Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215437 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1605 : 28 Aralık 2016, 23:10:35 »
Printesiz çok büyük ihtimal yokmuş..agravaniste olmayabilirmiş

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1606 : 29 Aralık 2016, 09:21:34 »
  Olympiakos en iyi 2 lik savunması yapan takımlardan birisi ama aynı zamanda en kötü üçlük savunması yapan ikinci takım
En kötü Galatasaray sonra Olympiakos
Biz de Lig'in en iyi üçlük atan takımlarından biriyiz
Printezis de yokken mesele üzerinden bayağı oynarız gibime geliyor topu pota altına indiririz Mümkün mertebe oldukça sert maç bi bekliyorum
Bu zor deplasmandan Umarım alnımızın akıyla çıkabiliriz

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #1607 : 29 Aralık 2016, 10:05:32 »
Sloukas'ın direksiyona geçeceği, Datome'nin "geri dönüyorum" diyeceği ve tabi ki Ekpe'nin pota altını karartacağı bir maç olacağına inanıyorum.

Fenerbahçe!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1608 : 29 Aralık 2016, 10:29:15 »
Bugün Sloukas'tan pek bir beklentim yok. Onun açısından duygusal olarak çok zor bir maç olacak. Bobby Dixon'ın Cska maçının 4. çeyreğinden itibaren yaptıklarını tekrar etmesini bekliyorum.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 10:29:55 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1609 : 29 Aralık 2016, 10:43:47 »
Topu pota altına indirip, ısrarla buradan oynamamız lazım. maçın başında üçlüklere dayanırsak maçın ilerleyen dakikalarında buna genel de çözüm buluyorlar. geçen sene hep ısrarla içerden başlar, sonra dışarıdan fişi çekerdik. bu sene yılın başlarında hep dışarıdan yüksek yüzdeli üçlüklerle başlayıp bazı maçlarda gerisini getiremedik. ama son dönemde gene maçın başlarında ısrarla topu içeriye indiriyoruz. bence bu maçta aynen öyle olacak. maçta kritik yer üçüncü çeyrek. oraya kadar kafa kafaya gireriz. 3. çeyrekte vites arttırp bir de spa nın cevap vermesine izin vermezsek alır geliriz inşallah.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1610 : 29 Aralık 2016, 12:41:48 »
Bir kaç yıl öncesine kadar Fbtv.de basketbol yorumculuğu yapan Mehmet Baturalp abimiz vardı. Maç anlatım esnasında klişe biz sözü vardı "Şimdi en mühim şey üçlük yemeyelim...

Bende aynı şekilde rakiplerin üçlük yüzdelerinden çekiniyorum. Dolayısı ile, Olympiakos'un üçlük yüzdesini %30 lar seviyesi ve üzerine çıkartmazsak yeneriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1611 : 29 Aralık 2016, 12:53:44 »
hem printezis hem agravanis yok dneiyor...

agravanis caktırmayın ama bize karsı porblem yaratıyordu bazen...mesala marco kuzin gibi.zannedersin bir bok yamaz, ama gelir bize patlar...o yuzdne onunda olmaması iyi olur...4 numarada 3 numara oynatacaklar bu gidisle..yani papanikalou oynayacak bolca...birch-milutinov(young) bile gorebiliriz bolca aynı anda oyunda..

mantzaris-green
spanoulis-Lojeski
papapetrou
papanikalou
milutinov-birch-young
+
toliopoulos-athinaiou-maragkos

forvette sıkıntı yasayacaklar mac boyu...degerlendirmek lazım...datome-kalinic'e cok is dusecek...hatta nunnally'e...bol bol cabukluklarını kullanmaları lazım...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1612 : 29 Aralık 2016, 13:00:52 »
Aslında söylemeyecektim ama olur da tutarsa "aklımdan geçti" dememek için paylaşıyorum. Bir kaç gündür bu maçın skoru 78-74 lehimize olacak gibi bir his var. Olur da tutturursam havam olur. Yok tutmazsa da bir daha böyle konulara hiç girmem :P
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1613 : 29 Aralık 2016, 13:20:42 »
Bugün Sloukas'tan pek bir beklentim yok. Onun açısından duygusal olarak çok zor bir maç olacak. Bobby Dixon'ın Cska maçının 4. çeyreğinden itibaren yaptıklarını tekrar etmesini bekliyorum.
yaz oradan kostas'a 20 sayı 5 rib 7 asist :)

