dacka'yi mutlaka yenip, cska yada oly'den en az 1 galibyet cıkarmak sart oldu...kotu oldu...
takımdkai sorun kesnilikle hucum performansında...
bogdan yokken datome hic sorumluluk almadı tkaımda...su duurumd abile bu tablo iyi bence...
benim takımla ilgili gozlemim su..
hucumda kotu tercih yaptıgımız hucum sonrası savunmamız cok kotu oluyor, kafa orada kalıyor...
mutlaka ve mutlaka sayı olmasa da dogru hucum yapmalıyız..
gecen sene bu oran cok azdı, bu sene sacma sapan hucum sayımız cok fazla duzen dısı...bu da bizim krıtık yerlerdeki savunmamızı cok ama cok zorluyor...
ozellikle datome'nin savunmadaki dususu bunla alakalı, aklı hucumda kalıyor...yani mesele sadece yanlıs hucum sonrası eksik yada hazırlıksız yakalanmak degil savunmada, tam yerlessek bie savunmaya bir yerde gedik veriyoruz, bu da mac icinde cok kırılganlık yasamamıza sebep oluyor...
hucumda mutlaka ritm bulmamız lazım...buldugumuz an zaten savunmamız da daha iyi olacak...hhaa mac genelinde kotu savunma yapmıyoruz ama kiritk yerlerde hucumda isler yerinde gitmediginde savunmamız daha da dusuyor gibime geliyor...
bir an once bogdan donse de tekrar akıl koymaya baslasak hucumlarda...cok hissettik eksikligini...
8-4 olayına gelirsek; kazan macını kaybetmesek ve 9-3 olsaydık bogdan yokken hıc ama hıc kotu bir tablo degil derdim..bir tek kazan macına yanıyorum...