Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1395 : 21 Aralık 2016, 23:00:50 »
Kaybedeceğiz, her geçen gün de kötüye gidiyoruz

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Çok belliydi maçın gittiği. Dixon-Vesely hiç oynamasalar daha iyiydi.

Vesely zaten elimize gelen şampiyonluğu verdiğinden beri içim ısınmıyor. 3 milyona imza atarken çok profesyonel, sahada mahalle kabadayısı.

Bir de Bogdan var oldu mu kaldi mi belirsiz.

Bir de tabi bunlara inat udoh diye bir adam var her maç 30-35 dk oynuyor.

Çok yazık...maç kaybedilir ama böyle serserilik yaparak değil.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1396 : 21 Aralık 2016, 23:01:56 »
Datome, Vesely ve Dixon'a ufak da olsa bir yaptırım uygulanmalı artık. Kötü oyunlarını falan geçtim, aşırı isteksiz ve umursamaz tavırları çıldırtıyor. Yıllardır içeride bu kadar kötü oynadığımız bir maç olmamıştı. Yeni bir hava yaratmak ve rotasyonu genişletmek için en az 1 transfer şart artık, daha ne kaybedebiliriz ki.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1397 : 21 Aralık 2016, 23:02:04 »
Hakem cinayetleri ve Vesely'nin HAKSIZ yere atılması bir yana, bu mağlubiyeti Boby Dixon'a yazarım. Başka adrese lüzum yok. Her şey tıkır tıkır giderken dayılık yapıyorsun. Olabilir. Madem o dayılığı yapıp ortamı gerdin, hakkını vereceksin. Senin dayılandığın adam kırk kere üstünden geçti, sahada performansıyla "öyle dayılık olmaz, böyle olur" diye topu koltuğunun altına verdi geçti. Zaten kaç maçtır kötü oynuyorsun, bu maçta takımı da yaktın.
Abi yapma vesely nin o kadar abartılı atlamasını gerektirecek pozisyon olduğunu sanmıyorum. Dixon eskiden bu atışmaları kazanırdı bu sene daha yaşlandı ve yıpranıyor. Datome gibi şutörün potaya bakmıyor , james keza ürkek melih de kayıp kaç maçtır kısa yaratıcılık sloukas ve dixona kalıyor.
El üstü kaldırıp üçlük deneyebilecek tek kısa nerdeyse dixon kaldı takımda inanılır gibi değil. Yaptığı kesinlikle gereksiz tabi ama oyunun sürekli kostas ve dixona yıkılması da bunda etken diye düşünüyorum
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 23:07:44 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1398 : 21 Aralık 2016, 23:04:30 »
Kaybettiğimiz maçlar içinde en çok üzüldüğüm maç bu oldu,çok kötü oldu çok kötü.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1399 : 21 Aralık 2016, 23:08:28 »
Hakem cinayetleri ve Vesely'nin HAKSIZ yere atılması bir yana, bu mağlubiyeti Boby Dixon'a yazarım. Başka adrese lüzum yok. Her şey tıkır tıkır giderken dayılık yapıyorsun. Olabilir. Madem o dayılığı yapıp ortamı gerdin, hakkını vereceksin. Senin dayılandığın adam kırk kere üstünden geçti, sahada performansıyla "öyle dayılık olmaz, böyle olur" diye topu koltuğunun altına verdi geçti. Zaten kaç maçtır kötü oynuyorsun, bu maçta takımı da yaktın.

Öncesindeki saçma sapan teknik faul bir kenara, yanlış görmediysem Vesely'nin o pozisyonda teknik faul alması doğru karardı bence Hakan abi. Hali hazırda 1 teknik faulü varken öyle boş yere artistlik yapmaya hakkı yok. Hem bu, hem de geriye kaçıp attığı o abuk subuk şutlardan ve umursamaz tavrından gına geldi artık Vesely'nin.

