abi bu izmirin dağları iyi hoş da , yanlış anlamayın benim de saygım sonsuz atatürk'e çok tanımasam bile.
ama Fenerbahce için kıçını kaldırma zahmetinde bulunamayanlar izmirin dağları başlarken eşlik ediyorlar.
hassas konu olabilir çok fazla şey yazmak istemiyorum ama Fenerbahce için ordasınız, ben şahsen Fenerbahce ile alakalı şeyler görmek isterim, Atatürkü sevmeyen yok zaten bu neyin isbatı bu neyin çabası.
Öncelikle, hiç bağırmayıp, sadece İzmir Marşı için bile salona giden varsa helal olsun.
Bu günlerde gidip takımı Cska, Galatasaray karşısından desteklemekten daha anlamlı bunlar.
İzmir Marşı nın söylenmesinin Atatürkle alakası olduğunu sanıyorsan/sanıyorlarsa çok yanılıyorsun/yanılıyorlar. Eğer öyle olsaydı bestelendiği günden buyana söyleniyor olurdu. İyi anlamak lazım neden son günlerde böyle bir akım doğdu, neden Beşiktaştan, Galatasaraydan Trabzona kadar yayıldı, neden Konyada bile söyledi ?
Benim için ve birçok kişi işin yeri geldiğinde Fenberbahçe teferruat olabilir, sonuçta Atatürkün de dediği gibi "söz konusu vatansa gerisi teferruatır". Ve malesef bugünlerde öyle günler olmaya başladı. Baksana millet toprak bile isteme hakkını gördü, fesli bir delinin laflarıyla ülkeyi satanları, peşkeş çekenleri anmaya başladılar, Atatürkün kurduğu TBMM de bvatan hainleri için amna törenleri düzenlediler. Kendilerini Allah mertebeseni çıkardılar artık..
Bu arada bu mesajları senin şahsına yazmıyorum Emin, ama sana denk geliyor , kusura bakma

Bence bu konularda fazla mesaj yazma sen, insanların hassas noktası olduğu için farklı tepkiler gelebiliyor..