Kendi standartımızın % 25 ile filan oynayıp maçı kazandık ..
Kostas çok iyiydi , kostas'ın sorunu zaten ortalama oyunu yok ,
ya muhteşem oynuyor ya rezil oynuyor. ortalama oynamayı başarsa zaten çok üst düzey oyuncu olacak
Bogdan da yokken Kostas kötü oynadığı zaman takımın kazanma ihtimali imkansıza yakın .. - deplasman için konuşuyorum
barcelona - galatasayar - Kostas muhteşem oynadı
Laboral - Maccabi *- kostas rezil oynadı ..
DAtome'nin sanırım pazartesi günü teyzesi vefat etmiş , çok da sevdiği bir insanmış biraz duygusal da bi çöküntü içinde , vucüt dili de çok iyi değildi uımarım en kısa sürede toparlar
bu sürecin en güzel tarafı Veysel kendisine geldi. Udoh zaten hep mükemmel ona söylenecek laf yok ..
ben kolayına bi oyuncudan umudumu kesmem ama James kardeşimizden umudum yok , sebebi de kaçak dövüşmesidir.
Antiç oyunda kalma durumu biraz Bogdan ile alakalı bir durum , bogdan geldikten sonra ANtiç de tekrar sezon başındaki sürelerini almaya devam edecektir.
Melih şu haliyle JAmes'den çok daha faydalı oyuncu durumunda , euroleague veya lig fark etmiyor kaptan mutlaka 15 20 dak oynamalı hocam bu konuda biraz esnek olsun lütfen
Milano maçı çok kritik , Bogdan da oynayacak haftaya , biz de okan ile beraber maça gideceğiz.
2 haftadır temizlik totemi götümüzde patlıyor bir de maça gidelim amk