Öte yandan, Wilbekin resmen Dixon'ı madara etti. Dediğin gibi hem ortalığı karıştırdı hem de rezil oldu, olan takıma oldu. Datome de son kısımdaki 5-6 dakikalık bir bölüm hariç gene kötüydü, sanki zorla oynatıyorlar gibi tavırları var.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 23:08:50 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1400 : 21 Aralık 2016, 23:16:45 »
Şu görüntüde zaten zar zor ilk 8 yapabilsek bile ilk turda eleniriz. Takım inanılmaz kötü. Kendi sahamızda 60 sayıyı zor geçiyoruz ve bana göre vasat oynayan bir daçkaya karşı. bugün lig bitse sloukas ve udoh hariç hiçbir oyuncu bu takımda kalmayı haketmiyor.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1401 : 21 Aralık 2016, 23:27:12 »
Obra nın yerinde olsam cska maçında dinlendiririm asları hiç kasmaya gerek yok..olimpiakos maçı hedef olmalı..maç sırasında kendi kendime bogdan yerine datome sakatlanmış olsaydı dedim...kötü oyunu geçtim kafa sahada değil..maalesef durum gün geçtikçe kötüye gidiyor

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1402 : 21 Aralık 2016, 23:27:53 »
Vesely bugünkü maçta en az Boby kadar saçmaladı Dixon da atılabilirdi ama atılmadı ama Vesely atıldı. Birilerine fatura kesilecekse maliyetleri, kariyerleri, yetenekleri oranında kesilsin. Sezonun ortasına geldik daha form tutamadık işimiz çok zor.
İki haftada sahada olacak açıklaması yapılıyorsa ve aylar geçiyorsa oyuncuda da sıkıntı mutlaka var

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1403 : 21 Aralık 2016, 23:47:47 »
Çok statik oynuyoruz. Hücum setlerimiz çok belli. Rakiplerde bunu gayet iyi biliyorlar artık. Takımdaki herkes aşırı formssuz. Vesely ve Dixon takımın el freni konumuna geldi. Ne zaman ivllme yakalasak Bobby bunu elinin tersiyle rakibe hediye ediyor. Mental olarak da inanılmaz kirilgan bir yapimiz var.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1404 : 21 Aralık 2016, 23:57:41 »
Sanırım bu takımın en küçük sıkıntısı bogdanovicin dönüşü... vesely datome dixon gibi oyuncularımız hem formsuz, hemde umursamaz ben takımı seyirci olarak bile böyle görmeye dayanamıyorum çünkü sahada umursamaz mücadele etmeyen mental açıdan kırılgan bir takım görmeyeli 4 yıl falan oldu. Takıma operasyon şart olduğu görüşüne bende katılıyorum böyle gitmez bu,aynı kadro bir sene önce bundan 10 kat iyi oynuyordu..

Çevrimdışı masiva

• Üye
« Yanıtla #1405 : 22 Aralık 2016, 00:41:38 »
Bu mağlubiyet dixon yazılır Ve bence bir yaptırımı olmalı. Sezon bitmeden datomenin form tutmasını görebilsek artık. Veselyde datomenin formsuzlugundan fazlası var hep formsuz hem umursamaz bu kabul edilebilir degil. Uzun ve yıratıcı bir tempo oldugu kabul bu süreçte kazalar olabilir ama bıgun ki maç tamamen şımarıklıktan kaybedildi. Mevzu sadece transferle çözulebilecek kadar kucuk durmuyor malesef mental olarak diplerdeyiz bunca eleştirinin yanında 3 ismi övguyle zikretmesem olmaz ilki udoh sahaya yuregıyle cıkıyor ki daha ne yazsam eksik kalacak zaten o yuzden yazmıyorum 2 kalinic muazzam bir gayret gösteriyor ve ilk geldigi zamandan beri hep gelıstırdı kendini suan en kilit oyuncumuz konumda bence 3. slukas, dixon bu kadar kotu oldugu zamanda herhangi bir  maçta kalmamızı sağlacak butun ozverıyı gösterıyor
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı fortisetliber

