Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2250 : 27 Ocak 2017, 08:21:49 »
Emin kardeşim, o şahsa yapılanlar ayıp değil, bence geç bile kalındı. 2014 de Kayseri maçıydı galiba, 5-1 mi ne yenmişiz, harika top oynamışıs 2-3 tane jeneriklik goller olmuş, bu şahıs programda tek kelime etmedi maç hakkında, Fenerbahçe taraftarı özür dilemeli dedi malum tezahürat yapıldığı için. Evet demesinin arkasında da sacede çıkarları yatıyor, rte nin desteği olmadan mümkün değil federasyon başkanı olsun, hatta bence aklına bile gemesi mümkün değildi. Diğer futbolcularında neden evet dedikleri ve nasıl milli takıma tekrar çağırıldıkları ortada.
Sadece Fenerbahçeli diye savunmak bence ayıp, aynı şeyi yapan Galatasaraylılar olsaydı, mesela Hasan Şaş yapsaydı gene böyle savunurmuydunuz ?
2017 de ölmüş, 2027 de ölmüi hiç farketmez. zaten ölü benim ve benim gibi düşünenler için.
Fenerbahçe maalesef herşeyden üstün değildir, Türkiye Cumhuriyeti ondan çok daha üstündür. Bu bütün gerçek Fenerbahçeliler içinde böyledir ki zaten o yüzden onların kurtuluş savaşında yaptıklarını anlatıp övünebiliyoruz.
Bu şahıs bizim hakkımızı savunuyorsa hemen arkasına bakarım, ne çıkarı var diye.
Benim için söylediğim gibi kendisi ölüdür, Fenerbahçe efsaneleri arsına zaten girememişti (topu topu 1 sezonla olmaz çünkü o iş). Gerçek efsaneler Pierre VanHoijdonk dur, Alex De Souza dır, Lefter dir, Nezihi dir, Obradovic dir, Ekpe Udoh dur, Damir Mrsic dir, İbo dur, Mirsad dır ama Rıdvan o listede olamaz, olursa bu saydıklarıma ve varsa unuttuklarıma ayıptır, haksızlıkdır.

Bu yazıda 2-3 yerde ismini kullanmıştım ama değiştirdim, böyle daha güzel görünmeye başladı yazı..

Çevrimdışı VERDA

• Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #2251 : 27 Ocak 2017, 09:39:44 »
ayhan hocanın bütün söylediklerine katılıyorum. ayrıca hakaret falan da edilmemiş. bence az bile yapılmış. benim için çoktan ölmüş biriydi bu şahıs, tekrardan gömmüş oldum. önceden bir kaç doğru şey yapmış olmak, kişiyi doğru bir adam yapmaz. durmuş saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2252 : 27 Ocak 2017, 09:46:45 »
Hak savunulmuşsa aykut kocamandan daha fazla savunan olmamıştır..onun konu hakkında söyledikleri eminim ki çoğu kişinin düşüncelerinin aynısıdır..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2253 : 27 Ocak 2017, 10:06:59 »
Daçka ne aç gözküsün be kardeşim..okben i almışlar şimdi de

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2254 : 27 Ocak 2017, 10:44:58 »
Daçka ne aç gözküsün be kardeşim..okben i almışlar şimdi de
Yazık olmuş, ciddi süre de alıyordu ve gayet iyi gidiyordu bu sezon. Daçka mis gibi proje takımına da çomak sokmayı başardı demek ki yazık.

Blatt bana süre vermeye söz verdi demiş. Giresun'da aldığı süreleri alabilir mi, hiç sanmıyorum bu rotasyonda.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Conrad McRae

• Üye
  • Yer: Denizli
« Yanıtla #2255 : 27 Ocak 2017, 11:00:49 »
Yaşım 37 artık. Rıdvan'la büyüdüm. Mahalle arasında Rıdvan olurdum, ben Rıdvan olucam diyenle kavga ederdim. Biriktirdiğim 30 gazete kuponu karşılığında hayatımda tutturduğum tek piyango olan Rıdvan imzalı topla uyur, onunla okula giderdim. Abimler ki kendileri Cinconludur topu gizlice alıp patlattıklarında günlerce konuşmadım onlarla, çokça ağladım. Fenerbahçeli olmayı öğrendiğim rahmetli babamın biraderleri okşaması bile öfkemi asla azaltmadı. Denizli'ye deplasmana gelen takım otobüsünün geçeceği yolda beklerdim belki Rıdvan'ı görürüm diye. Ancak bu kez topu kendisine yakıştığı gibi ayağında tutmak yerine ezbere gelen pasla, ezbere pas vermeyi tercih etti. Çok mu lazımdı kendisi bilir ama 37 yaşındaki çocuğun topunu kendi kesti, haberi yok.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 11:02:48 Gönderen: Conrad McRae »
Daha 19 yaşında
Düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma
Yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz
FENERBAHÇE yıkılmaz!!!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2256 : 27 Ocak 2017, 11:27:58 »
Rıdvan bunu yeni mi yapıyor. Rıdvan yıllardan beridir böyle. Menfaat dünyasında o da kendi çıkarını ve konumunu düşünerek ortama ayak uyduruyor.

