Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 205198 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3885 : 23 Nisan 2017, 18:47:25 »
Tek tesellim f4 biletlerini bunlar satmıyor. O zman napardık bilemiyorum. Yazık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2017, 18:47:34 Gönderen: HenryTurner »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #3886 : 23 Nisan 2017, 19:59:33 »
Bu yonetim aleyhine ne zaman buyuk capli bir protesto yuruyusu yapilacak?  Cok merak ediyorum.  Daha ne olmasi lazim?  Sike olaylari bile takima bu kadar buyuk zarar vermemisti.
Hemen bi topic mi açsak abi forumda bunun için? Kesinlikle aynı fikirdeyim senle. Seçimle gitmesi mümkün değil zaten kendisi de bırakmaz Cavcav gibi. Ya eceliyle ölünce kurtulacağız kendisinden yada somut şekilde yapılan taraftar protestoları ve baskılarıyla

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3887 : 23 Nisan 2017, 22:08:53 »
Doğuş'un kupayı kazandığı takdirde, seneye EL ye tekrardan katılması gibi bir durum olabilir mi?
Hayırlısı olsun...
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3888 : 23 Nisan 2017, 22:47:20 »
Yok dostum sanırım ben anlatamıyorum, yok sen anlamıyorsan daha vahim olurdu çünkü.

(1) "öncelikle neden spekülatif konuşayım?"  Spekülatif konuşmadan kastım, herhangi bir somut kanıt olmadan teorize etmek.  Rahatlığın her koşulda avantaj teşkil edeceğini iddia etmek benim açımdan biraz spekülatif kalıyor.

(2) "hele ki şurda ne demek istediğimi anlamadıysan senin açından sıkıntı daha büyük. 61-56'lık maçta eksiktik, deplasmandaydık ve eleştiriler altındaydık."  Gayet kat'i surette, Real Madrid 75'in altında kaldığı sürece maçı kaybeder demiştin.  Takdir edersin ki, detay vermediğin sürece, argümanlarının nelerle sınırlı olacağını takdir etme şansım yok.

(3) "o zaman tabirde hata var."  Türk dili uzmanı değilim ama arkadaşın kastettiği şeyi doğru yansıtmışım.  Başka bir anlam da çıkmıyor ya, neyse.

(4) "Pana'yı deplasmanda 2 defa yenip Daçka gibi 1 senelik takıma mı elenmek yoksa köklü Real'e elenmek? Söyle bakalım hangisi daha üzücü? Ayrıca; Pana'yı deplasmanda 2 defa yenip bunu Real ile taçlandırmak mı daha değerli yoksa Daçka gibi 1 senelik takımı yenerek mi taçlandırmak daha değerli? Real'i yenmek daha değerlidir, Daçkaya elenmek daha dramatik ve üzücüdür şu anki aşamada."  Senin yansıttığın şekliyle, büyük takıma yenilince daha üzücü olması, yenince de daha önemli olması bence bizim takıma edilebilecek en büyük hakaretlerden biri zira ancak küçük takımların büyük takımlara karşı olan müsabakalarında tatbik edilebilecek bir hipotez.  Mesela, Bursaspor'un Real Madrid'e karşı maç kaybetmesi, Sakaryaspor'a karşı maç kaybetmesinden daha üzücü ancak yendiği zaman daha önemli demek gibi.  Barcelona'nın Real Madrid'e karşı maç kaybedip, maç kazanması örneğini alacak olursak, hipotezin çöküyor.  Bu durumda Barcelona için Real Madrid'e karşı kaybetmek daha üzücü; kazanılan galibiyet de daha değerli.   

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3889 : 23 Nisan 2017, 22:50:24 »
Hemen bi topic mi açsak abi forumda bunun için? Kesinlikle aynı fikirdeyim senle. Seçimle gitmesi mümkün değil zaten kendisi de bırakmaz Cavcav gibi. Ya eceliyle ölünce kurtulacağız kendisinden yada somut şekilde yapılan taraftar protestoları ve baskılarıyla

Bence Twitter ve Forum camiasının aktif insanlarının insiyatifi ele alıp, bir organizasyona gitmesi lazım.  Cidden bizim taraftardaki bu kayıtsızlığı anlamak çok zor.  Şike zamanından çok daha büyük tahribat alıyoruz.  Aziz, taraftar almadığı stadyuma, daha da masraf yaparak, bir sürü değişiklik yapacakmış seneye.  Kadro rezalet, bir taraftan da UEFA sınırlamaları var.  Ben bu kadar harap durumda olduğumuz başka bir zamanı hatırlamıyorum. 

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3890 : 23 Nisan 2017, 23:38:14 »
takımımızın hepsini kazandığımız taktirde üç tane maç uzaklıkta kazanabileceği tarihi ve bütün fenerbahçelileri mutlu edecek bir başarıya taraftar elinden gelen desteği vermeli ve bunu ayrı tutmalı diye düşünüyorum.

onun haricinde her türlü protesto isteyen istediğini yapsın her ne kadar yönetim nezdinde bir etkisinin olmayacağını düşünsem de öleceğini bilse de adam bırakmayacak tek kurtuluş yolu bütün taraftarların destekleyeceği bir aday çıkıp arkasında bir rüzgar oluşturup bunun desteğiyle de kongre üyelerinin başkanı değiştirmesini sağlamak. 