• Üye
« Yanıtla #1406 : 22 Aralık 2016, 01:41:48 »
Şu performansla play off'ta daha ilk turda süpürürler bizi. Hiç kendimizi kandırmayalım. Takımın düzeleceğine dair umudum da yok. 6-7 kişilik kısıtlı rotasyonla bu sezonun geçmeyeceği belliydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #1407 : 22 Aralık 2016, 09:13:11 »
Obra nın yerinde olsam cska maçında dinlendiririm asları hiç kasmaya gerek yok..olimpiakos maçı hedef olmalı..maç sırasında kendi kendime bogdan yerine datome sakatlanmış olsaydı dedim...kötü oyunu geçtim kafa sahada değil..maalesef durum gün geçtikçe kötüye gidiyor
Asları dinlendirmekten ziyade mesaj vermek lazım bence. Rusya'ya Vesely, Datome ve Dixon'ı götürmesek mesela. Tabiki böyle birşey olmayacak ama. Datome'nin aklı hiç oyunda değil. Süre bitiyor farkında değil, savunma yaparken rakibin karşısında duramıyor. Vesely desen zaten evlere şenlik. Şuan burayı çiftlik gibi görüyor. Tamam ikinci teknik faulde dirsek yemiş ama hep bunları kovalıyor. hücumda bile topu potaya atarken faul kovalıyor. Bizim enerji kaynağımızdı. Şimdi ise bu haliyle negatif elektirik yayıyor. Koçun bu üç oyuncuya bence net tavır koyması lazım. Rotasyon dar, takım 2 no olmadan oynuyor kabul ama ne yeterince mücadele var, ne de konsantrasyon. Dixon ikinci yarı biraz baskı yapmaya başladı, takım ivme kazandı. Sonra gitti iki acele atış. Yine başa döndük.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1408 : 22 Aralık 2016, 09:14:31 »
Geçen yıl ile bu yıl arasında bu kadar fark olması gerçekten anlaşılmaz. Bir maç kötü oynadığımızda ertesi maçta farklı bir görüntüye kavuşuyorduk. Veya bir kişi kötü oynadığında başka birisi onu telafi ediyordu. Ama bu yıl maalesef bir türlü ritim bulamadık.  Bence bu duruma gelmemizdeki en büyük etken sporcuların mental yapısı. Bir çoğunun üzerinde anlamsız bir negatiflik var. ayaklar gitmiyor, beyin hükmetmiyor.

Vesely olayına gelince, ilk teknik faulü aldığında "eyvah" dedim. Ve aklımdan "İnşallah hücum faul aldırmak düşüncesi ile bir hareket yapıp 2.teknik faulü almaz" şeklinde bir düşünce geçti. Ama maalesef bu korkum gerçekleşti. Tamam kendisine bir faul yapılmış olabilir ama Euroleaugue'de maç yöneten hakemler de Vesely'nin zaman zaman yaptığı bu hareketten haberdarlar.  Vesely hücum faul aldırmak düşüncesi ile benzer hareketleri çok yapıyor ve hareketi de hakemler tarafından inandırıcı bulunmuyor.

Kötü bir mağlubiyet oldu. Bogdanoviç dönünce ne olacak bilmiyorum ama bir takım bir oyuncunun yokluğu ile bu kadar sıradanlaşmamalı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1409 : 22 Aralık 2016, 09:54:28 »
bogdan'ın yoklugu artık iyiden iyiye hissediliyor..cunku takım yoruldu..daha sonra kısalar yoruldu..eski pas trafıgını yapamıyorlar...cunku sagolsun datome hic oyunda olmadıgından sloukas ve dixon tamamen sıkıstılar koseye...

yani sorun bogdan yokken datome'nin de artık giderek kotu oynamasından kaynaklı ve kısalara cok yuk binmesi...

bence bu durum alenen vesely ve antic'e de etki ediyor...cunku dogru yerde dogru pası alamaz oldular...udoh farklı bir karakter oldugundan idare ediyor...

bogdan'ın bir an once donup artık rollerin eskiye donmesi lazım...bu sekilde rahatlarız ancak...

diger bir konuya gelirsek, ben artık ısrarla 4 numara oynayan atletik ve sutor bir oyuncu istiyorum...datome boyle devam ettigi surece cok problem yasarız hucumda ve savunmada...ısrar ediyorum quincy acy konusunda...alıp gelelim su adamı artık...cok rahatlar takım bogdan da donunce acy'nin katılımıyla...

bogdan donunce dixon, antic ve vesely'nin performansı kesinlikle artacak...ama datome'den ciddi supheliyim...gecen sene ki kalınıc gibi...ama savunma da yapamayan modeli...oyunda degil resmen..umarım toparlanır artık...

yerlilere gelirsek...hepsine diyorum ki, aldıgınız parayı ve formayı hakedin artık da obra forma sansı versin...

seneye ise tamam melli'yi alalım ama esas bogdan yeirne langford gibi biri lazım takımı cekip cevirip sorumluluk alacak...artık kim olur bilmem...
ama hepsinden onemlisi seneye bu takıma adam gibi sure alıp katkı verecek 2 yerli alalım artık...