Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214986 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #930 : 18 Kasım 2016, 10:42:36 »
Evt,Baskonia Vitoria ve Maccabi maçında bu takımı yerden yere vuranlar hadi sahne sizin.Thomas,Heurtel,Omic'in stepslerini atlamasalar Efes bize 80 sayı atamazdı bu bir.İkincisi Sloukas'a olmaz bu diyenler,Erdal Koşan muamelesi yapanlar Sloukas kafanıza bugün çivi gibi çaktı.

Dur hocam sakin :) Burada kimse sevinmiyor takım kaybedince.
Sloukas ı eleştirmek çok doğal, çünkü herkes biliyor gerçek Sloukas ın bu olduğunu. Eleştiriyoruz çünkü hep bunu görmek istiyoruz.

Hocam oynat işte yerlileri tüm sezon lazım bu adamlar bize illa katkı verirler. İşte melih. Zorlarsan barış ta katkı verir. En ufak hatalarında alma oyundan. Türk insanına bu ters, anlamayız gaz ile çalışırız.

Kusura bakmasın o zaman o mantıktaki Türk insanları. Gitsinler Terim in takımında oynasınlar. Nasıl askerlik yapmış bu insanlar çok merak ediyorum gerçekten...
Bu takımda 2 senedir Bogdanovic in yediği fırçayı kimse yemedi, küsüyor mu adam ? Bunu yapamayan gitsin annesinin eteğinde yaşasın, kendilerine kızan birisi olunca kolay şikayet ederler.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #931 : 18 Kasım 2016, 10:49:15 »
Kazanmak iyi geldi, insan rahatlıyor.
Merak ettiğim Nunnally'nin yerine başka birini getirme ihtimali olabilir mi?Böyle bir operasyon yapılabilir mi?Hoca'nın beklentisi nedir bilmiyorum ama oyuncu  içinde çok zor bir durum.
Bir de sanki Antiç bu yıl eğrelti duruyor kadroda.Çok sevmeme rağmen bu hızlı ve atletik rakiplere karşı rotasyona ve oyuna katkısı çok az olacak.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #932 : 18 Kasım 2016, 10:55:50 »
İkinci yarı neredeyse bütün baş üstü takımlarla içeride oynayacağız ilginç bir fikstürümüz vat şu önümüzdeki 4 deplasmanda iyi sonuçlar almak lazım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #933 : 18 Kasım 2016, 11:18:19 »
Amare 2005-06 sezonunun başındaki diz sakatlığından sonra bir sezona yakın oynamadı. Dönüşünde de uzun süre basketbol oynamayan vücut bu defa başka yerden arıza çıkardı. Bir müddet daha gecikti dönüşü. Tam kendisini toparlamaya başlamıştı ki, bir pozisyon esnasında gözüne parmak kaçtı ve kör olma tehlikesi atlattı. Riskli bir ameliyat sonrası ancak gözlük kullanarak oynama süreci... Tabii bu arada yine uzun ara...

Daha sonra Steve Nash'in yanından ayrılıp başka takımlara gittiğinde de o pick roll paslarını alamadığı için ayrıca eski ritmini yakalayamadı. Tam New York'ta kendini bulur gibi oldu, Carmelo Anthony gelince top kullanma sayısı düştü ve yine ritim kaybetti. Gittiği hiç bir yerde tutunamadı.

Muhteşem bir hücum opsiyonuydu Hele 2005 batı final serisinde Tim Duncan'a karşıladığı performans inanılmaz muhteşemdi. Ama saydığım sebeplerle bir daha hiç oralara gelemedi. Başarısının yarısı da Steve Nash gibi bir oyun kurucuyla oynamasına bağlıdır.

Ayrıca: Savunması korkunç kötüdür. Hücumda bu kadar dominant olup savunmada bu kadar boş vermiş uzun pek azdır. O sakatlıkları yaşamasaydı bile o savunmayla büyük efsaneler arasına giremezdi. Ayrıca: Ribaunt pozisyonlarında çok tembeldir. Hele savunma ribauntu ise... 20 sayı, 1 ribauntla maç bitiren pivot olur mu yahu? Öyle işte.

İsrail'e gitme sebebi genlerinin bir yerinde Yahudi kanı olduğu iddiası... Siyahi ama varmış. Hatta New York'a gelişini de bu şehirde Yahudi çok, onun için geldim demişti. Anneannesi mi, her neyse; birisi o ırktanmış.

Kısacası, ne harcadığın paraya değer, ne de koç ister.

