Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 203566 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #360 : 28 Ekim 2016, 04:37:29 »
David pick kalinicin mr ında sorun olmadığını , kalinic in iyi olduğunu ve sadece cenedeki yarada bikaç dikişi olduğunu yazdı. Ama sagolsun resmi site futbol takımının lüks restoranlardaki yemek fotolarını paylaştı tüm akşam. Hala kimse resmi durum nedir bilmiyo sanırım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Kalinic ile ilgili bilerek bilgi verilmediğini düşünüyorum biraz da bu yüzden yarın oynayacağına inanıyorum ama tamamen atıyorum tabii şu an.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #361 : 28 Ekim 2016, 07:06:38 »
Efes, son 15 senede Darüşşafaka ile yaptığı 32 resmi maçın hepsini kazandı.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #362 : 28 Ekim 2016, 09:45:52 »
adamlar bu maçı seneyi kurtarma maçı olarak görüyorlar
göksenin ne yapacak çok merak ediyorum, yine gazman olur herhalde
çok asılacaklar, ama ikinci yarı yorgunluk başlar.
Maccabi maçını sonuna kadar zorladılar ve bir de yol yorgunluğu var.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #363 : 28 Ekim 2016, 09:58:40 »
An itibariyle biz lig ikincisiyiz. Galatasaray sondan ikinci...

Bizim 2 sayı farkla kazanmamız durumunda bile Galatasaray haftayı sonucu sırada kapatacak.

38 sayı farkla kazanırsak biz lider olacağız. :D

Çevrimdışı masiva

• Üye
« Yanıtla #364 : 28 Ekim 2016, 13:49:37 »

Abi 38 olmasın onları rezil etme hakkımınızın tümünü tek maça sığdırmalım 😂
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 13:50:16 Gönderen: masiva »
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #365 : 28 Ekim 2016, 13:59:39 »
Kısa rotasyonu Bogi'siz nasıl bir sınav verecek bakalım.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #366 : 28 Ekim 2016, 14:47:44 »
İlk yarı kafa kafaya gitsin 2. Yarı maçı koparıruz

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #367 : 28 Ekim 2016, 14:54:42 »
Adamlarda nasıl bir özgüven varsa yada nasıl bir hayal dünyaları varsa ciddi ciddi yenebileceklerini düşünüyorlar yenilincede nasıl sacmalayacaklarını bilemediklerinden hakem federasyon diye sallamaya başlıyorlar. Tamam basket maçı attıkların girmez ,onlarında her şutu girer kazanır buna kim ne diyebilir ama normal şartlarda bu takımın bizi yenme ihtimali o kadar düşük ki bu ihtimallerin hepsinin bir arada olması lazım ki bu olasılık da akıl mantık dışı

Pek saygılı galatasray lı arkadaşların !!! sanki cok bagırınca maç kaznacaklarına olan inancı tam bir komedi hadi ligdeyken hakemleri etkileybildiniz de euroligde bu hakemlere etkileyemezsiniz umarım sahaya bir şeyler atarlarda görürler anyayı panyayı.

Akşam ki maç için son derece eminim kazanacagımızdan barcelona gibi bir takımı deplasmanda yenmişiz abdi ipekçidemi yenemeyecegiz. O kadar sıkıldımki bu abdi ipekçide bizi yenemezler mottosundan gecen sene verdik ellerine hala bizi yenemezler abdi ipekçide geyiği bıktırdı beni. O degilde bu geyiğe bizim takımdaşlarda da görmek asıl ben buna şaşırıyorum ya orda yenemiyoruz bir türlü laflarına. Akşam küsküyü döşeyip gelecegiz abdi ipekçiden .
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 14:55:02 Gönderen: göktürk77 »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #368 : 28 Ekim 2016, 15:47:51 »
Maç lig tv3 den şifresiz yayinlanacakmis sanırım fanatikde milliyetde öyle yaziyor
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #369 : 28 Ekim 2016, 15:58:03 »
Adamlarda nasıl bir özgüven varsa yada nasıl bir hayal dünyaları varsa ciddi ciddi yenebileceklerini düşünüyorlar yenilincede nasıl sacmalayacaklarını bilemediklerinden hakem federasyon diye sallamaya başlıyorlar. Tamam basket maçı attıkların girmez ,onlarında her şutu girer kazanır buna kim ne diyebilir ama normal şartlarda bu takımın bizi yenme ihtimali o kadar düşük ki bu ihtimallerin hepsinin bir arada olması lazım ki bu olasılık da akıl mantık dışı

Pek saygılı galatasray lı arkadaşların !!! sanki cok bagırınca maç kaznacaklarına olan inancı tam bir komedi hadi ligdeyken hakemleri etkileybildiniz de euroligde bu hakemlere etkileyemezsiniz umarım sahaya bir şeyler atarlarda görürler anyayı panyayı.

