Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216073 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2460 : 03 Şubat 2017, 10:59:32 »
Cem
Teolu yendiğimizde de De Colo yoktu :)
Bunları yenmek çok güzel ama unutulmasın iki yıldır F4'te yeniliyoruz. Asıl rövanş yine orada olacak.
Aynen
finalde rövanşı almadan bize bahar yok

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2461 : 03 Şubat 2017, 11:00:46 »
Bizim takımın ilk beşi yok değil var ancak koç rakibe göre beş çıkarıyor. Bizim takımın ideal beşi Boby, Bogdan, Datome, Vesely, Udoh'tur. Zaten bu beşten en az dördü sahada olduğu zaman inanılmaz bir ivme yakalıyor takım. Dün de öyle oldu zaten.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2462 : 03 Şubat 2017, 11:04:44 »
Bennet'ın ilk beş başlamasının kendimce tek açıklaması şudur. Koç bu maçta bir şekilde süre verecekti ona ancak maçın gidişatına göre başabaş geçmesi durumunda daha çok yeni ve kendi takım arkadaşlarından, avrupa basketboluna, salonun atmosferinden, rakip takımın sertliğine kadar tüm şartlara yabancı olduğu için ve o ağırlığı kaldıramayacağından, nispeten daha yumuşak geçecek başlangıç dakikalarında süre vermek istedi. Sonra da zaten bir daha süre alamadı.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2463 : 03 Şubat 2017, 11:14:26 »
teo olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu demek bence gereksiz. sonuçta adam euroleague asist lideri ve rakibimiz maçı 11 asistle bitirdi, ha bu asla demek olmuyor ki Teo olsaydı bunlar bizi yenerdi. bence dünkü atmosferde sağlıklı bir Fenerbahçe avrupada her takımı yener.

ilk beşi gördüğümde şaşırmadım dersem yalan olur. yani Obra reisten sürprizler görmeye alışığız ama dün birkez daha şaşırttı, sanırım dehasının alametlerinden biri de sürekli şaşırtabilmesi. maça gelince, açıkçası CSKA benim beklediğimin çok üstünde bir savunma yaptı, gerçekten onlarda bu maçın bir mesaj maçı olduğunun farkındaydı ve o mantaliteyle çıkmışlar sahaya ama bu işler bazen terse döner))) mesaj vermeye çalışırken mesajı alırsın ve bu hep kalır içinde. eğer bu iki takım bundan sonraki bir aşamada tekrar karşılaşırsa, ki bu ancak f4 te olabilir gibi, ruslar biliyor ki favori Fenerbahçe.

Oyunculara tek tek değinmeye gerek yok kanımca, bir bütün olarak çok başarılıydık. zaten bu tip maçlarda öyle anlar oluyorki maçı 6 sayıyla bitirmiş bir adam, o sayıların zamanı ve yerinden dolayı, istatistiğe yansımayan bir katkı vermiş olabiliyor , özellikle de bu tip çok sert savunma maçlarında. bir kez daha o salona gidip gırtlak patlatanlara, koça , oyunculara, herkese teşekkür ederim bu güzel akşam için.