Hakan abi & EMin

Amare şu anda oynadığı takımın aynı zamanda sahibi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #934 : 18 Kasım 2016, 11:23:16 »
Kendi standartımızın % 25 ile filan oynayıp maçı kazandık ..
Kostas çok iyiydi , kostas'ın sorunu zaten ortalama oyunu yok ,
ya muhteşem oynuyor ya rezil oynuyor. ortalama oynamayı başarsa zaten çok üst düzey oyuncu olacak
Bogdan da yokken Kostas kötü oynadığı zaman takımın kazanma ihtimali imkansıza yakın .. - deplasman için konuşuyorum
barcelona - galatasayar - Kostas muhteşem oynadı
Laboral - Maccabi *- kostas rezil oynadı ..

DAtome'nin sanırım pazartesi günü teyzesi vefat etmiş , çok da sevdiği bir insanmış biraz duygusal da bi çöküntü içinde , vucüt dili de çok iyi değildi uımarım en kısa sürede toparlar

bu sürecin en güzel tarafı Veysel kendisine geldi. Udoh zaten hep mükemmel ona söylenecek laf yok ..

ben kolayına bi oyuncudan umudumu kesmem ama James kardeşimizden umudum yok , sebebi de kaçak dövüşmesidir.

Antiç oyunda kalma durumu biraz Bogdan ile alakalı bir durum , bogdan geldikten sonra ANtiç de tekrar sezon başındaki sürelerini almaya devam edecektir.

Melih şu haliyle JAmes'den çok daha faydalı oyuncu durumunda , euroleague veya lig fark etmiyor kaptan mutlaka 15 20 dak oynamalı hocam bu konuda biraz esnek olsun lütfen

Milano maçı çok kritik , Bogdan da oynayacak haftaya , biz de okan ile beraber maça gideceğiz.
2 haftadır temizlik totemi götümüzde patlıyor bir de maça gidelim amk :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #935 : 18 Kasım 2016, 11:26:19 »
Geçen maç Sloukas'ı eleştirdiğim için bu mesajı üzerime alıyorum.

Şimdi merak ettiğim bir husus var; Forumun amacı nedir? Kötü performans gösteren oyuncuların şahsına veya ailesine hakaret edilmediği halde eleştirilmesi yasak mıdır? Zaten iyiyken yere göğe sığdıramıyoruz. Forumda her birinin kendi adına sayfalarca methiler düzüyoruz. Yani ne yapmaya çalıyorsunuz hakikaten anlamadım.

Mesela şöyle mi demeliyiz; Dün daha ilk çeyrekten Vesely 4 top kaybı yaptı, olsun şimdi ilk fırsatta vesely airlines uçar, smacı basar..

Ya da Datome sezon başından beri kötü ama olsun sakalları da pek bi gürleşmiş maşallah.

Ya da Sloukas En kritik yerlerde top kayıpları yapıp, bloklar yiyor. Canı sağolsun vardır bir bildiği boşuna mı demişler at, avrat yunan guard..

Yani sizden ricam, bir kriter belirleyin. Mesela kötü performansından dolayı oyuncuları eleştirmek yasaksa bizde haddimizi bilelim tek kelam etmeyelim..

dostum
Nemenija ABdullah bu forumda seni gibi bi üye , tüm üyeler gibi sevdiğimiz bir insan
onun herhangi bir yaptırım yapma lüksü yok , hatırlarsın onu 3 4 kere ben 1 er hafta arayla banlamıştım ..
Abdullah'ın bi yaptırım uygulaması haddine bile değil , çok heyecanlı bazen boş boş yazabiliyor
abi zaten forumla ilgilenen 3 tane adam kaldı Hakan abi Umut ben ,

diğer moderatörler ibnelik yapıyor , fırsat bulasilsem olaya el atıp 1 2 yardım edecek arkadaş kazandırmak lazım ...

sen rahat ol .
küfür hakaret vs olmadığı müddetçe devam ..

Kostas da kötü oynadımı hiç çekilmiyor ya cidden
cinnet geçiriyorum ben :)

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #936 : 18 Kasım 2016, 11:28:57 »
Dur hocam sakin :) Burada kimse sevinmiyor takım kaybedince.
Sloukas ı eleştirmek çok doğal, çünkü herkes biliyor gerçek Sloukas ın bu olduğunu. Eleştiriyoruz çünkü hep bunu görmek istiyoruz.