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3891 : 24 Nisan 2017, 00:19:00 »
Agliyor dedigin Doncic, gecen sene marketten bira alamiyordu.  Buralarin stresi farkli deyip, verilecek ornek Doncic degil.  Ustelik, bira alamadigi yasta, bize karsi oynadigi oyunu hatirlatmak isterim.

doncic o real kadrosunun en tecrübesiz ismi, oynadığı oyun ortada ama doğal olarak seviye arttığında birden çökebiliyor anlamında yazılmış bir yazı bu yaşı beni neden ilgilendirsin ki bu önümüzdeki eşleşmede ? örnek olarak kimi vereyim gönlünüzü hoş etmek için ? real madrid daha tahmin edilebilir bir takım bana göre daçka'ya nazaran. biz de bu ne yaptığı belli takımlara karşı daha iyi oynuyoruz söylemek istediğim bu.
şu alıntıyla neyi amaçladın cidden merak ettim çünkü yok bira alamıyor vs falan hiçbir bağlantı kuramadım yazdığımla.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2017, 00:20:01 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3892 : 24 Nisan 2017, 00:29:28 »
(1) "öncelikle neden spekülatif konuşayım?"  Spekülatif konuşmadan kastım, herhangi bir somut kanıt olmadan teorize etmek.  Rahatlığın her koşulda avantaj teşkil edeceğini iddia etmek benim açımdan biraz spekülatif kalıyor.

(2) "hele ki şurda ne demek istediğimi anlamadıysan senin açından sıkıntı daha büyük. 61-56'lık maçta eksiktik, deplasmandaydık ve eleştiriler altındaydık."  Gayet kat'i surette, Real Madrid 75'in altında kaldığı sürece maçı kaybeder demiştin.  Takdir edersin ki, detay vermediğin sürece, argümanlarının nelerle sınırlı olacağını takdir etme şansım yok.

(3) "o zaman tabirde hata var."  Türk dili uzmanı değilim ama arkadaşın kastettiği şeyi doğru yansıtmışım.  Başka bir anlam da çıkmıyor ya, neyse.

(4) "Pana'yı deplasmanda 2 defa yenip Daçka gibi 1 senelik takıma mı elenmek yoksa köklü Real'e elenmek? Söyle bakalım hangisi daha üzücü? Ayrıca; Pana'yı deplasmanda 2 defa yenip bunu Real ile taçlandırmak mı daha değerli yoksa Daçka gibi 1 senelik takımı yenerek mi taçlandırmak daha değerli? Real'i yenmek daha değerlidir, Daçkaya elenmek daha dramatik ve üzücüdür şu anki aşamada."  Senin yansıttığın şekliyle, büyük takıma yenilince daha üzücü olması, yenince de daha önemli olması bence bizim takıma edilebilecek en büyük hakaretlerden biri zira ancak küçük takımların büyük takımlara karşı olan müsabakalarında tatbik edilebilecek bir hipotez.  Mesela, Bursaspor'un Real Madrid'e karşı maç kaybetmesi, Sakaryaspor'a karşı maç kaybetmesinden daha üzücü ancak yendiği zaman daha önemli demek gibi.  Barcelona'nın Real Madrid'e karşı maç kaybedip, maç kazanması örneğini alacak olursak, hipotezin çöküyor.  Bu durumda Barcelona için Real Madrid'e karşı kaybetmek daha üzücü; kazanılan galibiyet de daha değerli.   

Hey Allahım ben ne diyorum, sen neresinden ne anlıyorsun ;D

Bak güzel kardeşim, Londra yazıyor sende. Eğer Türkçen yeterli değilse inan ki İngilizce olarak da ifade edebilirim ve sanırım o zaman ne demek istediğimi anlarsın. Farkındayım geri vites yapmak istemiyor ve bir kulp bulup 'hipotezi çürütme' rolüne oynamak istiyorsun da inan ki forumu şu gereksiz muhabbetle meşgul etmek istemiyorum, yoksa şuraya öyle bir yazarım ki 40 kere de okusan anlayamazsın. Senin doğrun sana, benimki de bana diyip saygı duyuyorum düşüncelerine  ;)

Real'i yenmek daha değerlidir, yenilmek daha az üzücüdür, bu CSKA için de geçerli bizim için de. Ne CSKA'nın ne de bizim büyüklüğümüzden bir dirhem götürüsü olmaz Real'e yenilmenin. Geçen sene 3-0 ile süpürülen Real'in değeri mi düştü? Ama Real geçen sene 1 yıllığına kurulmuş bir takıma süpürülseydi herkesçe eğlence malzemesi olurdu.