Yıllar önce bir röportajını dinledim tvde. Hayattaki tek pişmanlığın nedir diye sormuşlardı. ergün abiye (ergün gürsoy) verdiğim sözü tutamamıştım demişti. O gün bitti benim için Rıdvan. Keşke Ergün abisine verdiği sözü tutsaymış.

Bu arada konu dağılmasın. Boby yine klasik gs performansını da göstermiş oldu. Vesely bir kaç maçtır iyi ama Boby'nin de kendisine gelmesi için gs dopingine ihtiyacı varmış :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2257 : 27 Ocak 2017, 11:43:25 »
Bu arada konu dağılmasın. Boby yine klasik gs performansını da göstermiş oldu. Vesely bir kaç maçtır iyi ama Boby'nin de kendisine gelmesi için gs dopingine ihtiyacı varmış :)
Hocam sadece Boby ve Vesely değil hepimize doping etkisi yapıyor. Mesela 2-3 saat uyku ile duruyorum ama müthiş enerjik hissediyorum keyfim yerinde :)

Şöyle her 15 güne bir, branş gözetmeksizin gs maçı olsa, yahu ne kadar güzel olur değil mi?  :)
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 11:48:08 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2258 : 27 Ocak 2017, 11:47:22 »
Olmaz mı :)

erkek baskette 3 maç 3 g
bayan basket 1 maç 1 g
erkek voleybol 1 maç 1 g
bayan voleybol 1 maç 1 g
futbol 1 maç 1 g

Bu sene 7'de 7 yapmışız :)

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2259 : 27 Ocak 2017, 11:52:33 »
Sevgili renktaşlar, bence bu tartışmayı bırakalım. çünkü spor evrenseldir, siyasi düşünce de insanların kendilerine kalmış bir düşüncesir. isteyen istediğini düşünebilir.ne fenerbahçelilerin tamamı tek bir düşünceye sahip, ne de rakipleri ... Zaten matematiksel olarak bu mümkün değil. türkiyede 25 milyon fenerbahçeli var diyoruz ama zaten herhangi bir düşüncenin toplamı 25 milyon etmiyor. kendimizi kasmayalım. Rıdvan da istediğini söyleme özgürlüğüne sahip, oradaki taraftar da tepkisini gösterme özgürlüğüne. Sonuçta bunlar hiç kimsenin vereceği kararı etkileyecek şeyler değil. ben aykutu çok severim. Hatta fenerbahçe basket takımından sonra fenerbahçe de en çok sevdiğim adamdır. Adamdır zaten. Dediklerine imza atarım.  Bence sadece sporcular için değil taraftar arasında da böyle bir tartışmaya katılmak yersiz. Nasıl sporcularda her düşünce de insan varsa taraftarda da var. Zannımca taraftarın arasına da bu düşüncenin girmesinden korktuğu için bu açıklamayı yaptı.sağlıcakla kalın.
NOt: siyaset insanların arasındaki sevgiyi öldürür. dikkat

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2260 : 27 Ocak 2017, 11:53:14 »
gs bu aralar iyi toparladı. biz 2 de 2 yaptık ama bu formları böle giderse ilk 8 de baya takımın canını yakarlar bu da bizim işimize gelir.
deplasmanda bu oyunlarını evlerınde arttıracağını düşünürsek , pana , oly , baskonia , daçka, kızıl yıldız gibi takımlardan galibiyet alırlar.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2261 : 27 Ocak 2017, 12:02:49 »
gs bu aralar iyi toparladı. biz 2 de 2 yaptık ama bu formları böle giderse ilk 8 de baya takımın canını yakarlar bu da bizim işimize gelir.
deplasmanda bu oyunlarını evlerınde arttıracağını düşünürsek , pana , oly , baskonia , daçka, kızıl yıldız gibi takımlardan galibiyet alırlar.

Gs o fikstürde pana ve kazan dışında maç kazanamaz

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2262 : 27 Ocak 2017, 12:02:53 »
Dün biri twitter'da yazmıştı "Fenerbahçe'nin kalbi stat değil salon oldu" artık diye.Gerçekten de öyle oldu.
Baskonia deplasmanında da ilk yarı böyle oynamıştık ama  geri gelememiştik.Umarız böyle maçlarla deplasmanda karşılaşmayız.

Rıdvan Dilmen efsane ama efsane gibi davranması gerekiyor.Bence bu tepkileri bilerek yaptı o açıklamayı.Tarihte efsane olmuş karakter koymuş tarihe iz bırakmış efsane sporcuların çoğu, farklı duruş sergilemiştir.Milyonların dinlediği, etkilendiği camiaya mal olmuş bir spor adamı isen ne gerek var bu açıklamaya.İçinde küfür olmadığı sürece, taraftarın tepkisi çok normal.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2263 : 27 Ocak 2017, 12:03:10 »
Gs o fikstürde pana ve kazan dışında maç kazanamaz

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2264 : 27 Ocak 2017, 12:05:14 »
bir de bence pana yı rakip olsrak görmüyorum..tek temennim play offlarda onlarla eşleşmek