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1614 : 29 Aralık 2016, 15:03:57 »
bence datome iyi oynamaz ve vesely e sert onanıp teknik foul yerse 73 - 69 yeniliriz diyorum. yada maçın başında ufak bir şut yüzdesi tutturursak (datome ve bob ) 79-88 yeneriz diyorum. şut yüzdesi tutturursak zaten savunmamız iyi , onlarında iyi oyuncuları yok, güvenleri çabuk kırılırlar. çünkü maçın başında enerjisiyle oyuna gircek oly, o enerji iş yapmazsa kalitelerinin düşük olduğunu düşüncekler. ama maçın başında hücumdan boş dönersek  ve vesely de sert savunmalara sinirlenip teknik yerse adamlar oyunda kalır ve her skor olabilir.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 15:05:32 Gönderen: oddrech »

• Üye
« Yanıtla #1615 : 29 Aralık 2016, 15:48:53 »
pana macına yetisemiyorum ama gs ve cska maclarında yanınızda yer ayırın..
15 gunluk tatilde 2 mac var orada 2 si de birbirinden guzel...:)

gergin'in aksine fiksturu yapanı cok sevdim sırf bu yuzden....bizim gibi izmirlileri dusunmus de ayarlamıs...

• Üye
« Yanıtla #1616 : 29 Aralık 2016, 16:07:19 »
haberturk'de haber...

THY Euroleague ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi gibi iki önemli cephede mücadele veren Darüşşafaka Doğuş, uzun pozisyonunda rotasyonunu 19 yaşındaki Hırvat pivot Ante Zizic’le güçlendirirken, devler arenasında en geniş bütçeye sahip takımlardan biri olarak da sivrildi.

Hırvatistan’ın Cibona Zagreb takımında forma giyen 2.12 boyundaki genç pivotla uzun rotasyonunu genişleten Daçka’da kadrodaki oyuncu sayısı 16’ya çıkarken, Yeşil-Siyahlı kulübün oyuncu bütçesi de 20 milyon Euro’ya yükseldi. Zizic’le önümüzdeki yıl opsiyonu da elinde olmak şartıyla sezon sonuna kadar anlaşan Daçka’nın kasasından bonservisle birlikte 1 milyon Euro civarında bir para çıkarken, geçtiğimiz haziran ayında Boston Celtics tarafından draft edilen genç oyuncunun NBA’e gitmesi halinde Celtics’in ödeyeceği 650 bin dolarlık ücreti de Cibona’nın alacağı öğrenildi.

BÜTÇEDE İLK BEŞTE
Sezon başında yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Darüşşafaka Doğuş, THY Euroleague’de yer alan kulüpler arasında en geniş bütçeye sahip 5. takım oldu. Rus CSKA Moskova’nın 35 milyon Euro ile başı çektiği listede Real Madrid 27 milyon Euro ile 2., Fenerbahçe ise 23 milyon Euro ile 3. sırada yer alıyor. Barcelona’nın 21 milyon Euro ile 4. sırada bulunduğu listede Darüşşafaka Doğuş da 20 milyon Euro ile kendisine 5. sırada yer buldu.

dacka'nın butcesi bizden fazla olabilir yerli oyuncuları yuzunden....20'yi coktan astılar...

• Üye
« Yanıtla #1617 : 29 Aralık 2016, 16:18:25 »
efes-real.... real koyacak...
kızılyıldız-cska....cska koyacak
oly-fb....koyacagız kacısı yok...
milano-zalgiris....milano son sansını degerlendiri gibime geliyor...
baskonia-maccabi..maccabi alır umarım
kazan-pana...kazan alır umarım..
gs-brose...brose koyacak...
barca-dacka...barca koyacak...

baskonia-maccabi ve kazan-pana maclarını tam bilemiyorum ne olur...

maccabi bagatkis'in etkisiyle ritm tutturursa oly suprizi gibi supriz niye yapmasın diyorum...
kazan ise colom-langford-parakhouski yeteri kadar iyi oynarsa pana'yı yener bence..

cska 13-2
real 10-5
fenerbahce 10-5
oly 9-6
pana  9-6
baskonia 9-6
dacka 8-7
efes 7-8
barca 7-8
brose 6-9
maccabi 6-9
kızılyıldız 6-9
kazan 6-9
zalgiris 5-10
milano 5-10
gs 4-11

gerci su mal efes real'i de yense mi diyorum..ama sonrada gs'yi yenip umitlenirler...
ama real nasıl olsa obur hafta kaybedebilir cska'ya...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1618 : 29 Aralık 2016, 16:31:40 »
Seneye umarım Daçka'yı almazlar eıroleague'e. Boşu boşuna çöpe giden 20 milyon euro. Şahenk Fenerbahçe'ye sponsor olsun şimdikinden çok daha fazla reklam yapar ve bu sponsorlukla birlikte avrupa şampiyonluğu çok daha yakın olur. Obranın da kalması ile yıllar boyu ambargo koyarız avrupa basketboluna.

• Üye
« Yanıtla #1619 : 29 Aralık 2016, 17:22:47 »
....damat ferit'e...gitsin cincona sponsor olsun...
benim icin haindir o herif...