Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2430 : 03 Şubat 2017, 01:06:35 »
Bizim skorer oyuncularımızın yüzdesiz oynamasına rağmen, foul çizgisine fazla gitme başarısı göstererek ve güzel savunmayla aldık maçı, helal olsun, ayrıca izmirli olduğumdan mı bilmem ama izmir marşı söylenirken aldığım keyfi maçın başka hiç bir anında yaşamıyorum, diken diken oluyor tüylerim.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 01:07:02 Gönderen: HakeemOlajuwon »

Çevrimdışı sandro12

• Üye
« Yanıtla #2431 : 03 Şubat 2017, 01:10:17 »
Sizce yarı finalde mi CSKA ile eşleşmek daha iyi olur, yoksa finalde mi?
Finalde yenmek çok daha iyi olur ama daha mı gergin oluruz bilemiyorum, diğer türlü de yarı finalde CSKA'yı geçip rehavete kapılır mıyız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2432 : 03 Şubat 2017, 01:13:07 »
atatürk'den rahatsız olanın amına koyayım, iyi geceler.

eminim biraz yanlış anlaşıldın sanırım , ama özünde bazı konularda haklısın.
çok yorgun döndüm eve maç ile ilgili fikirlerimi yarın müsait zamanda yazarım
iyi geceler olsun
son cümlen çok güzeldi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2433 : 03 Şubat 2017, 01:16:18 »
Böyle zamanlarda Olympiakos kesin kazanıyor, boşuna heveslenmeyelim...
adam tespiti yapmış size de söylemiş .. ders alalım lütfen :)
DAçka'ya da ne koydular be .. böyle 25 sayı öndeyken tokatlanmaları çok daha güzel oldu

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2434 : 03 Şubat 2017, 01:19:54 »
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova karşısında üçüncü çeyrekten itibaren maçı çevirdiklerine vurgu yaptı. Çok iyi savunma yaptıklarını ve hücumda da iyi olduklarını belirten Obradovic, “Gelecek için çok umutluyum” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer yarattılar ve takımı çok iyi desteklediler. Bizim için çok önemli bir maçtı, lider olan bir takıma karşı oynadık. Zor olacağını baştan biliyorduk. İlk yarıda son iki dakika hariç iyi oynamadık. Sonuç 36-32’ydi. Bu kadar tecrübeli oyuncuların olduğu bir takıma karşı daha fazla reaksiyon göstermeniz gerekiyor. Biz hücum açısından çok yavaş oynadık, tembeldik, onlar da çok kolay sayılar buldular. Üçüncü çeyrekte maçı değiştirdik. Çok güzel savunma yaptık ve hücumda da iyiydik. Ama olmamız gereken seviyede olacak kadar iyi değildik. Yavaş oynadığımız için kararları da yavaş aldık, topu da yavaş çevirdik. Bu da maç içinde değiştirmemiz gereken bir konu. Herkesin sağlıklı devam etmesini diliyorum. Son dönemde yaptığımız antrenmanlar gibi iyi olursa her şey gelecek için çok umutluyum. CSKA Moskova sonuna kadar mücadele eden bir takım. Özellikle taktiksel konularda hiç vazgeçmediler. Çok mutluyum sonuçtan dolayı. Oyuncularımız tebrik ediyorum bu galibiyet için ve taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmaya ilk beşte başlayan Anthony Bennet’le ilgili de konuşan Obradovic, “Anthony çok iyi çalıştı. Antrenmanlarda çok iyiydi ve ilk beş çıkmayı hak etti. Hem rakibe göre hem de antrenmanlardaki performanslara göre karar veriyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Avrupa basketbolunu biraz daha iyi anlaması lazım” değerlendirmesini yaptı.

Bu akşam oynayan herkesin katkı verdiğini ifade eden Zeljko Obradovic, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Mesela Vesely 12 dakika oynadı ve müthiş bir katkı verdi. Benim görmek istediğim de bu; Ne kadar süre alırsanız alın, o sürede  takıma yardımcı olmanız. Bu, takım ruhudur. Bu şekilde de devam edeceğiz. Önümüzde Euroleague’de 9 maç daha var ve hepsi çok önemli. Aralarda kolay olmayan Türkiye Ligi maçları var, Türkiye Kupası var…”

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2435 : 03 Şubat 2017, 01:41:17 »
adam tespiti yapmış size de söylemiş .. ders alalım lütfen :)
DAçka'ya da ne koydular be .. böyle 25 sayı öndeyken tokatlanmaları çok daha güzel oldu
Bugünkü gibi savunma yapalım, rahatça alırız Oly'den ikili averajı. Kazan'dan falan iş beklemeye gerek yok.

15 dakikada 25 sayı farkı kapattırmak, üstelik bunu Milano gibi leş bir takıma yaptırmak da mallıkda ayrı bir noktaymış gerçekten, tebrik ettim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2436 : 03 Şubat 2017, 02:05:15 »
Antic'in hakkını yiyen çarpılır. İşte böyle maçlar için lazım. Yeter ki, dişine (ayaklarına) uygun rakip bulsun.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2437 : 03 Şubat 2017, 02:17:07 »
Vesely kardeşimiz son anlardaki gibi kısa savunmasına odaklaşırsa çok güzel olur. Pota altı itiş kakışlarda çok saçma foul alıyor.
Antiç baba sadece euroligde oynarken acaip verimli.
Şimdi ibsk maçında udoh dinlensin vesely oynasın.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2438 : 03 Şubat 2017, 02:54:51 »
25 sayıdan maç veren Daçka ve lig sonuncusuna 25 sayıdan maç verdiler diye dalga geçen asıl lig sonuncusu takımın taraftarı...😀