Bütün maç boyunca oturup İzmir Marşında ayağa kalkanlara da teşekkür ederim ( hiç olmazsa tepki verecek bir kısım kalmış olduğu için o insanların vucutlarında,  ülkemizde yaratılmak istenen omurgasız kişiliksiz ve duyarsız kitlenin bir mensubu olmamak bir ayrıcalıktır ve bunun gösterilebildiği ender yerlerden biridir Fenerbahçe.gurur duyuyorum Fenerbahçeli olduğum için, CSKA ya yenilsek te gurur duyarım çünkü biz skor odaklı bir taraftar grubu değiliz.....) neyse kusura bakmayın fazla uzayıp gidecek
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 11:16:36 Gönderen: Cem Ağrak »
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2464 : 03 Şubat 2017, 11:15:57 »
Bennet'ın ilk beş başlamasının kendimce tek açıklaması şudur. Koç bu maçta bir şekilde süre verecekti ona ancak maçın gidişatına göre başabaş geçmesi durumunda daha çok yeni ve kendi takım arkadaşlarından, avrupa basketboluna, salonun atmosferinden, rakip takımın sertliğine kadar tüm şartlara yabancı olduğu için ve o ağırlığı kaldıramayacağından, nispeten daha yumuşak geçecek başlangıç dakikalarında süre vermek istedi. Sonra da zaten bir daha süre alamadı.
vallaha şu maça göre de normal bi 7 dakika oynadı .. çıkarken skor 8-9 Cska lehineydi.
hücumda doğru set doğru yerleşim sonrası 2 boş şut buldu ama atamadı ama olsun bugün atamaz yarın atar. Kaliniç o pozisyonda pası düzgün verebilse Bennett potaya gömecekti..
savunma kısmına ben şaşırdım işin açıkcası , Jackson ile swtich sonrası 1 e 1 kaldı ve geçilmedi hatta şaşırtıcı şekilde karşısında iyi durdu..
daha çok maç var. ciddi katkı vereceğine inanıyorum ama tabi ki tecrübe zaman vs bunlar da önemli

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2465 : 03 Şubat 2017, 11:33:37 »
dostum o kupa bu sene hak ettiği yere gidecek..
Ondan şüphemiz yok zaten abi, mesele yoldaki pürüzleri minimuma indirmek. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2466 : 03 Şubat 2017, 11:45:31 »
Aynen
finalde rövanşı almadan bize bahar yok

Final dışındakiler rövanş sayılmaz zaten.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2467 : 03 Şubat 2017, 11:50:50 »
Daçka inanılmaz zor bir fikstüre başlıyor, f8 de tutunabilmeleri gerçekten zor. muhtemelen Daçka ve Pana play off potasından düşecekler ve yerlerine aday 3 takım Zalgiris, Efes ve Bamberg gibi görünüyor. 7. ve 8. takımlar bence önemli çünkü biz büyük ihtimalle ilk 2 de bitireceğiz normal sezonu.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2468 : 03 Şubat 2017, 12:07:21 »
Abi sporcu insanlar bilir. ilk fizik yüklemelerinden sonra hangi branşta oynarsan oyna belli bir yetenek kaybı yaşarsın. o tempo senin olağan tempon olana kadar bennett in şut kaçırması normal. Udoh geldiğimde 2 haftada 9 kilo verdim diyor. bennett i düşünün bu yoğunlukta ilk şutları girmeyeceği çok aşıkardı. Nunully de geldiğinde çok şut kaçırdı çünkü artık  şut atılmasını bekleyen bir adamdan , şavaşıp şut atması gereken bi adama döndü ve o yogunlukta şut atmak kolay iş değil. anca senin için o tempo normal bi tempo olacak ki şutlarınızda normalde aldığınız sonuçlar gibi olsun.

bennett ta bu tempoya alışıp o yoğunlukta ellerının yorgun olmaması gerekiyor ve yorgun olsada yorgun şutlarını sokması gerekiyor.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2469 : 03 Şubat 2017, 12:46:05 »
Abi sporcu insanlar bilir. ilk fizik yüklemelerinden sonra hangi branşta oynarsan oyna belli bir yetenek kaybı yaşarsın. o tempo senin olağan tempon olana kadar bennett in şut kaçırması normal. Udoh geldiğimde 2 haftada 9 kilo verdim diyor. bennett i düşünün bu yoğunlukta ilk şutları girmeyeceği çok aşıkardı. Nunully de geldiğinde çok şut kaçırdı çünkü artık  şut atılmasını bekleyen bir adamdan , şavaşıp şut atması gereken bi adama döndü ve o yogunlukta şut atmak kolay iş değil. anca senin için o tempo normal bi tempo olacak ki şutlarınızda normalde aldığınız sonuçlar gibi olsun.

bennett ta bu tempoya alışıp o yoğunlukta ellerının yorgun olmaması gerekiyor ve yorgun olsada yorgun şutlarını sokması gerekiyor.
Katılıyorum biraz tempoya alışınca şut sokmaya da başlayacak. Su macta ilk beş başlamasına çok sevindim.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2470 : 03 Şubat 2017, 13:46:23 »
Öncelikle güzel bir gece geçirmemizde katkısı olan herkesin emeğine sağlık.

