Emin kardeşim, o şahsa yapılanlar ayıp değil, bence geç bile kalındı. 2014 de Kayseri maçıydı galiba, 5-1 mi ne yenmişiz, harika top oynamışıs 2-3 tane jeneriklik goller olmuş, bu şahıs programda tek kelime etmedi maç hakkında, Fenerbahçe taraftarı özür dilemeli dedi malum tezahürat yapıldığı için. Evet demesinin arkasında da sacede çıkarları yatıyor, rte nin desteği olmadan mümkün değil federasyon başkanı olsun, hatta bence aklına bile gemesi mümkün değildi. Diğer futbolcularında neden evet dedikleri ve nasıl milli takıma tekrar çağırıldıkları ortada.
Sadece Fenerbahçeli diye savunmak bence ayıp, aynı şeyi yapan Galatasaraylılar olsaydı, mesela Hasan Şaş yapsaydı gene böyle savunurmuydunuz ?
2017 de ölmüş, 2027 de ölmüi hiç farketmez. zaten ölü benim ve benim gibi düşünenler için.
Fenerbahçe maalesef herşeyden üstün değildir, Türkiye Cumhuriyeti ondan çok daha üstündür. Bu bütün gerçek Fenerbahçeliler içinde böyledir ki zaten o yüzden onların kurtuluş savaşında yaptıklarını anlatıp övünebiliyoruz.
Bu şahıs bizim hakkımızı savunuyorsa hemen arkasına bakarım, ne çıkarı var diye.
Benim için söylediğim gibi kendisi ölüdür, Fenerbahçe efsaneleri arsına zaten girememişti (topu topu 1 sezonla olmaz çünkü o iş). Gerçek efsaneler Pierre VanHoijdonk dur, Alex De Souza dır, Lefter dir, Nezihi dir, Obradovic dir, Ekpe Udoh dur, Damir Mrsic dir, İbo dur, Mirsad dır ama Rıdvan o listede olamaz, olursa bu saydıklarıma ve varsa unuttuklarıma ayıptır, haksızlıkdır.
Bu yazıda 2-3 yerde ismini kullanmıştım ama değiştirdim, böyle daha güzel görünmeye başladı yazı..