Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206275 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3750 : 20 Nisan 2017, 12:52:06 »
Obramız bu maçta şapkasından yeni tavşanlar çıkarsa da mutlaka İstanbul'daki maça da birşeyler saklayacaktır, Obrada sürpriz bitmez:) Ya ilk maçta biz geri dönerken o havalara girmiş Pascual'in önce delirmesini sonra da çaresizliğini görmek tadından yenmedi o yüz ifadeleri, inşallah benzer sahneler göreceğiz. Akşam Totemlerinizi açmayı unutmayın dostlar:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3751 : 20 Nisan 2017, 12:57:42 »
Bugün 2 takım da yorgun olabilir ama bizim skorerler yorgun değil..melih-datome-nunnaly😎
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 12:57:59 Gönderen: selimiyeli »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3752 : 20 Nisan 2017, 12:59:07 »
naçizane bence rakibin bu sene en önemli oyuncuları
başta Singleton ve James ve Calathes ...
Şu belli ki ilk maçta Sİngleton'ı çok net durdurmak için sahaya çıktık ve onu da mükemmel şekilde başardık. ilk yarı skoruna rağmen Panathinakos iyi oynamıyordu. 3/4 tane son saniye şutu soktular , bizim yaptığımız aptalca top kayıpları ile hızlı hücümlardan sayılar buldular.
Bou abimiz iyi oyuncu ama Pao'da geçen sene Baskonia'da yarattığı etkiyi yaratamıyor ve ona da çok uygun bi takım değil zaten .
kazanacaksak ki kazanacağız :) yine çok iyi savunma yapıp onları mutlaka 3 sayı çizgisi gerisinden zor şutlar atmaya mahkum bırakmalıyız diye düşünüyorum.
oradan atarak değil savunarak çıkarız.
ilk maçta gördüğümüz gibi
Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3753 : 20 Nisan 2017, 13:21:16 »
o koca cussesiyle ve uzun kollarıyla o ikili sıkıstırmalardan o pasları nasıl da ıyı cıkartıyor deliriyorum...

cevabı kendin vermişsin işte..cüssesi yüzünden yanına yaklaşamıyorsun uzun kollarıyla da zaten üstünden atıveriyor topu..alanını kısıtlayamadığın için çevre görüşü de etkilenmiyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3754 : 20 Nisan 2017, 13:22:22 »
Şu belli ki ilk maçta Sİngleton'ı çok net durdurmak için sahaya çıktık ve onu da mükemmel şekilde başardık. ilk yarı skoruna rağmen Panathinakos iyi oynamıyordu. 3/4 tane son saniye şutu soktular , bizim yaptığımız aptalca top kayıpları ile hızlı hücümlardan sayılar buldular.
Bou abimiz iyi oyuncu ama Pao'da geçen sene Baskonia'da yarattığı etkiyi yaratamıyor ve ona da çok uygun bi takım değil zaten .
kazanacaksak ki kazanacağız :) yine çok iyi savunma yapıp onları mutlaka 3 sayı çizgisi gerisinden zor şutlar atmaya mahkum bırakmalıyız diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun

inşallah ama takım o uğursuzun getireceği negatif enerjiyi nasıl kaldıracak bilmiyorum

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3755 : 20 Nisan 2017, 13:30:13 »
Allah yardımcımız olsun

Ben de adamların ilk yarı iyi oynamadığına katılıyorum..son saniye atışlarının hepsi girdi ve çok moral bozucuydu..2. Yarıdaki oyunları zaten iğrençti ama bunu sağlayan da tabi ki bizdik..bugün onlardan geçen seneki play offlardaki 3. Madrid maçı performansı bekliyorum..ciddi şekilde moralleri bozuk olacaktır
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 13:31:13 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #3756 : 20 Nisan 2017, 13:39:16 »
Gençsiniz, heyecanlısınız anlıyorum ama yine de bu tür yorumlar yapmasak daha hoş olur. Tamam sevmeyebiliriz, eleştirebiliriz bunların hepsi doğal ama bahsettiğimiz insan ne olursa olsun Fenerbahçe kulubü başkanı. Eleştiri ile hakaret arasındaki o ince çizgiyi korumak lazım diye düşünüyorum.

Maça gelecek olursak; Dün izlediğim Anadolu Efes ve Daçka maçlarından sonra ne kadar özel takım olduğumuzu bir kez daha gördüm. Yensek de, yenilsek de hep belli bir düzen içerisinde oynamaya çalışıyoruz.  bu bizim için avantaj.

Pao bu akşam bizden daha stresli olacaktır. Kazanmaktan başka çareleri yok. Maçın başından itibaren son derece agresif ve sert bir oyun bekliyorum. Bu dönemi iyi atlatırsak geçen her dakika lehimize olur. Çok ekstra şeyler olmazsa günün sevineni yine biz oluruz.

