Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206100 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3735 : 20 Nisan 2017, 09:24:47 »
Galibiyet için tüm takıma tebrikler.14 sayılık farktan gelip kazanmak  insanı daha çok mutlu ediyor. Maça fırtına gibi başladık,4 kısa ile Pana'nın hücumda dengesini bozduk,Sloukas-Vesely alley oppları tam anlamıyla göz zevkimize hitap etti.

2.periyot maalesef tanınmaz haldeydik,Dixon beklemediğimiz top kayıpları yaptı,Rivers olmadık şutları soktu ama 3.periyot gerçek çizgimize döndük.Vesely-Udoh ikiz kuleleri savunmada etkili olunca hücumda da daha iyiydik. Kostas-Vesely savunmada sertliğin kıvılcımını yaktılar.Kalinic geçen sene Real Madrid serisinde mükemmel katkı vermişti,yine mükemmel başladı. İnşaAllah yine böyle devam eder. Kalinic haksızcs ve çok ağır şekilde eleştiriliyor.Savunmanın temel direği,switch savunmanın en önemli unsuru ama hiç hak etmediği şekilde eleştiriliyor. Bogi'nin seneye takımda olmama ihtimali beni çok derinde üzüyor,umarım yine takımda olur.

Obradovic bu maçta Melih-Antic-Bennett'ı kullanmadı ama muhakkak serinin devamında illa ki kullanacaktır. Datome ve Nunnally'den diğer maçlarda katkı alacağımızı umuyorum.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 11:14:17 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3736 : 20 Nisan 2017, 10:01:45 »
vallaha ben biz basket attıkca dayanamz sevinirdim...
sonunda da dayagı yerdim...sadece dayak olmazdı, her halde lesimi bir kenera atarlardı...

• Üye
« Yanıtla #3737 : 20 Nisan 2017, 10:04:45 »
Sanırım bu seride en rahat en gerilimsiz izliyceğim maç yarın ki 2.maç olacak. Yeter ki Sakatlık olmasın kazansakta kaybetsekte işi istanbulda her türlü bitiricez allahın izniyle...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cidden euroleague de evimizdeki milano macından beri en az stres oldugum mac olacak...mac onemli mac 15 mactir bu kadar rahat olmadım hicbir macta....
sonu umarım milano macı gibi galibiyet olur insallah...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3738 : 20 Nisan 2017, 10:44:47 »
Galibiyet için tüm takıma tebrikler.14 sayılık farktan gelip kazanmak  insanı daha çok mutlu ediyor.Maça fırtına gibi başladık,4 kısa ile Pana'nın hücumda dengesini bozduk,Sloukas-Vesely alley oppları tam anlamıyla göz zevkimize hitap etti.2.periyot maalesef tanınmaz haldeydik,Dixon beklemediğimiz top kayıpları yaptı,Rivers olmadık şutları soktu ama 3.periyot gerçek çizgimize döndük.Vesely-Udoh ikiz kuleleri savunmada etkili olunca hücumda da daha iyiydik.Kostas-Vesely savunmada sertliğin kıvılcımını yaktılar.Kalinic geçen sene Real Madrid serisinde mükemmel katkı vermişti,yine mükemmel başladı.İnşaAllah yine böyle devam eder.Kalinic haksızcs ve çok ağır şekilde eleştiriliyor.Savunmanın temel direği,switch savunmanın en önemli unsuru ama hiç hak etmediği şekilde eleştiriliyor.Bogi'nin seneye takımda olmama ihtimali beni çok derinde üzüyor,umarım yine takımda olur.Obradovic bu maçta Melih-Antic-Bennett'ı kullanmadı ama muhakkak serinin devamında illa ki kullanacaktır.Datome ve Nunnally'den diğer maçlarda katkı alacağımızı umuyorum.
Ek olarak bu maçta Bourusis üzerinden fazla oynamadık,kalan maçlarda Bourusis'in ikili oyun zaafını daha fazla kullanmalıyız.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3739 : 20 Nisan 2017, 10:50:19 »
Seri başlamadan cok rahat geceriz 3-0, en kötü senaryoda 3-1 biter yazmıştım. Ben demiştim demek istiyorum :)

O ilk yaridan sonra bile maci aldiysak, 3-0 biter artık, inanılmaz şut sokmazlarsa.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3740 : 20 Nisan 2017, 11:04:35 »
Bence fazla ümitlenmeyelim. Aziz yıldırım destek için gidecekmiş

pathetic loser gidiyorsa işimiz birkaç kat zorlaştı şimdi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3741 : 20 Nisan 2017, 11:17:44 »
Yunanistan'da yaşayan Davut arkadaşımız sağolsun maç öncesi ve maç sırasında bizimle ciddi ilgilendi.
Onun söylediği şuydu
 '' burada saha avantajına rağmen Fenerbahçe favori gösteriliyor ''
'' Yunanlar evlerindeki maçları mutlaka kazanmaları gerektiğine inanıyorlar , İstanbul'dan maç alabileceklerine kimsenin inancı yok  o yüzden onlar kendilerine 3-2 ye hazırlamış durumdalar

• Üye
« Yanıtla #3742 : 20 Nisan 2017, 11:19:09 »
HASS miktir...sıctık...

neyse biizm totem daha buyuk azızın lanetinden...

