Adamlarda nasıl bir özgüven varsa yada nasıl bir hayal dünyaları varsa ciddi ciddi yenebileceklerini düşünüyorlar yenilincede nasıl sacmalayacaklarını bilemediklerinden hakem federasyon diye sallamaya başlıyorlar. Tamam basket maçı attıkların girmez ,onlarında her şutu girer kazanır buna kim ne diyebilir ama normal şartlarda bu takımın bizi yenme ihtimali o kadar düşük ki bu ihtimallerin hepsinin bir arada olması lazım ki bu olasılık da akıl mantık dışı
Pek saygılı galatasray lı arkadaşların !!! sanki cok bagırınca maç kaznacaklarına olan inancı tam bir komedi hadi ligdeyken hakemleri etkileybildiniz de euroligde bu hakemlere etkileyemezsiniz umarım sahaya bir şeyler atarlarda görürler anyayı panyayı.
Akşam ki maç için son derece eminim kazanacagımızdan barcelona gibi bir takımı deplasmanda yenmişiz abdi ipekçidemi yenemeyecegiz. O kadar sıkıldımki bu abdi ipekçide bizi yenemezler mottosundan gecen sene verdik ellerine hala bizi yenemezler abdi ipekçide geyiği bıktırdı beni. O degilde bu geyiğe bizim takımdaşlarda da görmek asıl ben buna şaşırıyorum ya orda yenemiyoruz bir türlü laflarına. Akşam küsküyü döşeyip gelecegiz abdi ipekçiden .
Benzer şeyi onlarda Kadıköy için düşünüyorlar muhtemelen.
Bence bu kadar kesin favori değiliz, Obradovic in deplasmanda yenemediği 2 takımdan birisi Galatasaray. Attıkları giriyor diyenlere gülüyorum genelde. Güzel bir mazeret.
Seyircileri basketbolu az biliyor, yaptıkları kuru gürültü ama euroleague de hakemleri o kadar kolay etkileyemezler, ama maçı durdururlarsa uz sure sadece bizim maçları seyrederler el de.