Sizin fikrinize aynen iştirak ediyorum. Dediğiniz gibi şahsı olmasa da şu an işgal ettiği makam, Fikret ARICAN'ların, Faruk ILGAZ'ların, Emin CANKURTARAN'ların da oturduğu Başkanlık makamı olması hasebiyle  bu tür hakaretlere muhal vermemek lazım.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #3757 : 20 Nisan 2017, 14:24:33 »
 8)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3758 : 20 Nisan 2017, 15:08:32 »
Başkan için bir iki kelime edeceğim. Öncelikle özür dilerim. Diyeceklerim için başta. Ama ben artık Aziz yıldırım denen şahsı Başkan olarak kabul etmiyorum. Çiftlik yöneticisi benim gözümde. Nasıl o bizi taraftar olarak görmüyorsa bende onu Başkan olarak görmüyorum. Oy veren 4-5 bin nemalanan yaşlı grubu ve 4-5 bin paralı askeri ile tüm taraftarın başkanı olamaz. Onun zamanında yaşamadığımız rezillik kalmadı. Ve ölmeden başkanlığı bırakmayacak. Bu ülkede insanlar nasıl cumhurbaşkanına Başbakan'a bakanlara genel kurmay başkanına benim başkanlarım değil diyorsa bende bu şahsı Başkan olarak görmüyorum. Maç skoru 67-72 kazanıyoruz 😉

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3759 : 20 Nisan 2017, 15:54:11 »
Bence;
Maçları kazananlar da kaybedenler de sahadaki oyuncular ve teknik heyettir. Başkan ya da yönetim kurulunun etkisi sene başında seçtiği ve sene sonunda gönderdiği teknik ekiple sınırlı / sınırlı olmalı, bunun yanında takımın yönetimsel organizasyonu, finansal yönetimi ve lobi becerileri de saha dışı faktörler olarak görülmekte ve yönetimi asli olarak ilgilendirmektedir. Bu faktörler göz önünde bulundurulduğunda, yönetimin etkisini yorumlamak çok da zor olmasa gerek. Koça karışılmasın yeter. Koç zaten GM ile birlikte takımın tamamına hakim ve hatta taraftarın tamamına hakim!

Diğer bir konu da; serinin 2. maçı için Bourusis in bu maçta çok daha efektif olarak kullanılmak isteneceğidir. Dış şut şansları ile bir maçı alamayacaklarını gördüler. Asıl ilginç olan, hücumda Singleton, Bourusis ve hatta Gabriel gibi dış şut tehdidi olan oyuncuları oyuna hiç sokamayan bir takımın, yine bu oyuncuların dış şutuna ihtiyaç duymaları. Savunmada ise Vesely ye yardım getirerek Udohu unutması ya da Udoha yardım getirerek Vesely i unutması defosunu nasıl giderecekler? Bunu başarsalar bile, birebirde her iki uzunumuz da pozisyonları bitirebilir, en kötü dışarıdaki kısayı bulup dış şut tehdidimiz ile yine ceza şutları bulabiliriz. Bu akşam Datome ve/veya Nunnaly nin maçı olabilir.

« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 15:55:08 Gönderen: friendchip »
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3760 : 20 Nisan 2017, 16:03:51 »
borousis zaten bana temel reisteki kaba sakalı anımsatıyor. bizim en büyük avantajımız onları orada iki gün önce yenmiş olmamız. artık kesinlikle kaybetme ihtimallerini bilerek oynayacaklar ve o aptal son saniye şutlarını sokmak için gereken özgüven azalacak. kontrollü oynamaya çalıştıkça da bizim için ideal rakip haline geliyorlar zaten. çünkü biz saha paylaşımı ve savunmayı düzen içinde yapan bir takımız, bize problem olan her takım geçiş hücumunu sürekli yapmaya çalışan koş koş takımları. kazanırız kaybederiz çok önemli değil, biliyorum ki bizim takım sinmeyecek, koç duygusallık geyiği yapmayacak, geri düşsek bile geri geleceğimizi hep düşünecekler . konfor alanlarından çıkardık onları.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3761 : 20 Nisan 2017, 16:05:36 »
Hazır yakalamış iken ardımıza bakmadan ve ne olduklarını anlamadan seriyi 2-0 yaparız umarım.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3762 : 20 Nisan 2017, 16:24:22 »
borousis zaten bana temel reisteki kaba sakalı anımsatıyor. bizim en büyük avantajımız onları orada iki gün önce yenmiş olmamız. artık kesinlikle kaybetme ihtimallerini bilerek oynayacaklar ve o aptal son saniye şutlarını sokmak için gereken özgüven azalacak. kontrollü oynamaya çalıştıkça da bizim için ideal rakip haline geliyorlar zaten. çünkü biz saha paylaşımı ve savunmayı düzen içinde yapan bir takımız, bize problem olan her takım geçiş hücumunu sürekli yapmaya çalışan koş koş takımları. kazanırız kaybederiz çok önemli değil, biliyorum ki bizim takım sinmeyecek, koç duygusallık geyiği yapmayacak, geri düşsek bile geri geleceğimizi hep düşünecekler . konfor alanlarından çıkardık onları.
Kesinlikle, şimdi atarken biraz daha elleri titreyecek ve gergin olacaklar.
Ayrıca biz daha önceki playofflarda ilk maçlarda hep gergindik.  ve maçı zor kazanıyorduk. 2.maçta ise ilk maçın galibiyetinde rahatlığı ile basıp geçiyorduk. gene neden olmasın.
ben gene aynı şeyi söyleyeceğim. şuanda 4 tane elit takım var, madrid, cska, fener, olimpiakos, diğerleri bir basamak altta. bakmayın, saha avantajını alamadığımıza, bu gerçekleri örtmüyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3763 : 20 Nisan 2017, 16:39:46 »
Hazır yakalamış iken ardımıza bakmadan ve ne olduklarını anlamadan seriyi 2-0 yaparız umarım.

Aynen.... ama olmazsa da yeter ki sakatlik yasamayalim .... sahamizda seyircimize ve takima guveniyorum....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3764 : 20 Nisan 2017, 16:40:42 »
kendi kendimi şerh edeyim, tabii rahatlama gevşemeye dönerse ülker arena da   2 maç seyrederseniz, yoksa sizin için üzgünüm ist de tek maç izlemek durumunda kalacaksınız.