Kusura bakmasın o zaman o mantıktaki Türk insanları. Gitsinler Terim in takımında oynasınlar. Nasıl askerlik yapmış bu insanlar çok merak ediyorum gerçekten...
Bu takımda 2 senedir Bogdanovic in yediği fırçayı kimse yemedi, küsüyor mu adam ? Bunu yapamayan gitsin annesinin eteğinde yaşasın, kendilerine kızan birisi olunca kolay şikayet ederler.
Abi yapımız böyle ne hocalar ne yıldızlar geçti ülkeden düzeltebilen çıkmadı. Obra da yapamaz bunu. Hal böyleyken mevcut durumdan nasıl fayda sağlayabiliriz buna bakmalı hoca. Tabii yine en iyisini obra bilir.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #937 : 18 Kasım 2016, 11:39:06 »
Kendi standartımızın % 25 ile filan oynayıp maçı kazandık ..
Kostas çok iyiydi , kostas'ın sorunu zaten ortalama oyunu yok ,
ya muhteşem oynuyor ya rezil oynuyor. ortalama oynamayı başarsa zaten çok üst düzey oyuncu olacak
Bogdan da yokken Kostas kötü oynadığı zaman takımın kazanma ihtimali imkansıza yakın .. - deplasman için konuşuyorum
barcelona - galatasayar - Kostas muhteşem oynadı
Laboral - Maccabi *- kostas rezil oynadı ..

DAtome'nin sanırım pazartesi günü teyzesi vefat etmiş , çok da sevdiği bir insanmış biraz duygusal da bi çöküntü içinde , vucüt dili de çok iyi değildi uımarım en kısa sürede toparlar

bu sürecin en güzel tarafı Veysel kendisine geldi. Udoh zaten hep mükemmel ona söylenecek laf yok ..

ben kolayına bi oyuncudan umudumu kesmem ama James kardeşimizden umudum yok , sebebi de kaçak dövüşmesidir.

Antiç oyunda kalma durumu biraz Bogdan ile alakalı bir durum , bogdan geldikten sonra ANtiç de tekrar sezon başındaki sürelerini almaya devam edecektir.

Melih şu haliyle JAmes'den çok daha faydalı oyuncu durumunda , euroleague veya lig fark etmiyor kaptan mutlaka 15 20 dak oynamalı hocam bu konuda biraz esnek olsun lütfen

Milano maçı çok kritik , Bogdan da oynayacak haftaya , biz de okan ile beraber maça gideceğiz.
2 haftadır temizlik totemi götümüzde patlıyor bir de maça gidelim amk :)
Nunnally ile ilgi bir operasyon ihtimali olur mu? Hani yerine başka bir oyuncu gibi.Çok sevmem o gitsin bu gelsin demeyi ama gerçekten yol yakınken çözüm bulunması gerekiyor sanki
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 11:39:24 Gönderen: Jason Bourne »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #938 : 18 Kasım 2016, 11:44:35 »
yok ben zannetmiyorum
bi şey olacağını

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #939 : 18 Kasım 2016, 11:50:16 »
Cem abi benden önce yazmış Amare takımınin sahibi,hissedar mı tamamı mı onun onu tam bilmiyorum.Orada bizim eski dostlar Pianigiani,Kinsey,Jerrells ile takılsın.Simone ile israil super kupasını kazandılar sene başında,eurocup'ı da alabilirler.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #940 : 18 Kasım 2016, 11:53:16 »
Cem abim haklı bazen yorumlarımın ayarı kaçıyor ama dediğim gibi oyuncuların bir maçs harcanması canımı sıkıyor.Erdal Koşan,Tyson Wheeler yapıldı iki maçta,Kostas Baskonia ve Maccabi maçında berbat oynadı demek ayrı bundan olmaz demek ayrı.MaşaAllah Baskonia ve Maccabi maçında ateş edenler yok forumda.Euroleague'de kazandığımız beş maçın üç tanesini direkt Kostas aldı.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #941 : 18 Kasım 2016, 12:22:02 »
dostum
Nemenija ABdullah bu forumda seni gibi bi üye , tüm üyeler gibi sevdiğimiz bir insan
onun herhangi bir yaptırım yapma lüksü yok , hatırlarsın onu 3 4 kere ben 1 er hafta arayla banlamıştım ..
Abdullah'ın bi yaptırım uygulaması haddine bile değil , çok heyecanlı bazen boş boş yazabiliyor
abi zaten forumla ilgilenen 3 tane adam kaldı Hakan abi Umut ben ,

diğer moderatörler ibnelik yapıyor , fırsat bulasilsem olaya el atıp 1 2 yardım edecek arkadaş kazandırmak lazım ...

sen rahat ol .
küfür hakaret vs olmadığı müddetçe devam ..

Kostas da kötü oynadımı hiç çekilmiyor ya cidden
cinnet geçiriyorum ben :)
Cem Hoca,
Bu takımı ve koçu, araya giren trolcü gtverenlrin dışında hepimiz çok ama çok seviyoruz.