Bennet'i ilk 5 görünce ben de şaşırdım. Buradan çıkardığım sonuç, Bennet kesinlikle ilerisi için ciddi olarak düşünülüyor. Umarım beklentiler boşa çıkmaz.

Emin'e bir eleştiri yapmak amacı ile değil de, konu açıldığı için şahsi fikrimi söylüyorum; Şu İzmir marşı özellikle içerisinde bulunduğumuz bu günlerde çok anlamlı. Keşke salonla birlikte tüm ülkede gırtlaklar patlarcasına coşku ile söylense. Her ortamda, her platformda.  Bu o kadar farklı bir şey ki...

Aynen.  Hayatta Fenerbahce'den onemli seyler var.  Bu da onlardan biri...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2471 : 03 Şubat 2017, 13:54:21 »
Daçka maçı biletleri satışta. Şu anda "öncelikli satış" diyor, orda sorduğu kodu bir şekilde ele geçirdim :) Mesaj atan kardeşlerle seve seve paylaşırım..

Bu arada sadece 215 blokta yer kalmış durumda, gelmek isteyenler acele ederse yerinde olur..

Edit:

Maç tarihi: 10 Şubat / saat 20:00

Edit 2: Düşündüm forumda görece yeni sayılırım, burda kişisel olarak tanıdığım yok. Amacım yanlış anlaşılmış olabilir, kesinlikle bundan para kazanmak gibi bir niyetim yok, olamaz da. Maksat maçta Fenerli daha çok olsun, Daçka'ya koyduğumuzu daha çok kardeş izlesindi, bir nevi forum amme hizmeti. Sadece kodu açığa yazmak uygun olmaz diye düşündüm, bu nedenle pm le göndereyim demiştim. Saygılar..
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 15:35:01 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2472 : 03 Şubat 2017, 14:19:15 »
vallaha şu maça göre de normal bi 7 dakika oynadı .. çıkarken skor 8-9 Cska lehineydi.
hücumda doğru set doğru yerleşim sonrası 2 boş şut buldu ama atamadı ama olsun bugün atamaz yarın atar. Kaliniç o pozisyonda pası düzgün verebilse Bennett potaya gömecekti..
savunma kısmına ben şaşırdım işin açıkcası , Jackson ile swtich sonrası 1 e 1 kaldı ve geçilmedi hatta şaşırtıcı şekilde karşısında iyi durdu..
daha çok maç var. ciddi katkı vereceğine inanıyorum ama tabi ki tecrübe zaman vs bunlar da önemli
Hücumda kaçırdıklarına hiç takılmadım fakat savunmada Uşak maçından bile daha iyiydi. Özellikle dikkat ettim zira...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2473 : 03 Şubat 2017, 14:41:20 »
Katılıyorum biraz tempoya alışınca şut sokmaya da başlayacak. Su macta ilk beş başlamasına çok sevindim.

aynn. ondan sabırlı ve çalışkan olmasını beklıyoruz ki öle davranıyor. ama pero ve vesely nin performans artışı onun için güzel bir süre yarattı. f4 a kadar hazır olsa kafi gibi bize.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #2474 : 03 Şubat 2017, 14:57:17 »
Daçka maçı biletleri satışta. Şu anda "öncelikli satış" diyor, orda sorduğu kodu bir şekilde ele geçirdim :) Mesaj atan kardeşlerle seve seve paylaşırım..

Bu arada sadece 215 blokta yer kalmış durumda, gelmek isteyenler acele ederse yerinde olur..

Edit:

Maç tarihi: 10 Şubat / saat 20:00

sevgili abim biletler ne kadar?
Fenerbahçe!