Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1080 : 01 Aralık 2016, 23:05:28 »
Hakemi de potaya gomduk Reali de gomduk.Helal olsun.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1081 : 01 Aralık 2016, 23:06:37 »
Real Madrid'i şamar oğlanına çevirdik.Hem euroelague hem ligde savunmamız oturuyor.Yedi kişilik rotasyon ile oynadık,Datome eski formunu halen bulamadı.Nunnalyy'nin gecesi oldu,bravo Nunnally,hem Nunnally hem takım için mükemmel oldu.Antic'in olmadığını görünce Nunally katkı vermezse kaybederiz dedim ama mükemme oynadı,maçın yıldızıydı.Yalnız Ülker Arena'da hakemler iki maçtır akıllarınca show peşindeler,bugün hakemleri de yendik.Tebrikler.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1082 : 01 Aralık 2016, 23:10:51 »
Afedersiniz ama bu alman hakemin taaa a.koyayım. Hâlâ geçmedi sinirim.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1083 : 01 Aralık 2016, 23:11:29 »
Eyvallah hakemlere rağmen kazandık da şu son faulü kaç hakem çalmaya cesaret edebilir?

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1084 : 01 Aralık 2016, 23:13:12 »
Eyvallah hakemlere rağmen kazandık da şu son faulü kaç hakem çalmaya cesaret edebilir?
Düzgün yönetseler 8-9 farkla kazanacakken az kalsın uzatmalara gidecekti maç. İkili averajı yedi şerefsizler
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 23:13:24 Gönderen: guadalajara »
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1085 : 01 Aralık 2016, 23:19:15 »
Bogdan yok, Antic yok, Datome kötü, Vesely eh işte... Bir de en güvenilir elimiz faullerden dolayı maç sonunu oynayamıyor. Şu durumda Real'i yenmek büyük iş. Helal olsun.

Nunnally ve Ekpe büyük oynadı.

Bu arada Kalinic de çok iyi oynadı ancak son topta Llull'u çok kötü savundu. Bomboş şut attı Llull...
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 23:20:45 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #1086 : 01 Aralık 2016, 23:23:01 »
Real Madrid'i şamar oğlanına çevirdik.Hem euroelague hem ligde savunmamız oturuyor.Yedi kişilik rotasyon ile oynadık,Datome eski formunu halen bulamadı.Nunnalyy'nin gecesi oldu,bravo Nunnally,hem Nunnally hem takım için mükemmel oldu.Antic'in olmadığını görünce Nunally katkı vermezse kaybederiz dedim ama mükemme oynadı,maçın yıldızıydı.Yalnız Ülker Arena'da hakemler iki maçtır akıllarınca show peşindeler,bugün hakemleri de yendik.Tebrikler.
Ek olarak,bu sene Kalinic ceza üçlüklerini affetmiyor,rakip onun şutunu riske edemiyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1087 : 01 Aralık 2016, 23:31:24 »
Randolph bize ne gidermiş beee tam da aradığımız oyuncu..
Hakemlere rakibe hiç bu kadar sövdüğümü hatırlamıyorum , sinirden tabureye kafa attım resmen ama çok güzel önemli galibiyet oldu.
Antic Bogdan yok Datome var ama yok buna rağmen kazanmak harika oldu. Nunnaly'nin problemi rol sanırım, çok sorumluluk aldığı ilk maçta çıkardı vurdu. Böyle devam etmesi cok önemli bundan sonra da.
Datome'nin bu kadar kötü olmasına çok şaşırıyorum ve anlam veremiyorum gerçekten.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1088 : 01 Aralık 2016, 23:56:46 »
bu hakemler niye cska yı bu kadar kolluyor..

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1089 : 02 Aralık 2016, 00:21:23 »
Brose oradan (zamanı tam göremedim ama muhtemelen bitime 1.7 sn. Brose pota altından CSKA hücumu) o maçı da vermeyi becerebildi, cidden inanılır gibi değil. Bu sefer en azından uzatmaya götürecekler dedim, onu da yapamadılar. Yalnız şu var; hakemler çaktırmadan veyahut alenen acayip kıyaklar geçiyor CSKA.