Akşam ki maç için son derece eminim kazanacagımızdan barcelona gibi bir takımı deplasmanda yenmişiz abdi ipekçidemi yenemeyecegiz. O kadar sıkıldımki bu abdi ipekçide bizi yenemezler mottosundan gecen sene verdik ellerine hala bizi yenemezler abdi ipekçide geyiği bıktırdı beni. O degilde bu geyiğe bizim takımdaşlarda da görmek asıl ben buna şaşırıyorum ya orda yenemiyoruz bir türlü laflarına. Akşam küsküyü döşeyip gelecegiz abdi ipekçiden .

abi yenebilirler.daha önce yenmediler mi? 5-6 kisi ile yendikleri bile oldu
dis sut savunmamiz ve bizim dis sut yüzdemiz maci belirler.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #370 : 28 Ekim 2016, 16:03:10 »
Bugün acı bir farkla yenip tükürük ah pardon ayran saçana ağızlarını kapamalıyız. Maçın yıldızı Nunnally olursa ayrı bir güzel olur...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #371 : 28 Ekim 2016, 16:29:52 »

Benzer şeyi onlarda Kadıköy için düşünüyorlar muhtemelen.
Bence bu kadar kesin favori değiliz, Obradovic in deplasmanda yenemediği 2 takımdan birisi Galatasaray. Attıkları giriyor diyenlere gülüyorum genelde. Güzel bir mazeret.
Seyircileri basketbolu az biliyor, yaptıkları kuru gürültü ama euroleague de hakemleri o kadar kolay etkileyemezler, ama maçı durdururlarsa uz sure sadece bizim maçları seyrederler el de.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #372 : 28 Ekim 2016, 17:06:57 »
abi yenebilirler.daha önce yenmediler mi? 5-6 kisi ile yendikleri bile oldu
dis sut savunmamiz ve bizim dis sut yüzdemiz maci belirler.
Maç bu elbetteki her iki takımda maçı kazanmak için çıkıyor .Yenilebilirizde heleki bu basketbolda cokça gözüken bir şey ama galatasaray bu defeansıyla?!?! yav emir gibi savunma özürlüsüne umut baglamış bir takımdan bahsediyoruz,ne hakemi ne cok bagırmaları.

Sen isabetli şut atarsan istedikleri kadar bagırıp dursunlar açıkçası benim onlardaki kadıköy sendromu kadar abdi ipekçi korkum yok. Her yenildiklerinde bir mazeret arayaşındalar gecen yendiğimizde seyircisiz yendiler deyip durdular. Görecegiz akşam seyircilerin gözü önünde yenelimde bitsin bu geyik .Ha yeniliebiliriz de olmazlar olurda kazra yenerselerde nazar boncugumuz olur ama ben yinede kazanacagmızı düşünüyorum

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #373 : 28 Ekim 2016, 17:44:21 »
Bogdan'ın yokluğunda, Zalgiris'in Dixon'a aldığı önlemi almaya çalışacaklardır. Datome-Vesely-Udoh ve Kostas'ın skor katkısı üç aşağı beş yukarı belli standartlarda.
Bence X faktör Melih olacak. Ondan gelecek  3-4 üçlük elimizi çok rahatlatır..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #374 : 28 Ekim 2016, 17:52:56 »

Bence gs taraftarının hedef maçı bu maç. Top 8 e kalamayacaklarını az buçuk kestiriyorlardır. İşler kötü giderse saha kapanır ceza gelir vs.. hiç düşünmeden provake ederler. 
Yani Avrupa arenasında ve de kendi evimizde ne olursa olsun Fenerbahçe'ye yenilmeyelim sonrası traş, ne çıkarsa bahtımıza modundalar..
FENERBAHÇE