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
« Yanıtla #2439 : 03 Şubat 2017, 03:37:45 »
Benim basketbol bilgim yetmiyor bu aradaki farki analiz etmeye. O yuzden birileri anlatirsa sevinirim. Bahsettigim sey su: Ilk devrenin son 5-6 dakikasinda Cska oyunu tenis macina baglamisti. Tek bir hucum tarzini loopa almislardi adeta. Yaptiklari sey tepeden tek perde uzerinden hizlica potaya gidip sayi bulmakti. Ilk devrenin sonunda iki molayi art arda aldigi halde bu zafiyeti cozemeyen koc ücüncü ceyregin ilk yedi sekiz dakikasi cska'yi nasil tek hanelerde tuttu? O hizli penetreleri nasil engelledik?
Bir de yetenek fukarasi rol oyuncularinin bizim maclarda, sikismis hucumda, bire bir uzerinden sayi atiyor olmalari adeta kulubun genlerine isledi. Siena'li Kangur'a ve Slokar'a selam olsun :D Ne vakit bizi gorseler mutlaka sikistirirlardi dipten iki uc tane.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #2440 : 03 Şubat 2017, 05:37:41 »
Itoudis antic'in önünde çöküp tövbe etsin

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2441 : 03 Şubat 2017, 08:31:24 »
Daçka'nın EL'de aldığı bazı mağlubiyetler
-Milano'ya son 1.20'ye 3 sayı önde girip 80-81 kaybetti
-Efes'e 3. çeyrekte 13 sayı öne geçtiği maçı kaybetti.
-Galatasaray'a 85-81 kaybetti.
-Pana'ya son 2 dakikaya önde girip kaybetti.
-Oly'ye 71-77 kaybetti.
-Barca'ya son 50 saniye 1 sayı gerideydi, top Daçka'daydı, kaybetti.
-Maccabi'ye son 9 dakikaya 7 sayı önde girdi.Wanamaker son saniye serbest atışı kaçırınca 93-92 kaybetti.
-Zalgiris'e 66-69 kaybetti.
-Milano'ya 3. çeyrekte 25 sayıdan 89-87 kaybetti.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2442 : 03 Şubat 2017, 08:58:14 »
Maça çok enteresan bir beşle başladı koç. Nitekim hem Bennet gibi daha tam olarak takıma, sisteme, böylesi bir ortama ve güçlü bir rakibe karşı oynamaya alışık olmayan bir isim hem de son haftaların en formsuz ismi Kaliniçin bir anda sahada olması ve şutların da girmemesi ile skor üretmekte inanılmaz zorlandı. İkinci çeyrek doğru beşe döndük ancak bu kez de ilk çeyreğin direnci ile cska oyun içinde kalmayı başardı. Üçüncü çeyrek ise ideal beşimizle muazzam savunma yaptığımız ve maçı kopardığımız beş oldu. Sloukas oyuna girince biraz yüreğim ağzıma geldi ama farkı koruyarak maçı kazanmayı başardık. Umarım klüp olarak şu finaller lanetini üzerimizden atacağımız yıl olur bu sene çünkü yenemeyeceğimiz takım yok avrupada.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2443 : 03 Şubat 2017, 09:15:36 »
Bugünkü gibi savunma yapalım, rahatça alırız Oly'den ikili averajı. Kazan'dan falan iş beklemeye gerek yok.

15 dakikada 25 sayı farkı kapattırmak, üstelik bunu Milano gibi leş bir takıma yaptırmak da mallıkda ayrı bir noktaymış gerçekten, tebrik ettim.
dostum o kupa bu sene hak ettiği yere gidecek..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2444 : 03 Şubat 2017, 09:20:00 »
abi bu izmirin dağları iyi hoş da , yanlış anlamayın benim de saygım sonsuz atatürk'e çok tanımasam bile.

ama Fenerbahce için kıçını kaldırma zahmetinde bulunamayanlar izmirin dağları başlarken eşlik ediyorlar.

hassas konu olabilir çok fazla şey yazmak istemiyorum ama Fenerbahce için ordasınız, ben şahsen Fenerbahce ile alakalı şeyler görmek isterim, Atatürkü sevmeyen yok zaten bu neyin isbatı bu neyin çabası.

Öncelikle, hiç bağırmayıp, sadece İzmir Marşı için bile salona giden varsa helal olsun.

Bu günlerde gidip takımı Cska, Galatasaray karşısından desteklemekten daha anlamlı bunlar.

İzmir Marşı nın söylenmesinin Atatürkle alakası olduğunu sanıyorsan/sanıyorlarsa çok yanılıyorsun/yanılıyorlar. Eğer öyle olsaydı bestelendiği günden buyana söyleniyor olurdu. İyi anlamak lazım neden son günlerde böyle bir akım doğdu, neden Beşiktaştan, Galatasaraydan Trabzona kadar yayıldı, neden Konyada bile söyledi ?

Benim için ve birçok kişi işin yeri geldiğinde Fenberbahçe teferruat olabilir, sonuçta Atatürkün de dediği gibi "söz konusu vatansa gerisi teferruatır". Ve malesef bugünlerde öyle günler olmaya başladı. Baksana millet toprak bile isteme hakkını gördü, fesli bir delinin laflarıyla ülkeyi satanları, peşkeş çekenleri anmaya başladılar, Atatürkün kurduğu TBMM de bvatan hainleri için amna törenleri düzenlediler. Kendilerini Allah mertebeseni çıkardılar artık..

Bu arada bu mesajları senin şahsına yazmıyorum Emin, ama sana denk geliyor , kusura bakma :) Bence bu konularda fazla mesaj yazma sen, insanların hassas noktası olduğu için farklı tepkiler gelebiliyor..