Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3720 : 19 Nisan 2017, 20:39:56 »
Ayrıca çakarız...
Hazır açmışken çakmaya devam edelim..
Güzel oluyor..  ;)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3721 : 19 Nisan 2017, 20:46:13 »
Udoh-Vesely ikilisinin varlığıyla pota altını kararttık ilk maçta. Savunmamızın temelini oluşturuyorlar bu 2'li.

Yapabilecekleri belli Pana tarafının.

Singleton ve Bourousis'in dış şutu olması hasebiyle Udoh ve Vesely'yi dışarı çekmeye çalışacaklar ve boşalan 3 sn koridoruna Mike James ve Calathes'i bol bol sokmaya çalışacaklar. İlk maçta delicilik özelliğini kullanamayan Mike James'in daha fazla potamıza geleceğini düşünüyorum. Adam değişimlerinde ve yardıma gelişlerde artık birbirimizi ezberlediğimiz için kolay kolay hata yapacağımızı sanmıyorum. Udoh-Vesely ikilisinden biri faul problemine girerse bile Kalinic'in 4 numara savunmasına güveniyorum.

İlk maçta erken faul problemi yaşayan Gigi Datome gibi önemli bir silahımız henüz devreye girmedi. Biz hücumdayken Datome'yi tutabilecek bir savunma silahları yok. KC Rivers falan tutamaz hayatta. İlk maçta Kalinic'i riske ettiler ve Allahtan o da cezaları kesti. Datome'yi riske edemezler ve bu da diğer oyuncularımızın boş şut bulma şansını arttırır. Bilhassa Bogdan'a yardım getirmeleri zor Datome oyundayken.

Bu maç onların son şansı çünkü 2-0 ile Istanbul'a gelirlerse bir dirhem şanslarının olmadığının bilincindeler. Bu yüzden çok sert olacaklar, aynı sertliği 3 periyot yaparsak yeterli olacaktır.

Psikolojik üstünlüğü aldık, gücümüzü taraftara ve oyunculara kabul ettirdik. Direnseler de maçı koparıp alacağımıza inancım tam. 3-0 bitireceğiz bu seriyi. Geçen seneki Real serisi gibi 8)

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3722 : 19 Nisan 2017, 21:43:31 »
Pao çok asılacak. Tek dileğim ilk 3 periyotta Bogdan, Kostas, Udoh ve Vesely'den en az üçünü, en fazla 20'şer dakika oynatacak rotasyonu yapabilelim, ilk maçta hepsi 30 dk üzeri oyunda kaldı ve maç içinde dinlendirebilirsek harika olur.

Son periyot bu oyuncularımızı 7-8 dakika aynı anda oyunda tutabilecek durumda olursak alır geliriz dostlar.

Datome, Nunnally, Melih ve Antic'in, hatta az da olsa Bennett'in katkı vermesi gerekiyor ve bir şekilde birkaçının bu katkıyı vereceğine inanıyorum.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3723 : 19 Nisan 2017, 21:53:30 »
Bence fazla ümitlenmeyelim. Aziz yıldırım destek için gidecekmiş 😂😂😂😂😂😂😂😎😎😂😎😂😁😁😁😁

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3724 : 19 Nisan 2017, 22:05:36 »
Hakemler belli olmuş. İlk maçta sonuca ciddi bir tesirleri olmadı, bu maçta da öyle olmasını dileyelim. Gördüklerini çalsınlar, adil yönetsinler yeter.

"THY Euroleague’de Panathinaikos-Fenerbahçe arasında oynanacak play-off çeyrek final serisi ikinci maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Bu karşılaşmada Slovenya’dan Sasa Pukl , Letonya’dan Olegs Latisevs ve İspanya’dan Benjamin Jimenez hakem üçlüsü yönetecek.

Daha önce grup maçları aşamasında Sasa Pukl Fenerbahçe’nin 3 deplasman maçını yönetti. Fenerbahçe bu 3 deplasman maçının ikisini kaybetti.

Oleg Latisevs ise F.Bahçe’nin 4 maçında görev aldı. Bu karşılaşmalardan 3’ünü F.Bahçe kazandı. Oleg Latisevs’in yönetiminde Sarı-lacivertliler sadece bir maç kaybetti, o da deplasmanda Panathinaikos’a (81-70)

Benjamin Jimenez ise Fenerbahçe’nin tek maçında görev yaptı."

http://www.basketball.com.tr/avrupa/erkekler-avrupa/thy-euroleague/fenerbahce-thy-euroleague/panathinakos-fenerbahce-2-maci-hakemleri-belli-oldu

Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3725 : 19 Nisan 2017, 22:45:16 »
Bennett bu maçta ilk beş çıkabilir. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3726 : 19 Nisan 2017, 22:59:30 »
Cem ağrak ve takımı mahallinde destekleyen arkadaşlara soruyorum!! Allah aşkına nasıl hakim oldunuz kendinize? Ben televizyonun başında hoplaya zıplaya izledim maçı)))) obradoviçle ilgili anlattıklarınız çok değerli çünkü hala koçu hiç haketmediği kadar kötü eleştiriliyor
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3727 : 20 Nisan 2017, 01:16:46 »
Sloukas, Nunnally ve Bennett bu maçın yıldızı olsa kimse şaşırmaz, Koç çıtayı arşa çıkardı maşallah.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #3728 : 20 Nisan 2017, 01:30:08 »
Bence fazla ümitlenmeyelim. Aziz yıldırım destek için gidecekmiş 😂😂😂😂😂😂😂😎😎😂😎😂😁😁😁😁

Abi şaka falan de lütfen bu adam gitmesin bir yere obradoviçin winner karakterini bile bozar bu adam.. Oaka da 20 bin kişiden çekinmem azizin cenabetliğinden çekindiğim kadar. Bu adamın etkisi orada ki taraftardan bile daha etkili olabilir..