Bu arada Maccabi deplasmanında kazandı Efes. Brown ve Honeycutt gene yardırmış. Hiç bir şey değil de, sezon öncesi boştayken Honeycutt'ın alınmamasına üzülüyorum. Atletik oyuncu açığımızı cidden kapatırdı tek başına, kaldı ki adam ribaund lideri şu an.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1090 : 02 Aralık 2016, 00:28:34 »
Randolph bize ne gidermiş beee tam da aradığımız oyuncu..
Hakemlere rakibe hiç bu kadar sövdüğümü hatırlamıyorum , sinirden tabureye kafa attım resmen ama çok güzel önemli galibiyet oldu.
Antic Bogdan yok Datome var ama yok buna rağmen kazanmak harika oldu. Nunnaly'nin problemi rol sanırım, çok sorumluluk aldığı ilk maçta çıkardı vurdu. Böyle devam etmesi cok önemli bundan sonra da.
Datome'nin bu kadar kötü olmasına çok şaşırıyorum ve anlam veremiyorum gerçekten.
Randolph inanılmaz yetenekli ama hem oyun bilgisi hiç gelişmedi hem de mental olarak maçtan çok kopuyor. Yoksa NBA'den buralara gelmezdi zaten.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1091 : 02 Aralık 2016, 00:34:39 »
Randolph inanılmaz yetenekli ama hem oyun bilgisi hiç gelişmedi hem de mental olarak maçtan çok kopuyor. Yoksa NBA'den buralara gelmezdi zaten.
Çok gereksiz bir teknik faul yedi.Kırılma anıydı.Hakemlerin bize çaldığı 2 teknik faulden sonra yapılmayacak bir hataydı o dakikada.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #1092 : 02 Aralık 2016, 01:28:28 »

Geçen seneden herkes biliyordu yalnız ne verip ne veremeyeceğini. En başından beri ısrarla gelmesi taraftarıydım. Bütün defolarını tek tek kapatırdı Obra. Vesely'nin geldiği yeri iyi düşünmek lazım. Şutu olan atletik uzun bulmak imkansız gibi bir şey şu an.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1093 : 02 Aralık 2016, 01:38:38 »
Geçen seneden herkes biliyordu yalnız ne verip ne veremeyeceğini. En başından beri ısrarla gelmesi taraftarıydım. Bütün defolarını tek tek kapatırdı Obra. Vesely'nin geldiği yeri iyi düşünmek lazım. Şutu olan atletik uzun bulmak imkansız gibi bir şey şu an.
Vesely ve Udoh varken alamazdık muhtemelen, ki Randolph da gelmek istemeyebilirdi, alacağı rolü sevmeyebilirdi, para konusu olabilirdi...
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #1094 : 02 Aralık 2016, 01:56:10 »
Vesely ve Udoh varken alamazdık muhtemelen, ki Randolph da gelmek istemeyebilirdi, alacağı rolü sevmeyebilirdi, para konusu olabilirdi...

Antic'in rolü de farklı, süreleri de. Aslen Fenerbahçe'nin uzun rotasyonu 2 kişi üzerine. Udoh - Randolph, Vesely - Randolph rotasyonları ile istediği süreleri alamaz mıydı? Udoh - Vesely rotasyonunun da savunmanın sertleştiği anlarda diri kalması daha iyi olmaz mıydı?

Antic'i ne kadar diri tutabiliyorsan o kadar faydalı oluyor. Yorulunca onun şut performansı da ortadan kalkıyor. Diri iken pas ritmini yükseltebiliyorsanız haksız rekabete dönüyor. Tabi her şeyin temelinde spacing var.

Para konusu olsun ama. Ver, o paraları ver. Harca. Yoksa bile yaratılmalı. Ayon'un gelmesinden hiç hoşnut değildim, ki gerçekleşmedi. Orada da büyük paralar verilecekti. 1-1.5M artık bu seviyenin hak edişi. Kimse tartışmıyor bile. +1 transferde 300-500k ile hiç bir şey olmayacağı açık değil mi? Hak ediyorsa vereceksin. Veremiyorsan şampiyonluk hedefleme hakkın olmaz. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Yönetimlerin asli görevi para kaynağı yaratmaktır. Yaratamıyorsanız sorun var. Gerisi bahanedir. Yöneticiliği oyuncu izleyip transfer yapmak zanneden zihniyetten bir an önce kurtulmamız lazım. O işi teknik ekip yapar. Mükemmeli yapmak varken bahaneler yaratarak hiç denemeden her şeyi riske atmak Fenerbahçe'ye yakışmıyor.