlardı. İşte artık o takım biziz, bu zor seviyeleri ve bu zor deplasmanları nasıl oynayacağımızı çok iyi biliyoruz.

''En kralınız gelsin ulan'' diye Avrupaya rahatlıkla meydan okuyabiliriz çünkü bizden daha iyi savunma yapan takım yok.

3-0 ile geçeriz bu turu. Sülalemiz rahat.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 18:06:55 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3713 : 19 Nisan 2017, 18:23:02 »
Obra reis o kadar kurnaz bir adam ki dün akşam bunu fena gösterdi,  Pascual ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı dün akşam.

Son periyotta farkındaysanız Pascual molaları peş peşe kullandı ve elinde 1 mola kaldı son 7 dakika falan kala.

Obra bu andan itibaren 4 kısa-3 uzun sürekli değişiklik yaptı ve Pascual mola alamadığı için Pana'yı sapıttırdı, müdahale edemediler. ''Tavuk sersemken sikilir'' hesabı, Obra müthiş değişiklikler ile mola alamayan Pana ve Pascual'i yamulttu adeta. Pascual dayanamadı ve son 4 dakika kala son molayı seve seve aldı, kahkaha attım resmen.

Düşünün, böyle seviyede bir maçta son 4 dakikada molanız yok ve bunu bilen Obra son 7 dakika adeta taşak geçti.

Molasızlıktan dolayı tek denemeye çalıştıkları ön alanda baskı yapmak oldu, onda da Obra Bogdan'ı çıkarıp Bobby'yi alarak hem çift oyun kurucuya döndü hem de Bogdan'ı kısa süre dinlendirdi.

Obra dün akşam neden Avrupanın açık  en iyi coach'u olduğunu gösterdi.

Bir özel parantezde Udoh'a açmak lâzım. Genç oyuncular Udoh'un yardımlaşmalı savunmada nasıl oynadığını, nasıl yardıma gidip sonra adamını bulduğunu izleyip öğrenmeliler. Blok demiyorum çünkü blok yapmak hem atletizm hem de sezgi ister.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3714 : 19 Nisan 2017, 18:51:06 »
Sanırım bu seride en rahat en gerilimsiz izliyceğim maç yarın ki 2.maç olacak. Yeter ki Sakatlık olmasın kazansakta kaybetsekte işi istanbulda her türlü bitiricez allahın izniyle...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı in obradovic we trust

• Üye
« Yanıtla #3715 : 19 Nisan 2017, 18:58:02 »
her olumsuz sonuçta kalinic yeteneksiz, vesely takımı sattı yorumları zoruma gidiyor. bu takımda obradovic bir oyuncuya güveniyorsa ya da gönderiyorsa bize laf etmek düşmez. biz ancak ona güvenir ve destekleriz. her yenilgiden sonra transfer yorumu yapan futbol taraftarlarının basketbol yorumları midemi bulandırıyor. sezon içinde her yorumunda takımın aklı finalde diyenlerin aklı daha fazla finalde. bu sezon çok uzun ve ilk deneyim. ve obradovic'in takımı yine en olması gereken zamanda en formda. nazar değmesin. sabırsızlıkla ikinci maçı bekliyorum. keyfini çıkarın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3716 : 19 Nisan 2017, 20:19:33 »

Bu detayı görmedim zannetme :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3717 : 19 Nisan 2017, 20:20:47 »
2. maç için ayrı başlık açıyorum, sonra birleştiririz 3-0 olunca. 8)
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 23:01:55 Gönderen: kenz »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3718 : 19 Nisan 2017, 20:21:04 »
Ayrıca çakarız...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı lancelot