Udoh'suz 3'te 3... Emeği geçenlere teşekkürler.
İlk yarıda yenen 54 sayı maçı çok hafife aldığımız içindi, Galatasaray çok iyi hücum ettiği için değil. Tokadı ilk yarıda yememiz hayırlı oldu. Maç boyu 15 sayılarda önde götürüp son 3-4 dakika geri düşmemiz durumunda maç da gidebilirdi. İlk yarıda olması devre arası kendimizi toparlamamızı sağladı.
Antic'in maalesef vücudu savunma yapmaya elvermiyor. Konsantrasyon problemi de yaşayınca hiç çekilmiyor. Geçen seneki gibi dış şut attığını da söyleyemeyiz. 2-3 ay öncesine kadar tersini düşünüyordum ancak sene sonunda gönderilmesi mantıklı olur. Hem 1,5 milyon dolara yakın bütçe takviyesi de olur. Kalinic'i ilk defa bu kadar kötü savunma yaparken gördüm. Yardımlara hep geç kaldı. Zaten koç daha sonra onu hiç düşünmedi.
Kostas çok sevdiğim bir oyuncu, hatta genel kanının aksine büyük maç performansı bence çok iyidir. Bugün iyi oynadığını düşünüyorum. Hatta yorulan, faul problemine girmiş Pleiss ve Fitipaldo'ya karşı sürekli potaya gitmesi doğru karardı ve bunu bugün yapan tek oyuncuydu. (1-2 kere Dixon ve Bogdan da yaptı ama sürekli değildi). O pozisyonlarda Vesely'e çok ekmek çıktı. Ancak son periyotta yaptığı top kayıpları yakışmadı. Top kaybı ortalaması yüksek olsa da genelde maç sonlarını iyi oynardı. Bu yüzden yakıştıramadım. Büyük oyuncu olmak istiyorsa top kaybı sayısı aşağı inmek zorunda o ayrı konu.
Nunnally'nin savunma katkısı gün geçtikçe artıyor. Hücumda da ceza atıcısı kimliğinin yanına kendi skorunu yaratmayı da eklerse tamamdır.
Vesely ve Dixon'ı sona bıraktım. Udoh'un sakatlığı hem kendisine hem de Vesely'e yaradı. Vesely kendi kimliğine kavuştu, Ekpe de birkaç hafta dinlenmiş oldu. Bu dinlenmeye ihtiyacı vardı; yoksa sezon sonunu zor getirirdi.

Umarım Vesely, Udoh döndükten sonra da böyle oynamaya devam eder.
Dixon agresyon seviyesi yüksek maçlarda bunu hep yapıyor. Büyüdüğü ortamla bağlantılı olarak mental yapısı çok kuvvetli. Seviyor bu maçları. Bundandır ki Euroleague finalinde çok zor 2 üçlüğü eli titremeden atıyor, bundandır ki derbilerin yıldızı oluyor. Var olsun.