Özetle: Sen gelme ulan ayı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3729 : 20 Nisan 2017, 02:06:51 »
Bennett hiç bir maçın yıldızı olamaz bence. Bu seviyede mümkün olduğu kadar süre almazsa sevinirim. Ligde oynasın ve as oyuncuları dinlendirsin yeter.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3730 : 20 Nisan 2017, 05:04:20 »

Hakem Üçlüsü: Sasa Pukl (Slovenya), Olegs Latisevs (Letonya), Benjamin Jimenez (İspanya)

Seri öncesi istatistikleri yazmıştım. (http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=1716.msg143344#msg143344)

Maç Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Serinin ilk maçının istatistikleri: http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=242&seasoncode=E2016

Bogdan Bogdanovic:  23 sayı - 5 ribaund - 4 asist - 2 top çalma - 3 blok - 35 verimlilik
Nikola Kalinic:  16 sayı - 1 asist - 1 top çalma - 10 verimlilik puanı
Bobby Dixon:  13 sayı - 3 ribaund - 3 asist - 12 verimlilik puanı
Ekpe Udoh:  8 sayı - 2 ribaund - 4 asist - 1 top çalma - 4 blok - 13 verimlilik puanı
*Gigi Datome:  3 sayı - 2 ribaund - 1 asist - 0 verimlilik puanı

K.C. Rivers:  16  sayı - 3 ribaund - 2 asist - 11 verimlilik puanı
Mike James:  14 sayı - 2 ribaund - 1 asist - 1 top çalma - 13 verimlilik puanı
*Chris Singleton:  3 sayı - 5 ribaund - 1 blok - 3 verimlilik puanı

İlk maçta özellikle ikinci yarıyı aşırı dar rotasyonla oynadık ve savunmada çok efor sarf ettik. Bugün fiziksel yıpranma olarak geri dönebilir. Sorun yok. Kazanırsak büyük ölçüde garantileriz, kaybedersek İstanbul'da işi bitiririz.

Neredeyse hiç katkı vermeyen Sloukas, Datome, Antic(koç tercihi) ve Nunnally'den ekstra almamız gerek. Onlarda da Singleton hiç devreye girememişti.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 05:10:29 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3731 : 20 Nisan 2017, 09:09:09 »
Bugün pao son kurşununu atmak adına varıyla yoğuyla oynayacaktır, ben ilk maçtan daha da gergin ateşli bi ortam bekliyorum.son periyoda kadar Maçın içinde kalabilirsek neden 2-0ile dönmeyelim ki? Ben kendi adıma kimse sakatlanmasın 1-1 e zaten razıyım arena da bu işi haftaya her türlü bitiririz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 09:09:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3732 : 20 Nisan 2017, 09:13:15 »
Sloukas evet sayı atamadı ama 32 küsür dakika oyunda kaldı, ikinci yarı yaptığımız muazzam savunmaya büyük katkısı var ve 2'si hücum olmak üzere 6 ribaund ile en çok ribaund alan oyuncumuz ilginçtir:) Kötüydü diyemem, saç baş yoldurmadı ama tam ritmini de henüz bulabilmiş değil sakatlıktan sonra..
Dünyanın En Güzel Takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3733 : 20 Nisan 2017, 09:13:15 »
Cem ağrak ve takımı mahallinde destekleyen arkadaşlara soruyorum!! Allah aşkına nasıl hakim oldunuz kendinize? Ben televizyonun başında hoplaya zıplaya izledim maçı)))) obradoviçle ilgili anlattıklarınız çok değerli çünkü hala koçu hiç haketmediği kadar kötü eleştiriliyor
Kısaca "göt korkusu" :)
İhtiyacımız olan tek şey Euroleague Şampiyonluğu...
O da gelsin

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #3734 : 20 Nisan 2017, 09:22:12 »

Abi şaka falan de lütfen bu adam gitmesin bir yere obradoviçin winner karakterini bile bozar bu adam.. Oaka da 20 bin kişiden çekinmem azizin cenabetliğinden çekindiğim kadar. Bu adamın etkisi orada ki taraftardan bile daha etkili olabilir..

Özetle: Sen gelme ulan ayı

Gençsiniz, heyecanlısınız anlıyorum ama yine de bu tür yorumlar yapmasak daha hoş olur. Tamam sevmeyebiliriz, eleştirebiliriz bunların hepsi doğal ama bahsettiğimiz insan ne olursa olsun Fenerbahçe kulubü başkanı. Eleştiri ile hakaret arasındaki o ince çizgiyi korumak lazım diye düşünüyorum.

Maça gelecek olursak; Dün izlediğim Anadolu Efes ve Daçka maçlarından sonra ne kadar özel takım olduğumuzu bir kez daha gördüm. Yensek de, yenilsek de hep belli bir düzen içerisinde oynamaya çalışıyoruz.  bu bizim için avantaj.

Pao bu akşam bizden daha stresli olacaktır. Kazanmaktan başka çareleri yok. Maçın başından itibaren son derece agresif ve sert bir oyun bekliyorum. Bu dönemi iyi atlatırsak geçen her dakika lehimize olur. Çok ekstra şeyler olmazsa günün sevineni yine biz oluruz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.