Neyse şu gereksiz muhabbeti sürdürmeyeceğim ve bu görüntü kirliliğine daha fazla sebep olmak istemiyorum. Uzatmaya inan gerek yok. Takımımız için en hayırlısı ne olacaksa o olsun.

Ha uzatacaksak da sabaha kadar uzatırım, hem de çok kral uzatırım malûmun olsun :)
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2017, 00:33:37 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3893 : 24 Nisan 2017, 09:02:05 »
el yonetimi hayatta 3 turk tkaımını sitemez f4 de satıs politikası acısından..
real bir turlu oyle veya boyle gece turu..gerekirse hakem destegi alacaktır..

bir tek efes bence sansı olabilir...keza rakip oly...bir ihtimal turu gecip cska karsısına cıkarlar...ama orada da kaybederler bence...

bence yolumuz belli..

1 mac pana, 1 mac real, 1 mac cska...sonu kupa...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3894 : 24 Nisan 2017, 09:08:32 »
Bilet satışının böyle adice yapıldığı bir ortamda ben maça gitmiyorum aynısını Barcelona maçında da söylemiştim bu şartlarda sattıkları sürece top 8, Lig playoff ları Lig finali bile olsa gitmeyeceğim artık bokunu çıkarttı çünkü

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3895 : 24 Nisan 2017, 09:14:19 »
Besim gibi Türkçe'ye inanılmaz hakim ve inanılmaz donanımlı birisine "yaşadığın yer Londra Türkçe anlamada zorluk çekiyorsan İngilizce anlatalım" denildi.
Bu ana da şahit oldum

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3896 : 24 Nisan 2017, 09:28:31 »
Dostlar Daçka'nın Real'i, Efes'in de Oly'i 3 maç üstüste yenebileceğine inanan var mı aramızda? Bu seriler çok büyük olasılıkla Madrid ve Pire'ye dönecektir, oralarda da ne Real ne de Oly bırakmaz, yedirmezler.

Israrla yarı finalde Real, finalde de CSKA'yı yenip alalım diyorum kupayı. Bu eşleşmelerden daha çok hikaye çıkar, daha evrensel başarı olur, unutulmaz olur, efsane olur. Bir de bunların hesapları iyice kabardı, kesmek lazım dostlar :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3897 : 24 Nisan 2017, 10:36:29 »
butun biletleri teker teker bunların  bir tarafına sokasım var ya....
boyle adilik serefsizlik olmaz...iyice zıvanadan cıktı asagılıklar...

maca gelirsek ; iyi baslayıp soyle 10-12 dakika sıkı savunma ile maıc 415 civarına tasayarak 2. yarı rahat bir mac izleyelim istiyorum...seyirci olursa !!! o  havayla bu cok rahat basarılır mac bası..zaten ilk yarı son sanslarını oynyacak pana....elllerine fırsat vermeyelim..zaten tum macı m.james uzerinden oynayacaklar ..basla sansları da yok bence...

88-71 kazanırız 3-0 ile supururuz diyorum...

kostas 11 - bobby 12 - bogdan 12 - datome 10 - vesely 10 - udoh 11 - kalinic 5 -nunnally 5 - bennett 4 - antic 3 - melih 3 - ahmet 2

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #3898 : 24 Nisan 2017, 11:17:20 »
1 hafta önce OAKA'dan 1 maç çalabilecek miyiz diye kara kara düşünürken şu an F4'te rakip kim olsun diye
derin bir tartışmanın içerisine girdik :D Herkesin gönlünden bişeyler geçiyor ama öncelikle şu 3. maçı alıp seriyi
geçmemiz kimin geleceğinden daha önemli.
Real ve CSKAyı yenerek kupa almak daha çok tatmin eder .
Daçka ve Efesi yenerek şampiyon olmak kupanın değerinden bişey eksiltmeyecektir.
Daçka ve Efesin bizimle beraber F4 yapması tüm türk takımlarını korkulur noktaya getirir ve
önümüzdeki yıllarda psikolojik olarak avantaj sağlayacağı düşüncesindeyim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3899 : 24 Nisan 2017, 11:26:48 »
takımımızın hepsini kazandığımız taktirde üç tane maç uzaklıkta kazanabileceği tarihi ve bütün fenerbahçelileri mutlu edecek bir başarıya taraftar elinden gelen desteği vermeli ve bunu ayrı tutmalı diye düşünüyorum.

onun haricinde her türlü protesto isteyen istediğini yapsın her ne kadar yönetim nezdinde bir etkisinin olmayacağını düşünsem de öleceğini bilse de adam bırakmayacak tek kurtuluş yolu bütün taraftarların destekleyeceği bir aday çıkıp arkasında bir rüzgar oluşturup bunun desteğiyle de kongre üyelerinin başkanı değiştirmesini sağlamak. 

Protestodan kastim, salon degil sokak idi.  Genis capli bir yuruyus vs.  Acik degildi, o yuzden belirtme ihtiyaci duydum.