Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1440 : 23 Aralık 2016, 11:35:47 »
Minimum 20 olur

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1441 : 23 Aralık 2016, 11:47:29 »
Pao ve  Daçka maçlarında fazlaca umudum yoktu. CSKA maçında rakibin gücüne her türlü olumsuz gelişmeye rağmen kazanacağımız yönünde içimde bir his var. İnşallah kazanıp moral kazanırız.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1442 : 23 Aralık 2016, 11:49:32 »
Fikstür avantajımız var takım biraz düzelse bize yeter ilk 4 rahatlıkla yaparız..gelecek 2 maça çok takılmamak lazım

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1443 : 23 Aralık 2016, 12:21:38 »
Cska ile Top8 ve daha üst turlar maçında alacağımız sonuç çok önemli değil benim için

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1444 : 23 Aralık 2016, 13:14:45 »
Kazan ve Daçka maçları kaybedilmese içerde,  deplasman mağlubiyetleri sorun olmazdı.Çok gereksiz takımlara içerde yenildik.
De colo oynamayacak diye konuşuluyor, ama  formdalar farketmiyor oynamaması.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1445 : 23 Aralık 2016, 13:35:21 »
İstanbul’da yaşanan terör olayları nedeniyle FinalFour’un yerinin değiştirilmesi son zamanlarda gündeme gelen olaylardan biriyken cevap en yetkili isimden geldi.

Verdiği röportajda İstanbul’da yapılacak FinalFour için güvenlik endişesi olup olmadığı ve değişme ihtimali sorulan Bertomeu, “Tabii ki güvenlik konusunda endişemiz var. Dünya son 1.5 yıldır, risk olmayan tek bir yerin olmadığı zamanları yaşıyor. İstatistiksel olarak Türkiye en kötü rakamlara sahip olabilir ama hiç olmaz dediğimiz şehirlerde de bunlar yaşandı.” dedi.

Pes etmeyeceklerini ve terörün kazanmasına izin vermeyeceklerini belirten CEO, “Asla pes edemeyiz, bunun için kimseyi cezalandıramayız. Geri adım atamayız. Korktuğumuz için geri adım atarsak, onlar kazanır. Türk hükümeti bizden daha fazla ilgileniyor bu konuyla ve şartların güvenli olacağını garanti ediyoruz. Taraftarlar da 1.5 saatte biletleri bitirerek verilecek en güçlü mesajı verdi” şeklinde konuştu.

Çevrimdışı fortisetliber

• Üye
« Yanıtla #1446 : 23 Aralık 2016, 15:00:33 »
Katılıyorum gelecek bir iki ay daha sancılı geçecek gibi ama sezon sonundan ümidimi daha kaybetmedim.... Bana bu sadece bir geçiş süreci gibi geliyor...

Geçen seneki kadroyu koruyarak bu seneye girdik. Hocamızla uzun bir mukavele yaptık. Neyin geçiş süreci bu? Takım yeni kurulsa, hoca yeni gelmiş olsa geçiş süreci der ümidimizi korurduk. Ama geçiş süreci yaşamamızı gerektirecek hiçbir durum yokken geçiş süreci diye gelecekten ümitvar olamıyorum. Maalesef bu takımda bazı oyuncular heyecanını kaybetmiş ve belki de artık başka heyecanlar peşinde koşmak istiyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1447 : 23 Aralık 2016, 15:10:52 »
dacka ve kazan'ı kazansak 10-3 oalcaktı durum ki, misler gibi 2.lik konusund ayerimiz saglam olacaktı....
ama ne yazık ki 2 macta sacma sapan gitti..
ama toparlanmayacak  durum degil...
cska ve oly'i deplasmanda yenersen bir fark kalmaz pratikte...
oly 'i dun izledim ..gerci deplasman ve ev sahibi olarka cok fakrlı karakterdeler...evlerind edaha iyiler ama printezis yokken cok sıradanlasıyorlar bence...hele spanolulis'i de kitlersen elleri ayakları kitleniyor...
cska macı en zoru tabi...kaznaırsak o havayla alırız oly macını da diyorum...guven gelecek takıma...zaten bogi de donecek oly macına haerhalde...

ben totemi mi yapayım cska macına ..uzun zamandır yapmıyorum.skor dagılımı ve skor yazayım..