Takım ard arda kötü sonuçlar alınca hepimiz üzüldük. Kendi adıma söyleyim koçu kenarda öyle üzgün dururken görünce üzüntüm daha da katlandı. Dolayısı ile maç içinde tanınmayacak derecede kötü performans gösteren oyuncular haklı olarak eleştirdik ve bundan sonra da eleştireceğiz de..

Fakat isteniyor ki, oyuncu kötüde oynasa hiç eleştiri olmasın, kimse bir şey demesin. yani tabir-i ciazse; hem ayranım dökülmesin, hem götüm sikilmesin.. (Bu opsiyon sadece Koç için geçerli. Koçun her dediği, her yaptığı, doğru yanlış eksik fazla kabulüm)

Öyle bir dünya yok, yanılıyor muyum dostum?

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 12:22:20 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #942 : 18 Kasım 2016, 12:38:24 »
Forumdakilerin %90 ı Basketbolu benden cok daha iyi biliyordur.İddiam yok.
Bence sıkıntı olan Milano macından 20 sayı yesek sasıran olur mu?Sıkıntı bu iste ayrıca kendi adıma su ana kadar sadece 1M olmalıydı.O da Baskonia'ya 3-4 sayı farkla olmalıydı.Kendi evinde her ne kadar savunma ribauntlarını alamasan da son 3dk da 74-68 ondeyken Kazan gibi bir takıma 16-2 seri vererek yenilmeyi kabul edemiyorum.Maccabi macında ise simdiye kadar piyasada olmayan ve hala bence yetersiz Ohayonu yıldız yapıp 19s 8a, 4sn de rakip potadan Basketler yiyerek Maccabi gibi takıma yenilmeyi de kabullenemiyorum.Tek maglubiyetimiz Baskonia'ya olmalıydı o da 3-4 sayı olmalıydı.50 sayıp 35 sayı fark yiyerek olmamalıydı.Barca macını da kaybedebilirdik.Ama rakip baya eksikti o da bizim icin sanstı.

Bana gore 2 tane ekstra maglubiyet aldık.Kadro inanılmaz dar o da cok zorluyor.Berk,Hersek'in FB oyuncusu oldugunu dusunmuyorum.Ahmet den katkı bekliyorum.Antic'e gelirken de cok sıcak bakmamıstım.Yasıtı LBJ doktururken Antic'den de 15-20dk lık hucum ve savunma katkısı bekliyorum.Ama vereceginden emin degilim.
Sloukas elestirilir.GSO macında maestro oluyor sonraki maclarda sahada yok.Efes macında sahanın yıldızlarından diger macta ne oynayacagını kimse bilmiyor.De Colo,Teo,Llull en kotu hali nedir?Standartı nedir?Sloukas'ın da bir standartı olmalı...
FB de hep istikrarlı olan 2 adam var.Udoh ve Dixon daha cok olmalı Vesely insallah hep boyle devam eder.Datome kotu de oynasa adamın kalitesi,klası diyorsun ki bu adam devreye girer.
Nunnaly den ben cok daha fazla umutluydum.Umudumu da kesmis degilim.Cok kritik 3 lukler attıgı malar oldu.Kendine ozguven sorunu var gibi duruyor.O sutları atmaya cekiniyor.

Acıkcası oyle bir ihtimal olsa Antic'den cıkılıp 1 kısa 1 uzun alınsın isterdim.

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 12:40:11 Gönderen: hmetin »

• Ziyaretçi
« Yanıtla #943 : 18 Kasım 2016, 12:54:57 »
hmetin
abi sen mutsuz bi insansın..
mutlu olmayı beceremiyorsun sanırım mutlu olmak istemiyorsun mutluluğunu yaşamak da istemiyorsun , kaosu seviyorsun abi .. bu da bi yapı saygı duyuyorum
geçen sene anasını siktiğimiz ortamda herhangi bi maçta tek yorum dahi yapmadın, tüm maçları çok sıkı takip ettim sonuçta adminiz bakıyoruz..
kazandıımız maçlara tek yorum dahi yapmadan geçöirdiğin bi sezon
kötü giden dönemde ''hmetin is coming '' :)
şimdi 4 ay galibiyet serisi yaşarız sen yine kabuğuna çekilirsin..
biz de seni böyle kabul ettik :)
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 12:55:37 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #944 : 18 Kasım 2016, 13:37:57 »
abimiz beni yanlış anlamasın
ben sadece karamsar bi yapısı var demek istedim , yoksa başarısızlık bekliyor gibi anlam çıkmasın
ama kaosu seviyor şimdi bunu da inkar etmesin :)