78-72 kazanırız...

sloukas 5, dixon 10, bogdan 14, nunnaly 8, datome 12, kalinic 5, antic 2, bennett 2, vesely 10, udoh 10 cakar...macı alırız..bolca rotasyon kullanacagımız bir mac olur insallah..obra pascual uzerinde yeni fantezi pozisyonları dener umarım...

• Üye
« Yanıtla #3743 : 20 Nisan 2017, 11:19:36 »
Yunanistan'da yaşayan Davut arkadaşımız sağolsun maç öncesi ve maç sırasında bizimle ciddi ilgilendi.
Onun söylediği şuydu
 '' burada saha avantajına rağmen Fenerbahçe favori gösteriliyor ''
'' Yunanlar evlerindeki maçları mutlaka kazanmaları gerektiğine inanıyorlar , İstanbul'dan maç alabileceklerine kimsenin inancı yok  o yüzden onlar kendilerine 3-2 ye hazırlamış durumdalar
demek ki onlar ıcın seri bitti...:)

• Üye
« Yanıtla #3744 : 20 Nisan 2017, 11:27:31 »
ilk macta mac bası calathes , mac sonu james ve malum rivers adlı sahıs haric maca ısınabilen kimse olmadı pana da..

calathes'i gene etkisiz hale getiririz...singleton devreye girmezse ilk mactaki gibi su rivers ve james'ten bir tanesi daha maca sokmazsak tamamdır islem..

james devreye girsin de, su rivers girmesin bir defa...uyuz oluyorum adamın hem sut stiline hem top surusune..amk ballısı...

tum sezon nerdeyse yatar gelir bize atar..

geci bu sezon fena degil ama genede en yukske 5. skorunu bu sezon bize attı 31 mac icinde..
onceden efes ve oly e 23 atmıs, broseye 18, cska ya 17...simdide bize 16...

daha onceki 2 mactada 10 ve 11 atmıs..yani bize karsı sezon ortalamasının altına kesinlikle inmiyor herif...

bu arada unutmayalım..belki cok iyi savunma yaptık..pana sadece 18 saha ici isabeti buldu ama bizde oyle super ekstra atmadık...belki 3 luk yuzdemiz kritik noktalarda zirve yaptıgından rahat kazandık amc sonu...ama o da iyi hucum edip akıllı oynadıgımızdan..

sunu unutmayalım...onlar 23 ft atarken biz sadece 4 ft atabildik...bir daha boyle tablo olmaz sanırım..hakemler azıcık dikkat eder bu noktaya...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 11:30:10 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #3745 : 20 Nisan 2017, 11:36:13 »
simdi istatistikler ebakıoyrum..31 macın 31 ınde forma giyen oyuncumuz kac biliyor musunuz...

sadece 1... nunnally..31...dixon-vesely 30...kalinic-datome 29...antic 28...udoh 27...sloukas 25...bogi 18...

pana da 5... calathes-feldeine-rivers-singleton-bourisis...nerdeyse tum ilk 5'i mac kacırmamıs...nicholls 30..pappas 27..james 23...gabriel 22...gist 13...gabriel de geldiginden beri kacırmamıs mac...

cok cekmisiz sakatlıktan vallaha...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 11:38:50 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3746 : 20 Nisan 2017, 11:38:46 »
iyi takım olduğumuz kesin, panadan iyi olduğumuzda kesin. ama sadece bir maç kazandık hemen süpürdük diye havaya girdik. stresli olan taraf onlar artık. umarım ciddi oynumuzu yine koyarız parkeye. Bogdanın üzerinde kesin ekstra baskı olacaktır, datome ve nunnuallyden hatta melihten ceza şutlarını sokmalarını bekliyorum. eğer oyun yine bogdanın sırtına yüklenirse kazanmak kolay olmaz. Benim şahsen rakipte en korktuğum oyuncu borousis.. tamam pota altında onu yavaşlatırız hatta durdururuz ama o oyundayken diğer parçaları daha efektif kullanıyorlar.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

• Üye
« Yanıtla #3747 : 20 Nisan 2017, 11:42:25 »
iyi takım olduğumuz kesin, panadan iyi olduğumuzda kesin. ama sadece bir maç kazandık hemen süpürdük diye havaya girdik. stresli olan taraf onlar artık. umarım ciddi oynumuzu yine koyarız parkeye. Bogdanın üzerinde kesin ekstra baskı olacaktır, datome ve nunnuallyden hatta melihten ceza şutlarını sokmalarını bekliyorum. eğer oyun yine bogdanın sırtına yüklenirse kazanmak kolay olmaz. Benim şahsen rakipte en korktuğum oyuncu borousis.. tamam pota altında onu yavaşlatırız hatta durdururuz ama o oyundayken diğer parçaları daha efektif kullanıyorlar.

o koca cussesiyle ve uzun kollarıyla o ikili sıkıstırmalardan o pasları nasıl da ıyı cıkartıyor deliriyorum...

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3748 : 20 Nisan 2017, 11:51:15 »
Bu akşamdan isteğim fenerbahçemin galibiyeti ve bennethin 20bin kişinin gözüne bakarak o potayı kırması 😎😎😎

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3749 : 20 Nisan 2017, 12:03:01 »
Sloukas'ın skor olarak biraz daha etkin olması, Datome'ninde devreye girmesi, çok ama çok rahatlatır bizi.
Rivers'ta hep bizim maçlarda gaza geliyor.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 12:13:04 Gönderen: Jason Bourne »