95-86 kazanacagız...

dixon 17, sloukas 13, nunnally 10, gigi 15 (umarım), kalınıc 7, antic 6, vesely 15, udoh 12

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1448 : 23 Aralık 2016, 16:43:28 »
dacka ve kazan'ı kazansak 10-3 oalcaktı durum ki, misler gibi 2.lik konusund ayerimiz saglam olacaktı....
ama ne yazık ki 2 macta sacma sapan gitti..
ama toparlanmayacak  durum degil...
cska ve oly'i deplasmanda yenersen bir fark kalmaz pratikte...
oly 'i dun izledim ..gerci deplasman ve ev sahibi olarka cok fakrlı karakterdeler...evlerind edaha iyiler ama printezis yokken cok sıradanlasıyorlar bence...hele spanolulis'i de kitlersen elleri ayakları kitleniyor...
cska macı en zoru tabi...kaznaırsak o havayla alırız oly macını da diyorum...guven gelecek takıma...zaten bogi de donecek oly macına haerhalde...

ben totemi mi yapayım cska macına ..uzun zamandır yapmıyorum.skor dagılımı ve skor yazayım..

95-86 kazanacagız...

dixon 17, sloukas 13, nunnally 10, gigi 15 (umarım), kalınıc 7, antic 6, vesely 15, udoh 12
İyi ki varsın Yılmaz Abi  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1449 : 23 Aralık 2016, 17:53:24 »
Hiç umutlu değilim, bu bir yana da..
Kazansak bile tatmin olurmuyum bilmiyorum. Ben biraz istikrar görmek istiyorum. Vesely nin takım enerjisi olduğu, Bobby nin yüreği olduğu zamanlardaki gibi bir takım izlemeyi istiyorum.
Geçen seneki Kuban deplasmanı geliyor gözümün önüne, sakatlarla dolu bir halde gidip aslanlar gibi savaşmıştık, 50 sayılarda bitmişti galiba, Delaney, Randolph, Claver, Singleton, Broekhof... sağlam takım. Sayı atamasak da savunmada savaşta geri adım atmıyorduk. Bu sene sanki savunmamızın gücü hücumdan geliyor gibi, 2 hücum boş dönünce savunmamız da dağılıyor. Bunu bari düzeltsek..

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1450 : 23 Aralık 2016, 18:33:11 »
Hiç umutlu değilim, bu bir yana da..
Kazansak bile tatmin olurmuyum bilmiyorum. Ben biraz istikrar görmek istiyorum. Vesely nin takım enerjisi olduğu, Bobby nin yüreği olduğu zamanlardaki gibi bir takım izlemeyi istiyorum.
Geçen seneki Kuban deplasmanı geliyor gözümün önüne, sakatlarla dolu bir halde gidip aslanlar gibi savaşmıştık, 50 sayılarda bitmişti galiba, Delaney, Randolph, Claver, Singleton, Broekhof... sağlam takım. Sayı atamasak da savunmada savaşta geri adım atmıyorduk. Bu sene sanki savunmamızın gücü hücumdan geliyor gibi, 2 hücum boş dönünce savunmamız da dağılıyor. Bunu bari düzeltsek..
10-0 lık, 12-0 lık serilere anında daha fazlasıyla karşılık veren takımı bekliyorum ben de, olacak inşallah.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1451 : 23 Aralık 2016, 18:47:36 »
Geçen seneki kadroyu koruyarak bu seneye girdik. Hocamızla uzun bir mukavele yaptık. Neyin geçiş süreci bu? Takım yeni kurulsa, hoca yeni gelmiş olsa geçiş süreci der ümidimizi korurduk. Ama geçiş süreci yaşamamızı gerektirecek hiçbir durum yokken geçiş süreci diye gelecekten ümitvar olamıyorum. Maalesef bu takımda bazı oyuncular heyecanını kaybetmiş ve belki de artık başka heyecanlar peşinde koşmak istiyorlar.

Bu şunun geçiş dönemi;
Tüm takımlar tüm sezon boyunca aynı formda olmaz ....

Önemli oyuncular çok şanssız Zaman'larda sakatlandı ... Bu kadar basit ... Ayrıca bazı oyuncular (özellikle bogdan ve kaliniç) geçen yaz neredeyse hiç aravermeden devam etti ki; bir yerde bu sakatlıklar ortaya çıkacaktı... Yapacak birşey yok...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1452 : 23 Aralık 2016, 19:39:06 »
Fark açılır, biraz kapatırız son 5dkya falan yakın gireriz ama nefesimiz yetmez gibi geliyor.

Geçen yıl tam da bu zamanlar performansımız bir artış göstermişti. İnsan aynısı olsun istiyor. Umarım bu maçı kazanamasak bile mental olarak daha iyi durumda oluruz.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı fortisetliber

• Üye
« Yanıtla #1453 : 23 Aralık 2016, 20:06:38 »
Datome bedenen sahada ama ruhen başka yerlerde. Yine berbat başladı.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1454 : 23 Aralık 2016, 20:12:11 »
belki komik gelecek ama cska gecen sene daha guclu idi, bu sene 2-3 maci gote bala kazandilar.

bu maci alsalar bile fikrim degismez bu sene cska iyi degil, yuzde 70'mizle oynasak 10 sayi fark atariz.